За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Янче, предполагам, че това се дължи отново на грешния ред на издаване на поредиците? 🙄
Аз лично бих прочела книгата на български, защото съм подхванала поредицата и няма да я оставя. Сещате ли се къде мога да видя някакво резюме на книгата на английски, за да опитам да придобия представа за предисторията?

# 541
  • Бургас
Двамата са второстепени герои в друга серия, няма как да стане да се запознаеш от резюме на друга книга.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 14:57 от . Яна .

# 542
  • Бургас
https://www.goodreads.com/book/show/124928062-cruel-king
Ето това е книгата, в която се появяват Даниел -като най-добрия приятел на главната героиня, Никол -като доведената и сестра.

# 543
Благородно ви завиждам на тия , които можете да четете на Английски и сте напред с материала . Ще взема и аз да го науча само за да чета книги .

# 544
  • Бургас
Мисля ,че има момичета които четат с някакъв преводач, но нямам идея как става

Яна, видя ли корицата за Бран и Нико?

# 545
Ако някой знае как става магията с превода, ще е супер да сподели. Simple Smile

# 546
  • София
Копираш текста в гугъл преводач, превежда до 5000 символа наведнъж. Би трябвало основната идея да стане ясна. Има идиомни изрази, с които едва ли ще се справи и сигурно на бг ще звучи странно, но...

# 547
Ааа мислех, че е нещо друго. Гугъл транслейт е ясен. Simple Smile

# 548
Също така, като напишеш в Гугъл "четене на книги с преводач" и излизат няколко предложения за приложения за Андроид. Не знам, обаче, дали може да се дръпнат само на телефон/таблет или може и на електронния четец...

# 549
Определението за Никол, че е била "Ледената кралица" е силно подценяване. Тя беше бясната кучка в училище, богата, красива, отровна.
Дани беше мил, сладък, верен приятел.

За съжаление сега в новата книга, ще видим Никол, грижовна, смирена и въобще няма да разберем какъв бяс го е прихванал Даниел да се държи толкова отвратително. Ще харесате нея и намразите него без да сте запознати с предисторията. За съжаление не зная дали ще успеете да оцените тази през очите на запознатите с миналото им и това е много жалка.

Абсолютно съм съгласна. За незапознатите с предисторията им, Никол ще е жертва, а Даниел гадняр.

# 550
Ауу Heart Eyes това ще се чете Heart

💋💋Като ученичка Никол Адлър е ледената кралица на елитна частна гимназия. Острите токчета на дизайнерските ѝ обувки пробиват 💔сърцата и надеждите на всички, които са под нивото ѝ – тоест всички наоколо.
😎 Освен Даниъл Стърлинг. Под студената и арогантна маска Никол е обсебена от единственото момче, което не просто не я харесва, а откровено я мрази. 🔥🔥И все пак тя получава шанс за една страстна нощ с него, но след нея той я отхвърля грубо и жестоко.💥 А скоро и останалата част от живота ѝ се сгромолясва.
🕰Години по-късно, на ръба, бореща се да оцелее, Никол приема нова работа – а с нея и шанс за по-добро бъдеще.
👁👁И когато това я изправи очи в очи с Даниел, мания, ревност, привличане, ненавист и пагубна страст ще се преплетат в жесток водовъртеж.
❤🔥❤🔥 Все пак нима любовта и омразата не са просто две страни на една и съща монета?

Посочва ли се дата на издаване?

# 551
geri93p, писали са, че в края на месеца ще е налична и може да се направи предварителна поръчка с 10% отстъпка.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 20:19 от Sugarchen

# 552
Хрома превежда всичко, стига да му се зададе. Така си обикалям по разни гръцки, френски и т.н. непознати ми езици сайтове. Така че, отваряш епуб.пуб, цъкаш да превежда всичко и четеш.

# 553
Благодаря, момичета! Heart

# 554
  • Бургас
То и Нокс от предната Империя се появява в същата серия Royal Elite, но да не задълбаваме Wink
Но, от всички Империи последната най много ми харесва. Аспен и Кингстън са ми любими

Общи условия

Активация на акаунт