За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Враца
От една седмица мъча и заспивам на The Sweetest Oblivion.
На теория трябва да ми хареса, Нико определено ме заинтригува, но Елена явно ми пречи или стилът на писане. Може би очаквах повече екшън в мафиотски любовен роман. На около 70% и май ще я зарежа.

Започнах In the Gray -  гей любовна история и за момента много, много ми харесва и ме развълнува. Авторката ми е една от любимите.

# 466
  • Бургас
От една седмица мъча и заспивам на The Sweetest Oblivion.
На теория трябва да ми хареса, Нико определено ме заинтригува, но Елена явно ми пречи или стилът на писане. Може би очаквах повече екшън в мафиотски любовен роман. На около 70% и май ще я зарежа.

Започнах In the Gray -  гей любовна история и за момента много, много ми харесва и ме развълнува. Авторката ми е една от любимите.

Аз се пазя за Нико и Бран Wink дотогава само  M /F Simple Smile
Така и не разбрах какво и харесаха на тази The Sweetest Oblivion. На мен не ми хареса. Но,може би защото съм чела съвсем различни мафиотски истории. Не знам, въпрос на вкус

Сега чета това https://www.goodreads.com/book/show/200996159-love-in-the-dark?a … AThOVHekVe&rank=4
Както и първите три книги ,тази много ми харесва.

# 467
Аз прочетох новата книга на Ел Кенеди The Graham Effect, благодарение на Lina_bs... направо я обожавам тази поредица, на един дъх я прочетох.Purple Heart

# 468
  • Бургас
И аз я прочетох Ел. Ама ще пиша по-нататък,като я пуснат на български. Хареса ми, само ми липсваха старите лица. Но ,треньора Дженсън имаше свежи включвания.
Вече е ясна и кога ще излезе втората книга от серията

# 469
Бяха се насочили към семейство Греъм, което си е нормално сякаш. И аз видях за новата книга обаче не мога да схвана на кого е дете единия от двамата ?

# 470
  • Бургас
Бяха се насочили към семейство Грейъм, което си е нормално сякаш. И аз видях за новата книга обаче не мога да схвана на кого е дете единия от двамата ?
Според мен на никой. Историята ще за приятелката на ДжиДжи - Диана

# 471
Да, да Диана и Шейн , че нали фамилията на Шейн беше Диксън. Еми ще видим, то чак май месец догодина. :Д

# 472
  • София
Чета това - https://www.goodreads.com/book/show/198983303-merciless
Още не мога да реша дали ми харесва много или много не ми харесва.

# 473
  • Варна

Е как може тоя сладур на корицата да е гей. Възмутена съм Laughing

# 474
  • в края на града
За издирваната книга с каубоите - S.J. McCoy Remington Ranch, дали не е това? Седнах да си вкарам малко ред в лаптопа, че съм сваляла книги, документи за работа, учебници за детето, всичко на едно място и ми изскочи тази.
Почнала съм "Да обичаш Джейсън Торн" - приятна и неангажираща. И понеже съм затрупана с работа и ми остава време само за по няколко страници вечер е идеална за случая (не е от тези, които като подхванеш и откарваш до 3-4 през нощта, но пък за разстоварване става).

# 475
  • Бургас
А така.... Wink

# 476
За издирваната книга с каубоите - S.J. McCoy Remington Ranch, дали не е това? Седнах да си вкарам малко ред в лаптопа, че съм сваляла книги, документи за работа, учебници за детето, всичко на едно място и ми изскочи тази.
Почнала съм "Да обичаш Джейсън Торн" - приятна и неангажираща. И понеже съм затрупана с работа и ми остава време само за по няколко страници вечер е идеална за случая (не е от тези, които като подхванеш и откарваш до 3-4 през нощта, но пък за разстоварване става).

Скоро я четох - ,,Да обичаш Джейсън Торн '' . Много ми хареса . Нататък става още по интересно . Много ме беше увлякла .

# 477
Може и да е интересна, hrisi.
Но мен ме смутиха използваните изрази по средата и в края на книгата. Вероятно имам твърде големи очаквания.
Сега започнах "Ще бъда като река", там има по-неприятни изрази, но някак си мога да ги преглътна, поради факта, че са използвани от герой, който не е с позитивна роля в романа и наистина подчертават отчасти реалността на някои хора.

# 478
Петя, не е тази поредица.  Отказах се да я търся. След време съм сигурна, че сама ще ми попадне.

# 479
  • В къщурката на хълма на феите
Наистина се вълнувам дали ще ви харесат на Ярос книгите. Вчера пих кафе с мойта съседка, която също е откачалка като мен. И на нея адски й изрекламирах книгите, ама ме накара да й ги разкажа, че нямала търпение, а не можела да почне да чете преди събота неделя. Не ме питайте как се играе дракон Joy

Общи условия

Активация на акаунт