За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 614
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Прочетох "Той не е моят Ромео". Не беше лоша, но се пренаситих от клишета. То май пазарът е пълен с такива истории вече. Срещат се, гонят се, влюбват се, карат се, хепи енд. Но нищо докосващо като история.

И сегааа чета "Безчувствен", нямах търпение за нея. В началото съм все още, чета я бавно, за да й се насладя и да вникна хубаво в сюжета, защото за разлика от повечето книги е заплетена и интересна. Не искам да пропусна нищо. Още с първата глава ми грабна вниманието. Очертава се тежка история.

За "Четвъртото крило" не знам дали съм срещала лош коментар. Всички ли я четат? Фентъзи не харесвам, но пък чак толкова ли е хубава? Предполагам, че като не чета такива книги, няма смисъл да си губя времето.

# 376
Аз си поръчах "Четвърто крило", не чета такива книги, но след толкова позитивни коментари не се стърпях. Grinning Само я чакам, че е в комбинация с новото табу на П. Дъглас, което не е излезнало все още. Grinning

# 377
  • София
Потвърждавам всичко написано за “Четвърто крило”. Невероятна книга, история, развитие. А въобще не съм фен на фентъзи.
За втората казват, че е още по-добра!

# 378
  • В къщурката на хълма на феите
Следващата книга от серията излиза на 7 ноевмри. Ей го къде е Simple Smile
Нали четеш английски? https://www.goodreads.com/book/show/90202302-iron-flame
YES! YES! YES! YES! Подарък за рождения ми ден, ЮХУУУУУУУУУУУУУУ! Мерси, Лина!

Сега да подчертая, че аз чета всякакви книги, но фентъзито ми е някъде в края на списъка с предпочитани книги. Като изключим едно ято дракони и тук таме някоя магия, по-скоро имах усещането, че действието се развива в исторически роман, та не бих казала, че е много-много фентъзи.

Потвърждавам всичко написано за “Четвърто крило”. Невероятна книга, история, развитие. А въобще не съм фен на фентъзи.
За втората казват, че е още по-добра!
ако е по-добра от първата, накрая на книгата аз ще съм за реанимация Flushed

# 379
  • Разпиляна във въображението
Доста обемна книга си е. Взех я за дъщеря ми, но и аз ще я проверя Simple Smile

# 380
  • Бургас
В гуудрийдс има коментари на бета-читатели ( свободен превод) -тези,които четат книгите преди да се появят официално. Хвърли им едно око Wink

# 381
  • В къщурката на хълма на феите
В гуудрийдс има коментари на бета-читатели ( свободен превод) -тези,които четат книгите преди да се появят официално. Хвърли им едно око Wink
Пет книги?! Голямо чакане ще падне. Само Сиела да не направят пак някой номер и да спрат да издават поредицата преди авторката да спре да я пише.

# 382
  • Бургас
Може да им харесаш страницата във Фб и да ги попиташ Simple Smile Отговарят на всички (повечето) въпроси  https://www.facebook.com/groups/1116354418395598

# 383
Може да им харесаш страницата във Фб и да ги попиташ Simple Smile Отговарят на всички (повечето) въпроси  https://www.facebook.com/groups/1116354418395598
Ехее, супер, Лина, не знаех за тази група. Тъкмо се чудех кога ще ми дойде поръчката и са написали, че от утре започват да пращат поръчки. Simple Smile Сега ще се чудя с какво да започна ама да си имам проблемите Grinning

# 384
Погледнах и аз тази група, порових и видях този коментар за Рина Кент. Ще издават и други поредици.
Скрит текст:

# 385
  • Бургас
Прочетох третата книга на Ана Хуанг God of greed -най-много ми хареса (засега) от предходните.  Следващата също става ясно за коя двойка е

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 12:06 от lina_bs

# 386
  • Варна
Чета Ледоразбивачка на Хана Грейс и засега единственото. което харесвам е корицата. Леле голяма скука. Идва ми пълна с излишни глупости. Мисля обаче да я дочета и аз не знам защо.

# 387
И аз съм на нея обаче съм в началото още, дано има някакво действие натаък. Grinning

# 388
  • Разпиляна във въображението
Чета Ледоразбивачка на Хана Грейс и засега единственото. което харесвам е корицата. Леле голяма скука. Идва ми пълна с излишни глупости. Мисля обаче да я дочета и аз не знам защо.

И аз съм я подхванала, само не разбирам защо
Скрит текст:
главната си има приятелче за секс, с който се чувства добре, кара я да настръхва и т.н., добър е, за да се появи главният и да я отнесе
Не намирам смисъл и това ме дразни. Май съм отвикнала от тези книги. Паралелно чета сериозна книга за римската империя Simple Smile

# 389
  • Бургас
Аз я зарязах Ледоразбивачката. Не можах да я изтрая

Общи условия

Активация на акаунт