За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
"Онази нощ" не е ли на Линда Хауърд?
Или има друга ?

Онази нощ е на Линда Хауърд

# 526
Лйза Клейпас защо спря да пише?! Джулката и тя?! Мързелани!

Скрит текст:
Хора, понеже скоро се споменаваше "Четвъто крило" да ви кажа, че към момента /на 50% съм/ си е тийн фентъзи, ако не бяха измрели толкова много хора бих го чела на глас на сина ми, пък той е на 10, та не е любовна. Приказка с дракони, ще се хареса на феновете на Касандра Келър и Холи Блек. Тъй като това не е моят жанр, не бих могла да  определя книгата като нищо повече от "приятна".
Много ги харесвам. На Лайза съм препрочела всичко по не знам вече колко пъти. Особено "Онази нощ", "Синеокият Дявол", "Искам само теб", "Есенен парфюм". Обожавам историите ѝ и начина на писане.

п.с. Ох, забравих Уин и Кев.Heartbeat
[/quotе]

и аз много ги харесвам. Препоръчвам " Да се влюбиш в херцог" на Иви Дънмор. Издадаха я миналата година и е исторически любовен роман

# 527
Здравейте, дами, нахлувам тук с молба за помощ. Simple Smile

Моя много близка приятелка скоро има рожден ден и ни е помолила вместо цветя да ѝ подарим книга. Тя обаче, за разлика от мен, е най-голямата романтичка и чете страшно много любовни романи. Дали можете да ми помогнете (както и на още няколко приятелки, поканени на рождения ден) с препоръки за хубави любовни романи? Бонус е ако има hate-love обрат в отношенията, ако има сватба/бременност.

Ще съм ви много благодарна ако помогнете с предложения, защото много искам да я зарадвам, а ми се струва, че ако ѝ подаря книга, която аз чета (предимно трилъри и криминални романи) някак няма да остане особено доволна. Blush

# 528
Ако тя е голям фен и много чете, има голяма възможност да подарите нещо, което вече е чела. Може би ваучер за някоя книжарница би бил по-добър вариант?

# 529
И аз това шях да предложа - ваучер, за да избегнете възможността да купите нещо прочетено. Друга идея - ако има профил в Goodreads, вижте там за някоя книга, която ѝ е в to read листа Simple Smile

# 530
  • София
"Онази нощ" не е ли на Линда Хауърд?
Или има друга ?
На Линда е, разбира се. Не ми четете глупостите. За Фейт и Грей. Heart Exl

Цитат
Препоръчвам " Да се влюбиш в херцог" на Иви Дънмор. Издадаха я миналата година и е исторически любовен роман
Записвам и ще се чете, след като харесвате изброените от мен, значи и от тази книга да очаквам приятни емоции.

# 531
Здравейте,
някой прочете ли вече "Упование"?
Знаете, че единствената книга на П.Дъглас, която харесах беше Рожденичката. Та, можете ли да споделите в спойлер, има ли тройки, четворки и т.н... изневери и прочее от страна на главната. Ако е моногамна, моля ми кажете, за да прочета романа. Аз много харесвам романи за хижи, гори и тем подобни. Та, ако този става, да го прочета. Макар, че по анатация, предполагам, че няма да се чете.

# 532
Няколко страници назад няколко човека споделихме за книгата Simple Smile

# 533
  • Бургас
Здравейте,
Знаете, че единствената книга на П.Дъглас, която харесах беше Рожденичката. Та, можете ли да споделите в спойлер, има ли тройки, четворки и т.н... изневери и прочее от страна на главната. Ако е моногамна, моля ми кажете, за да прочета романа. Аз много харесвам романи за хижи, гори и тем подобни. Та, ако този става, да го прочета. Макар, че по анатация, предполагам, че няма да се чете.
Не, не става за четене
Тоест става, но не е за всеки

# 534
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте,
Всичко друго, но не и моногамна, е тая книга Grinning

# 535
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
Всичко друго, но не и моногамна, е тая книга Grinning
Тъкмо си дочитам аз историята за Шейн.
https://www.goodreads.com/book/show/27817722-shane
Класическа любовна история, моногамна връзка, романтична, наивна любов даже. Като от старите ленти. Явно съм имала нужда от глътка въздух от доминанти, хора с тежко минало, чудаци и т.н.

