За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
И аз лошо мнение за “Четвърто крило” не съм прочела, всички много я хвалят. Поръчах си я заедно с новата на Дъглас, ще пиша някой ден като я приключа.😁

# 361
  • в края на града
Отдавна не бях влизала тук, върнах назад да ви чета и черпя идеи. Simple Smile
"Четвъртото крило" е фентъзи и е голям хит, много я хвалят. Поредица е и ще чакам поне 3 книги да излязат, преди да започна да чета.
Четох "Това не е моят Ромео" - малко блудкава ми се видя. После и "Последният ерген милиардер" - тя още повече, но пък имаше и забавни моменти. Това с кучето и вибраторите и аз не го разбрах, но явно е някакъв специфичен техен хумор...
Търсената книга на Кенди с каубоят ми звучи адски познато, но не мога да се сетя коя е. Или съм я чела, или съм чела нещо подобно...

# 362
  • В къщурката на хълма на феите
Не мога да я оставя тая книга! СТРА-ХОТ-НА Е!!!

# 363
  • Бургас
mecani, за Четвъртото крило ли става въпрос?

# 364
  • Бургас
Качиха по-рано Ана Хуанг третата книга
Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=9585e75cd1# - Линк за сваляне

# 365
Качиха по-рано Ана Хуанг третата книга
Скрит текст:
https://dox.abv.bg/download?id=9585e75cd1# - Линк за сваляне
Някой започна ли я? Мненията в Goodreads не са от най-добрите.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 09:08 от Gergana8010

# 366
  • Бургас
Те я пуснаха снощи. Аз съм до половината. Засега ми харесва. Оправдава заглавието си Simple Smile
П.С.Ако искаш мога в скрит текст да ти напиша до къде съм

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 09:32 от lina_bs

# 367
Те я пуснаха снощи. Аз съм до половината. Засега ми харесва. Оправдава заглавието си Simple Smile
П.С.Ако искаш мога в скрит текст да ти напиша до къде съм
Ще се радвам! Английският за съжаление не ми е добър, затова ще чакам да я издадат на български. Но ми е много любопитно какво се случва с тази двойка още от предишните две книги, в които се споменаваха.

# 368
  • Бургас
Стигнала съм до тук
Скрит текст:
Доминик е дете, което е израснало по приемни домове, страда от дислексия и през целия си живот чува едни и същи думи в стил : "нищо не става от теб" , "ти си глупак" -ей такива. Някак (не е описано подробно) стига до университета, където е много добър в икономическите науки,но му куца английския. И единствения професор,който му обръща внимание ,го насочва към допълнителна помощ от учител (друг студент) . Той естествено отказва ,но понеже го заплашва възможността да не се дипломира, отива. Няма голям избор. Така се появява Алесандра -дъщеря на бразилски модел, с брат страдащ от дислексия. Колкото Донимик се мъчи да не хареса Але (така и казват приятелите) ,толкова не му се отдава Wink Взима си изпита, дипломира се (тя също) и стартира бизнес, женят се. Тъй като тя е израснала в семейство с възможности,а той не -не може да повярва,че тя ми е съпруга и си обещава,че ще направи всичко възможно да имат пари, но не какви да са пари,а много-много пари. И за десетте години през ,които му се получват нещата в бизнеса, с Але се разминават. Капката прелива ,когато Дом забравя 10 -годишнина от сватбата. Тя му иска развод,който той не иска. Въпреки всичко се развеждат, той се подписва на документите,защото тя му дръпва една реч ,в която му казва всичко,което е трябвало да му каже за тия години брак. След извесно време ( Доминик брои дните ,часовете и минутите в книгата) тя си взима еднопосочен билет за Бразилия и отива на почивка с брат си. Дом, я следва там,като си също си взима еднопосочен билет .....до тук съм
Междувременно се появят Данте, Вивиан, Кай, Исабела, Джош и Джулс (те са на вакнация в Бразилия) И един ,който е израснал с Дом по примените семйства -тук ще има някаква криминална история,но още не е ясна каква 

