За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 584
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, някой дали е чел Най- безумното пристрастряване на Даниел Лори, ако може да даде мнение струва ли си да се вземе и също ако може да препоръчате книги в стил любовен трилър.

За мен лично си струва. Вчера я почнах и вече съм на половината. Брутална връзка между героите. За мен е по-добра от първата. Определено си я вземете.

И аз я прочетох, бях от първите получили я. Споделям мнението, че е по-хубава от предишната. Психо елементът при Алистър е интригуващ. Давайте, не се колебайте Simple Smile

# 421
Здравейте, някой дали е чел Най- безумното пристрастряване на Даниел Лори, ако може да даде мнение струва ли си да се вземе и също ако може да препоръчате книги в стил любовен трилър.

За мен лично си струва. Вчера я почнах и вече съм на половината. Брутална връзка между героите. За мен е по-добра от първата. Определено си я вземете.

И аз я прочетох, бях от първите получили я. Споделям мнението, че е по-хубава от предишната. Психо елементът при Алистър е интригуващ. Давайте, не се колебайте Simple Smile

Благодаря, няма да се чудя повече направо ще я взема Simple Smile

# 422
  • Бургас
За коя двойка е тази книга -Най-безумното привличане? Аз съм я пуснала на резервация,но може докато ми дойде реда да я прочета в ел.вариант

# 423
Лина, тя е за Джиана Русо и Крисчън Алистър.

# 424
Относно "Ледоразбивачката" :

Скрит текст:
След като им минава първоначалното забиване на Стаси и Нейт, Арън се ядосва (щото и той не знае що)и лъже, че Нейт го е бутнал ли, спънал близо до съблекалните и той се контузва(по-късно се разбира, че Арън е играл ръгби си приятели и там пада си удря) треньора на хокейстите пита кой е и тн, Нейт поема вината, защото заплашват да не тренира целия отбор и той е наказан, защото Арън не може да тренира и докато не се оправи той, Нейт е отстранен, после Арън е окей уж отиват на състезание обаче изпуска Стаси и му става нещо и на ръката, пак е контузен за 2 месеца.. оттам Нейт предлага да тренира 2 месеца, защото и без това е отстранен от хокея пак докато Арън се оправи , тя заживява при Нейт и другите от отбора, учат я да се храни здравословно и в по-големи количества( Арън и беше направил хран. режим само за оцеляване горе-долу и беше много грешно) , Арън се появява на едно парти и обижда супер много Стаси, после се разбира защо и тн, после са скарани, после се появява Арън да се сдобрят заради отборната им двойка, на Коледа Нейт и Стаси са в неговия дом, тя едвам не се удавя при инцидент.. към края вече има състезание, където Арън я целува и това и прекрачва всяка граница и тя се състезава индивидуално, печели златен медал и след 2 години я дават бременна, защото си повърнала противозачатъчното преди Олимпиадата Joy МАЙ прекалих малко с текста  

# 425
  • Варна

Имаше едно момче и аз го обичах.

Логан Франсис Силвърстоун бе моята пълна противоположност. Аз танцувах, а той си седеше кротко. Беше мълчалив, докато аз не спирах да говоря. Трудно се усмихваше, а аз не можех да се смръщя.

В нощта, в която наистина видях тъмнината в душата му, не можех да отвърна поглед встрани.

Двамата заедно бяхме наранени и някак си цели. Не бяхме един за друг и въпреки това се чувствахме привлечени. Бяхме звезди, прогарящи небесата, търсещи мечти, копнеещи за по-добро утре.

Докато един ден не го загубих. Той развали всичко с едно прибързано решение – решение, което ни промени завинаги.

Имаше едно момче и аз го обичах.

И за няколко дихания, за няколко въздишки, за няколко мига мислех, че и той ме обича.

Книга втора от поредицата ЕЛЕМЕНТИ

Планираната дата на издаване е 04 ноември 2023.

# 426
Мале защо ме дразните сега с тая книга на Даниел Лори дано скоро някой я качи Smirk

# 427
  • Разпиляна във въображението
Относно "Ледоразбивачката" :

Скрит текст:
След като им минава първоначалното забиване на Стаси и Нейт, Арън се ядосва (щото и той не знае що)и лъже, че Нейт го е бутнал ли, спънал близо до съблекалните и той се контузва(по-късно се разбира, че Арън е играл ръгби си приятели и там пада си удря) треньора на хокейстите пита кой е и тн, Нейт поема вината, защото заплашват да не тренира целия отбор и той е наказан, защото Арън не може да тренира и докато не се оправи той, Нейт е отстранен, после Арън е окей уж отиват на състезание обаче изпуска Стаси и му става нещо и на ръката, пак е контузен за 2 месеца.. оттам Нейт предлага да тренира 2 месеца, защото и без това е отстранен от хокея пак докато Арън се оправи , тя заживява при Нейт и другите от отбора, учат я да се храни здравословно и в по-големи количества( Арън и беше направил хран. режим само за оцеляване горе-долу и беше много грешно) , Арън се появява на едно парти и обижда супер много Стаси, после се разбира защо и тн, после са скарани, после се появява Арън да се сдобрят заради отборната им двойка, на Коледа Нейт и Стаси са в неговия дом, тя едвам не се удавя при инцидент.. към края вече има състезание, където Арън я целува и това и прекрачва всяка граница и тя се състезава индивидуално, печели златен медал и след 2 години я дават бременна, защото си повърнала противозачатъчното преди Олимпиадата Joy МАЙ прекалих малко с текста  

Благодаря! Книгата не я дочетох Simple Smile

# 428
  • София
Прочетох третата книга на Ана Хуанг God of greed -най-много ми хареса (засега) от предходните.  Следващата също става ясно за коя двойка е
Записвам си. Аз харесвам Ана Хуанг.
"Ледоразбивачката" я зачерквам. Нямам време за глупости.
Първата на Даниел Лори я има и ел. вариант. Заслужава ли си, за да си я купя? Цената ѝ е добра.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 11:37 от missence

# 429
На мен лично много ми хареса 1та в сайта на хеликон може да се прелисти книгата прочетете 2 странички да си прецените как е ..

# 430
  • Бургас
Първата хич не ми хареса по спомен .Почти съм сигурна,че я оставих непрочетена

# 431
  • София
Първата хич не ми хареса по спомен .Почти съм сигурна,че я оставих непрочетена
Но явно следващите стават по-добре?

На мен лично много ми хареса 1та в сайта на хеликон може да се прелисти книгата прочетете 2 странички да си прецените как е ..
Мерси, ей сега ще я прелистя, преди да я купя.

# 432
  • Бургас
Първата на Даниел Лори вече е свободна в нета.Може да я дръпнеш

# 433
  • София
Първата на Даниел Лори вече е свободна в нета.Може да я дръпнеш
О, така ли? Пропуснала съм. Значи ще я потърся. Мерси.

# 434
  • Бургас
Ако не я намериш,пиши ми.Ще ти я пратя

На 31.10 чакам новата книга на Ел Кенеди за дъщерята на Гарет и Хана. С висока оценка е в момента, а бета-рийдърите са на мнение,че Ел Кенеди се е завърнала (след няколко не добре приети книги)

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 17:38 от lina_bs

Общи условия

Активация на акаунт