# 536
  • Euskal Herria

📣 Очаквайте на 21 ноември: "Зимна приказка" от Кари Елкс.

Вълшебна и приказна романтична история – идеалното четиво за студена зимна вечер с чаша горещ шоколад в ръка.

Кити Шекспир е студентка по кинематография и е заминала от Лондон за Ел Ей с надеждата, че това ще е ключът към успешната ѝ кариера. Вместо желания стаж в прочутия град обаче се озовава насред нищото като дете­гледачка в семейството на влиятелен кинопродуцент. Положителното в цялата ситуация е, че винаги е обичала децата и се очертава снежна Коледа, пък и се надява да създаде сериозни контакти. Но това, което не е очаквала, е, че ще бъде въвлечена в семейните отношения на холивудския магнат, a още по-малко – че ще бъде привлечена от сексапилния му, но мрачен брат Адам.

Адам Клайн може и да е секси, но също така е навъсен и груб. Той обаче не може да откаже на молбата на русокосата англичанка да се погрижи за малкото кученце, което ще бъде коледната изненада за любимия му племенник. Любовта от пръв поглед не е за него и всичко, което иска, е да го оставят на мира и да се оттегли в хижата си насред гората. Но пътят към щастливия край никога не е гладък…

# 537
  • Плевен / София

📣 Очаквайте на 21 ноември: "Зимна приказка" от Кари Елкс.

Вълшебна и приказна романтична история – идеалното четиво за студена зимна вечер с чаша горещ шоколад в ръка.

Кити Шекспир е студентка по кинематография и е заминала от Лондон за Ел Ей с надеждата, че това ще е ключът към успешната ѝ кариера. Вместо желания стаж в прочутия град обаче се озовава насред нищото като дете­гледачка в семейството на влиятелен кинопродуцент. Положителното в цялата ситуация е, че винаги е обичала децата и се очертава снежна Коледа, пък и се надява да създаде сериозни контакти. Но това, което не е очаквала, е, че ще бъде въвлечена в семейните отношения на холивудския магнат, a още по-малко – че ще бъде привлечена от сексапилния му, но мрачен брат Адам.

Адам Клайн може и да е секси, но също така е навъсен и груб. Той обаче не може да откаже на молбата на русокосата англичанка да се погрижи за малкото кученце, което ще бъде коледната изненада за любимия му племенник. Любовта от пръв поглед не е за него и всичко, което иска, е да го оставят на мира и да се оттегли в хижата си насред гората. Но пътят към щастливия край никога не е гладък…
Благодаря, ще пусна поръчка.

# 538
Ауу Heart Eyes това ще се чете Heart

💋💋Като ученичка Никол Адлър е ледената кралица на елитна частна гимназия. Острите токчета на дизайнерските ѝ обувки пробиват 💔сърцата и надеждите на всички, които са под нивото ѝ – тоест всички наоколо.
😎 Освен Даниъл Стърлинг. Под студената и арогантна маска Никол е обсебена от единственото момче, което не просто не я харесва, а откровено я мрази. 🔥🔥И все пак тя получава шанс за една страстна нощ с него, но след нея той я отхвърля грубо и жестоко.💥 А скоро и останалата част от живота ѝ се сгромолясва.
🕰️Години по-късно, на ръба, бореща се да оцелее, Никол приема нова работа – а с нея и шанс за по-добро бъдеще.
👁️👁️И когато това я изправи очи в очи с Даниел, мания, ревност, привличане, ненавист и пагубна страст ще се преплетат в жесток водовъртеж.
❤️‍🔥❤️‍🔥 Все пак нима любовта и омразата не са просто две страни на една и съща монета?

# 539
  • Бургас
Определението за Никол, че е била "Ледената кралица" е силно подценяване. Тя беше бясната кучка в училище, богата, красива, отровна.
Дани беше мил, сладък, верен приятел.

За съжаление сега в новата книга, ще видим Никол, грижовна, смирена и въобще няма да разберем какъв бяс го е прихванал Даниел да се държи толкова отвратително. Ще харесате нея и намразите него без да сте запознати с предисторията. За съжаление не зная дали ще успеете да оцените тази през очите на запознатите с миналото им и това е много жалка.

Общи условия

Активация на акаунт