Перник - 27

• 11 046
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Вилма Любомирова не приема нови пациенти. Поне преди месец като минавах оттам беше залепила табела на вратата си.

# 31
Анна Янкова също не приема нови пациенти, а и не бих я препоръчала

# 32
Аз също не препоръчвам и Вилма Любомирова, оттам се преместихме. Детето ми лежа в болница заради нейно грешно лечение. За 3г толкова не можа да запомни, че той има алергии и всеки път изписва разни неща, които той не може да пие и аз разбирам след като съм ги купила от аптеката и прочета съдържанието. Държи се грубо и арогантно, нищо чудно че поредната сестра си тръгна от нея.

# 33
  • Перник
Детето ми е записано при д-р Янкова и съм доволна от нея, но не приема нови пациенти.
Искам да попитам доволни ли сте от д-р Дойчинов за личен лекар?

# 34
Звъннете във ВИК, колкото и да звучи невероятно. В блока на майка ми имаше запушване и взеха 80 лева за услугата. Не знам сега как стоят нещата. Пробвайте.

Здравейте, някой ползвал ли е услугите на фирма за отпушване на канали?
Ако може да ми дадете контакти. Запуши се тотално каналът в банята и с нищо не успяваме да го отпушим.

# 35
В почивните дни и през нощта къде водите децата като са болни? Докторките Вила Любомирова и Ани Янкова имат ли абонамент към дежурен център?

# 36
  • Перник
В почивните дни и през нощта къде водите децата като са болни? Докторките Вила Любомирова и Ани Янкова имат ли абонамент към дежурен център?

В спешния кабинет до болницата. Д-р Любомирова има договор с тях.

# 37
Здравейте! Не намерих актуална тема по въпроса ми, та затова реших да попитам тук - бихте ли ми препоръчали място, където да направя погача на бебето? У дома няма как да се съберем, затова ми трябва място, от което сте доволни или сте чули добри отзиви. За 25 души става въпрос. Благодаря! Simple Smile

# 38
Здравейте, нова съм в града и имам детенце на 1 година и 5 месеца. Интересувам се от мнения за детски центрове, където детето може да си поиграе, видях че доста се рекламира DinoLand, дали имате мнения? Има ли също в града частни занимални където може да се остави детенцето за няколко часа през уикенда примерно пак да поиграе, да ги занимават с разни активности и прочие?

# 39
Здравейте, нова съм в града и имам детенце на 1 година и 5 месеца. Интересувам се от мнения за детски центрове, където детето може да си поиграе, видях че доста се рекламира DinoLand, дали имате мнения? Има ли също в града частни занимални където може да се остави детенцето за няколко часа през уикенда примерно пак да поиграе, да ги занимават с разни активности и прочие?

Ние посещаваме Kinder island , според мен е доста по -добър детски кът от Диноленд. По другият въпрос не мога да Ви съдействам.

# 40
Ние също ходим в Kinder Island понякога. На детето му харесва, аз не съм впечатлена като цяло. Другата не сме я посещавали.
За детска занималня - не мисля че имаме в града такава за толкова малки деца.

# 41
Много Ви благодаря! Relaxed
Ще посетим значи и ние Kinder Island.

# 42
Здравейте! Има ли дами, които са си правили перманентни къдрици в Перник или поне да знаят къде в града правят такива?

# 43
Здравейте, някой знае ли дали има сладкарница Неделя в Перник в момента? Тази в мола я затвориха миналата година, доколкото разбрах.

# 44
Здравейте, някой знае ли дали има сладкарница Неделя в Перник в момента? Тази в мола я затвориха миналата година, доколкото разбрах.

Няма вече в града.

Общи условия

Активация на акаунт