За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Прочетох "Любов на теория" Али Хейзълууд. Доста време я подминавах заради анотацията - любовна история в научните среди, но се оказа неочаквано приятна. Малко изсмукан от пръстите конфликт, но то в коя книга вече не са.
И съвсем неподготвена заредих Пенелъпи Дъглас "Упование".
Сега ще търся друга за четене. Опитаха се е авторката да пренесе в съвременността "На изток от рая" ли? 🤔🤣

# 631
  • Бургас
С Пенелъпи Дъглас винаги трябва да си подготвена. Освен,ако не се бъркаш с другата Пенелъпи Уорд. Виж, тя  пише предвидими истории 

# 632
Момичета Вие гледате ли до НГ да превършите с четенето или продължавате да си четете . Аз най много да прочета още една книга защото искам НГ да я почна с нова книга . И вие ли сте така ?

# 633
  • Бургас
По-горе препоръчвахте тип коледни, точно такова нещо ми се чете, леко, неангажиращо, като ми се приспи да си заспя, не да чета до ранни зори. Проблемът е, че повечето коледни на български вече съм ги изчела, ако се сещате нещо на английски (непревеждано) да препоръчате, ще съм много благодарна. Не знам дали го обясних добре, нещо в стил Холмарк, ама ако може да не е съвсем тъпо Simple Smile))
И преди съм препоръчвала Holiday Brothers Series на Willa Nash /Девни Пери/. Три кратки новели по 150 страници, сладурски и коледни, без да са чак елементарно плоски.
Момичета Вие гледате ли до НГ да превършите с четенето или продължавате да си четете . Аз най много да прочета още една книга защото искам НГ да я почна с нова книга . И вие ли сте така ?
Преди време се стараех да завърша някоя от изоставените и недочетени книги, ей така да предизвикам себе си. Сега вече смело ги трия от списъка с "Чета в момента". Годината винаги започвам с любима историческа книга, няколко години въртях "Венчило с дявола", "Венчило с варварина", "Дявол през зимата" , "Докато свят светува (Рейвънел 2)" тази година още не съм решила какво да е.

# 634
Яна  . Стараеш ли се да завършиш книгата до 31 или не ти е проблем да я продължиш през януари .
Аз съм си дала малко почивка най - много да прочета още 1 . Постигнала съм си целта за тази година от 53 прочетени книги . До година повече и с пълни сили . Сякаш не ми се оставя недовършена книга и не смея . Сега ще се отдавам малко на другите ми хобита като плетенето .

# 635
  • Бургас
Въобще не съм се замисляла дали да започна Новата година с нова книга. Ама сега като казахте.....ще взема да пробвам
Предизвикателство веднъж си го увеличих и го минах. Сега ,преди празниците излизам в отпуска и мисля да си чета книжки,докато другите работят.

# 636
Въобще не съм се замисляла дали да започна Новата година с нова книга. Ама сега като казахте.....ще взема да пробвам
Предизвикателство веднъж си го увеличих и го минах. Сега ,преди празниците излизам в отпуска и мисля да си чета книжки,докато другите работят.

В такъв случай Ви желая много прочетени книги до година и все хубави да са !!

# 637
  • в края на града
Яна, много благодаря! Харесвам Девни Пери, сега ще ги потърся.

Никога не съм си го поставяла за цел, но сега като се замислих, май точно така правя - приключвам четеното и от 1-ви нова книга. По-скоро е било несъзнателно досега.

# 638
Яна, как ти се струва поредицата "Calamity Montana"? На коя серия на Пери прилича повече? Тенекиените или Ларк коув? Имам ли герои от тези серии в Монтана?

# 639
Яна, как ти се струва поредицата "Calamity Montana"? На коя серия на Пери прилича повече? Тенекиените или Ларк коув? Имам ли герои от тези серии в Монтана?
Стигнала съм до Избавлението от тази поредица. За мен са леки, приятни и ненатоварващи книжки.

# 640
  • Euskal Herria
Яна, много благодаря! Харесвам Девни Пери, сега ще ги потърся.
Тази серия я има и на български (фен превод).

# 641
  • Бургас
Яна, как ти се струва поредицата "Calamity Montana"?
Не съм я чела, но ето, че ми даваш страхотна идея.
Яна  . Стараеш ли се да завършиш книгата до 31 или не ти е проблем да я продължиш през януари .

Не, не се старая да съм приключила всичко, което чета. Просто първата книга започната през годината ми препрочетена любима книга. Моя си шантава традиция.
В момента в Currently Reading‎ имам 9 книги, една чета, една слушам и една чета на детето. Останалите са започнати и зарязани, едни ще изтрия завинаги, а други ще отидат в Want to Read и ще очакват да им дойде момента, сега явно не е. Преди си поставях за цел, да дочета изоставените по време на почивките по празниците, сега вече отказвам да си причинявам такова мъчение.

# 642
  • Варна
Десислава Дюлгерян е написала:
Поех предизвикателство да напиша  МНОГО БЪРЗО дарк (мноооого дарк) еротична 💋😉история...
Оф не знам дали ще надмине последната Thinking

# 643
  • в края на града

Тази серия я има и на български (фен превод).

Много благодаря, намерих ги! Да бях прочела по-рано, че първата почти я привършвам Laughing

Десислава Дюлгерян е написала:
Поех предизвикателство да напиша  МНОГО БЪРЗО дарк (мноооого дарк) еротична 💋😉история...
Оф не знам дали ще надмине последната Thinking
Предишната имаше толкова "ласкави" отзиви, че с удоволствие я пропуснах. Тя е доста хвалена авторка, но на мен не ми допада особено, дори "Преобразена" якарах по диагонал.

# 644
  • Варна
На Бриджъртън стигнах до книга 6. Много силна книга. На моменти щях да ревна. Много е добра историята на Франческа. Майкъл ми открадна сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт