За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Аз съм на глава 7 и ми стига за днес. Вземам си почивка, че иначе ще откача.

# 391
И аз се мъча да я чета тази "Ледоразбивачка" и се чудя за какво беше всичкия този шум около таЯ Тик Ток сензация 🤔?!?!?

# 392
  • Варна
Чета Ледоразбивачка на Хана Грейс и засега единственото. което харесвам е корицата. Леле голяма скука. Идва ми пълна с излишни глупости. Мисля обаче да я дочета и аз не знам защо.

И аз съм я подхванала, само не разбирам защо
Скрит текст:
главната си има приятелче за секс, с който се чувства добре, кара я да настръхва и т.н., добър е, за да се появи главният и да я отнесе
Не намирам смисъл и това ме дразни. Май съм отвикнала от тези книги. Паралелно чета сериозна книга за римската империя Simple Smile
Тя даже
Скрит текст:
нямала нищо против той да си намери някой, с който да е щастлив.
Явно авторката е искала да е модерна. На мен главата ми стана на каша с хилядата имена дето ме затрупа в началото. Половината не ги помня.

# 393
Ледоразбивачката я четох поне 10 дни, заинатих се, че ще я дочета, въпреки че беше много досадна.

В момента чета https://www.goodreads.com/book/show/36319266-forever-right-now на Ема Скот. Доста приятна и увлекателна. Определено ще потърся и други книги на тази авторка.

# 394
И аз си свалих Ледоразбивачка онзи ден като се появи в Рулит, но май ще изтрия, да не се заблудя някой ден да я почна. Grinning

# 395
И аз прочетох на Ана Хуанг "God of greed". Амиииии добра е, имаше реплики, на които чак настръхвах, наистина! Сега се започва обратното броене за следващата. Grinning Категорично тази поредица превъзхожда "Twisted".

Дали някой има на Кристина Лорен - Експеримент истинска любов? Сякаш мина доста време откакто излезе, а така и не съм я срещала никъде.

# 396
  • В къщурката на хълма на феите
Дали някой има на Кристина Лорен - Експеримент истинска любов? Сякаш мина доста време откакто излезе, а така и не съм я срещала никъде.
аз я имам на хартия и с кеф мога да я даря, ако някой я иска. Голяма боза .. Мнението ми е същото за Уравнение за влюбване пак на Кристина Лорен и Любов от втори поглед на Меган Куин. Няколко пъти ги подхващам оттам дето съм ги зарязала и просто не става Cry

# 397
  • Бургас
И аз прочетох на Ана Хуанг "God of greed". Амиииии добра е, имаше реплики, на които чак настръхвах, наистина! Сега се започва обратното броене за следващата. Grinning Категорично тази поредица превъзхожда "Twisted".
Април догодина Simple Smile
Главния в следващата книга ще е абсолютно ла*но . Любимите ми
Иначе в Гудрийдс оценката и пада, което е странно

# 398
Аз чакам 2та на Даниел Лори ..първата я прочетох на един дъх мн ми допадна ..сега и аз се мъча с ледоразбивачката  но сме болни и не мога да чета или само се оправдавам

# 399
Еха, много положителни коментари за това Четвърто крило. Последното фентъзи, което си купих беше преди повече от 10 години и беше Братството. Оттогава само тях съм препрочитала. И сега направо ме запалихте да пробвам при все, че отдавна изобщо не ме влекат. Следващата книга ще е тя със сигурност и ще се включа и аз с една обратна оценка.

# 400
аз я имам на хартия и с кеф мога да я даря, ако някой я иска. Голяма боза .. Мнението ми е същото за Уравнение за влюбване пак на Кристина Лорен и Любов от втори поглед на Меган Куин. Няколко пъти ги подхващам оттам дето съм ги зарязала и просто не става Cry
Благодаря,но съм си наложила забрана да си купувам книги на хартиен носител докато малкия не порасне. Или ги оцветява, или ги къса, или и двете Grinning .

# 401
  • в края на града
Аз се зачетох в "Островът на пеперудите" на Лекси Блейк, малко предвидима, ама откарах до 3 през нощта снощи. Сега очаквам развитие на някакъв криминален елемент, авторката май наблягаше на такива по спомен. Всъщност исках да почна "Ледоразбивачка", ама се оказа, че не съм я качила в Киндъла и ме домързя да се занимавам. Сега като чета мнения, може и да е било за късмет... или пък не, поне щях да се наспя. Laughing
Само да остане малко повече време и почвам "God of greed", някъде юни четох предишните 2, много ми харесва поредицата.

# 402
  • в сърцето на един мъж...
А за тийн става ли Ледоразбивачката или има много секс сцени? Понеже мислех да я чета, преди да й я дам на английски и сега след тия коментари се чудя? Аз нямам време да я прегледам на български, та да знам дали да я отложа още малко.

# 403
А за тийн става ли Ледоразбивачката или има много секс сцени? Понеже мислех да я чета, преди да й я дам на английски и сега след тия коментари се чудя? Аз нямам време да я прегледам на български, та да знам дали да я отложа още малко.
До средата на книгата мислех, че е тийн история , но не е. Има много секс сцени.

# 404
  • в сърцето на един мъж...
А, благодаря, значи ще я чете в по-подходяща възраст.

Общи условия

Активация на акаунт