За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
То и Нокс от предната Империя се появява в същата серия Royal Elite, но да не задълбаваме Wink
Но, от всички Империи последната най много ми харесва. Аспен и Кингстън са ми любими

Сега погледнах в goodreads историята за Аспен и Кинстън има доста висок рейтинг-4.22. Дано я издадат

# 556
  • В къщурката на хълма на феите
Има една платформа деепл.ком (нямам представа тука дали можем да изписваме домейни коректно или е забранено, затова така го пиша), тя позволява да се качи директно файл с текст, който да бъде преведен. Тази платформа е на едно 95% коректна. По мое мнение значително по-добра е от гугълската. Само дето не си спомням вече в безплатната версия колко документа могат да се превеждат, но ми се върти нещо като пет документа. Иначе стандартния превод на пасажи си е свободен постоянно.

И да не съм съвсем извън темата - аз тези дни не съм чела нищо. Видях някъде, че Нора Робъртс ще издава нова книга, но нямах време да погледна по-подробно. Някой да е засичал тази новина и да може да даде повече информация?

# 557
Чета ,,Господар на гордостта " на Ана Хуанг. Някой знае ли дали ще има книга за Вук Маркович - Сърбина?

# 558
  • Бургас
Има обявени 7 книги, но не е ясно до края кои ще са двойките. Знае се само следващата - Доминик и Алесандра и по-следващата Слоун и Ксавиер ли беше (забравих го)

# 559
  • Враца
В Goodreads вече може да се гласува за книги на годината по категории.
До къде го докарахте с годишното предизвикателство там?

Търся отзиви за Toe the Line, видях, че я има и на български - По правилата.

В момента чета Mile High, харесва ми, но 800 страници ми идват множко Wink

# 560
  • Бургас
Аз моето предизвикателство отдавна го минах. Но, не знайно защо не ми отчитат всички книги и си седя на 98%

Тази Пенелопи не е моята авторка, за разлика от другата

# 561
Аз съм до никъде честно казано напоследък зациклям посредата на книгата и не искам да я продължа

# 562
  • Бургас

В момента чета Mile High, харесва ми, но 800 страници ми идват множко Wink
Това за Стиви и Зандърс книгата ли е? Или някоя друга

# 563
  • София
Аз моето предизвикателство отдавна го минах. Но, не знайно защо не ми отчитат всички книги и си седя на 98%

И при мен е така - не ми отчита всички прочетени книги. Дава ми, че съм минала само 49 % от предизвикателството, а те са повече.

Чете ми се нещо подобно на серията "Чикаго Старс" на СЕФ. Да препоръчате нещо? НА бг да е, моля.

# 564
Чела ли си Американска лейди, отново на СЕФ? Аз сега съм на последната от серията и също много ми допада

# 565
  • София
Чела ли си Американска лейди, отново на СЕФ? Аз сега съм на последната от серията и също много ми допада

Да. Почти всичко издадено на бг на СЕФ съм прочела.

# 566
irinopolis, на мен Илса Мадън-Милс с Той не е моят Ромео ми заприлича на СЕФ, особено началото на книгата.

# 567
irinopolis, сещам се за Хард Инк на Лора Кей, на Мегън Марч серията Под (Beneath), Ел Кенеди серията Off campus, Ана Хуанг двете поредици, които ги има на български - Порочни игри и Господари на греха

# 568
  • Бургас
Единствено на Ел Кенеди сериите може би са подобни и то защото са за спортисти.

# 569
Аз по-скоро ги препоръчах като серии, в които всяка една книга е за определен герой, който участва и в останалите книги. Някак са свързани героите между книгите. Не го приех буквално, че трябва да е точно за спортисти.

Общи условия

Активация на акаунт