За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Не съм писала отдавна, обаче в момента препрочитам Credence, защото не спирате да я споменавате, и май този път ми харесва Blue Heart 
Скрит текст:
Тъжно ми е единствено за Ноа Weary

# 481
Аз се чудех дали няма да има някое продължение и за Ноа. Simple Smile

# 482
  • Бургас
Аз затова не харесвам такива книги. Не ми пречи да чета различни бройки и комбинации,  но все съм за тия дето остават сами Simple Smile Wink и ми е гадно

# 483
Прочетох "Да обичаш Джейсън Торн" на Ела Мейс и ми хареса. Пак старата история за фалшивия брак, но както вече казах, на мен тази история никога не може да ми омръзне. Обичам да си я чета... в различни варианти.
Този вариант е с холивудски актьор и приятелката му от детинство. Беше ми сладка и забавна историята.
А сега с нетърпение очаквам да прочета и следващата, за приятелката на Олив, но не зная дали я има в електронен вариант.
Ако някой я има в ел вариант, може да ми я прати.

# 484
  • Варна

Amazon MGM Studios са закупили правата за тв сериал. Ребека Ярос ще е изпълнителен продуцент.

Още не съм чела книга но ми става все по интересна.

# 485
  • Бургас
От библиотеката си взех "Най-безумното пристрастяване".Джиана я помня, но Кристиян не. Може ли да ми препочните на него каква му беше случката ? Ще я прегледам през уикенда и ако не ми хареса я връщам.
Който чака втората книга на Ярос, да знае че излиза на 07.11. Обикновено в ebookhunter ги качват предната вечер.

# 486
  • В къщурката на хълма на феите
Amazon MGM Studios са закупили правата за тв сериал. Ребека Ярос ще е изпълнителен продуцент.
ооо, филм по книга Cry Cry Cry

# 487
Това което научих от 1та книга за Себастиян е че е полицай от фбр и е забъркан с мафията  ..има някакъв тик да си върти часовника ..за джияна само че е луда главаа ...

# 488
  • Бургас
От библиотеката си взех "Най-безумното пристрастяване".Джиана я помня, но Кристиян не. Може ли да ми препочните на него каква му беше случката ? Ще я прегледам през уикенда и ако не ми хареса я връщам.

185 страница ...с една дума-не!  Твърдо Не!

# 489
Какво не ти хареса ?стила на писане ,сюжета ,героите ?

# 490
Минавам да похваля тази. https://www.goodreads.com/book/show/48642911-without-you?ref=rae_0
Заплюла съм си следваща https://www.goodreads.com/en/book/show/59090244 .
Момичета, някой има ли впечатления от "Приспивна песен в Аушвиц” – Марио Ескобар?

# 491
Както вече знаете, съм на вълна Ела Мейс.
   Прочетох и втората й: "Да мразиш Адам Конър".
   Няма какво да се срамувам и ще си призная
 (знаете ме, че съм отявлена романтичка), мога само да се радвам, че днес е неделя, защото висях до посред нощите, за да я чета, което наистина рядко ми се случва.
    И освен да кажа, че съм много щастлива, че си купих тази книга, друго не зная.
   Отворих я с подозрението, че няма как да е по-хубава от първата, но след няколко страници вече разбрах, че греша. Хареса ми двойно повече. Историята е малко луда... И много секси... Какво да искам повече?
   Освен да кажа, че напоследък имам късмет с четенето и най-сетне излязох от читателската дупка... и се радвам, че попаднах на такива книги, друго не зная.

# 492
  • София
Както вече знаете, съм на вълна Ела Мейс.
   Прочетох и втората й: "Да мразиш Адам Конър".

Скрит текст:
  Няма какво да се срамувам и ще си призная
 (знаете ме, че съм отявлена романтичка), мога само да се радвам, че днес е неделя, защото висях до посред нощите, за да я чета, което наистина рядко ми се случва.
    И освен да кажа, че съм много щастлива, че си купих тази книга, друго не зная.
   Отворих я с подозрението, че няма как да е по-хубава от първата, но след няколко страници вече разбрах, че греша. Хареса ми двойно повече. Историята е малко луда... И много секси... Какво да искам повече?
   Освен да кажа, че напоследък имам късмет с четенето и най-сетне излязох от читателската дупка... и се радвам, че попаднах на такива книги, друго не зная.
Аууу, това явно е за мен.
А има ли много с@кс сцени? За подарък на тийн момиче дали би станала?Thinking

# 493
  • в края на града

А има ли много с@кс сцени? За подарък на тийн момиче дали би станала?Thinking
В първата - "Да обичаш Джейсън Торн", си имаше. Тази си я свалих вчера на английски, не съм я чела още, но е за по-разкрепостената приятелка и едва ли ще са малко. Иначе се набляга на романтиката, но за подарък не знам, зависи от тийнейджърката. Миналата година едно момиченце ми събра очите като ми обясняваше колко харесва Пенелъпи Дъглас, четеше "Покварени" (купена от майка ѝ) и беше в 6-ти клас...

# 494
Цитат на: CandyY
Момичета, някой има ли впечатления от "Приспивна песен в Аушвиц” – Марио Ескобар?
[/quote

Аз съм я чела преди повече от година и си спомням, че не ми хареса. Много мудна, много разпъване на локуми, без никаква динамика. След това прочетох Татуировчикът и тя е 5/5. Там беше всичко, което ми липсваше в Приспивна песен.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 08:48 от Παύλος

Общи условия

Активация на акаунт