# 369
  • София
Стигнала съм до тук
Скрит текст:
Доминик е дете, което е израснало по приемни домове, страда от дислексия и през целия си живот чува едни и същи думи в стил : "нищо не става от теб" , "ти си глупак" -ей такива. Някак (не е описано подробно) стига до университета, където е много добър в икономическите науки,но му куца английския. И единствения професор,който му обръща внимание ,го насочва към допълнителна помощ от учител (друг студент) . Той естествено отказва ,но понеже го заплашва възможността да не се дипломира, отива. Няма голям избор. Така се появява Алесандра -дъщеря на бразилски модел, с брат страдащ от дислексия. Колкото Донимик се мъчи да не хареса Але (така и казват приятелите) ,толкова не му се отдава Wink Взима си изпита, дипломира се (тя също) и стартира бизнес, женят се. Тъй като тя е израснала в семейство с възможности,а той не -не може да повярва,че тя ми е съпруга и си обещава,че ще направи всичко възможно да имат пари, но не какви да са пари,а много-много пари. И за десетте години през ,които му се получват нещата в бизнеса, с Але се разминават. Капката прелива ,когато Дом забравя 10 -годишнина от сватбата. Тя му иска развод,който той не иска. Въпреки всичко се развеждат, той се подписва на документите,защото тя му дръпва една реч ,в която му казва всичко,което е трябвало да му каже за тия години брак. След извесно време ( Доминик брои дните ,часовете и минутите в книгата) тя си взима еднопосочен билет за Бразилия и отива на почивка с брат си. Дом, я следва там,като си също си взима еднопосочен билет .....до тук съм
Междувременно се появят Данте, Вивиан, Кай, Исабела, Джош и Джулс (те са на вакнация в Бразилия) И един ,който е израснал с Дом по примените семйства -тук ще има някаква криминална история,но още не е ясна каква  
Много интересно ми звучи. Ще си я отбележа за четене.

Цитат
"Четвъртото крило" е фентъзи
Значи записвам "не" за мен.

Цитат
"Това не е моят Ромео"
Много в началото съм, че нямах време за четене миналата седмица. Дано ми хареса.
Скрит текст:
Засега съм точно след прекараната нощ и дотам.

Цитат
"Последният ерген милиардер"
Заради отзивите тук, ще я оставя за по-нататък.

Пуснаха в групите "Безчувствен".
Скрит текст:
Там също има тройка, нали?

# 370
  • Бургас
Да, на последното. Но ,съвета ми е да прочеш серията Wink

# 371
  • София
Да, на последното. Но ,съвета ми е да прочеш серията Wink
Ще си я отбележа, но за по-нататък. Сега ме е обхванала една есенна романтика. SmileFlowers Fallen LeafHeart

# 372
Както съм писала и преди, за мен "Безчувствен" си остава топ книгата от серията. Изобщо не е повърхностна, а даже е една идея тежка, заради травмите и демоните на ГГ. Това с тройката е просто щипка пиперливост, няма никакво значение. Simple Smile

# 373
  • В къщурката на хълма на феите
mecani, за Четвъртото крило ли става въпрос?
Да, за нея става въпрос. Снощи я свърших и просто съм влюбена! 700+ страници ги тръшнах за около 8 часа общо. Адски леко се чете книгата. Спокойно мога да й дам 20/10. Страшно много ми хареса. Прекрасно изградена книга - детайлно описание на света, надграждане на фактите, прекрасно изградени образи, ако главните герои се бяха обяснили в любов 150 страници по-рано, вероятно щеше да е №1 в класацията ми на любими книги. Хора, с глас ревах накрая на книгата, когато

Скрит текст:
Вайълет разбра, че историите на баща й не са само не са измислица, ами съществата от тези истории са съществена част от причините, заради които водят войната, въпреки че майка й (тая женица се надявам да умре бавно и мъчително) и останалите командири го крият в дълбока тайна. Освен това разбраха, че Дейн (тоя скапаняк, държащ повече на правилата, отколкото на живота) е предал Вайълет и останалите, и са ги пратили на сигурна смърт,а битката беше епична и Лиам умря заедно със своя дракон и нямаше как да ги спасят.

Синът ми идва и ме милва по косата и ми вика: спокойно, мамо Relaxed Вероятно му изкарах акъла.

Само веднъж ми се е случвало да НЕ искам да излизам от света на авторката и това е Братството на черния кинжал, а там са един куп книги. Краят на книгата остана мноооого широко отворен и се надявам да има поне 2 книги продължение и разбира се силно се надявам, че историята на Вайълет и Зейдън ще има хепи енд.

# 374
  • Бургас
Следващата книга от серията излиза на 7 ноевмри. Ей го къде е Simple Smile
Нали четеш английски? https://www.goodreads.com/book/show/90202302-iron-flame

Общи условия

Активация на акаунт