Перник - 27

• 11 044
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, имам една огромна молба Hands Pray
Търся един комплект от три бодита от Синсей и при проверка виждам, че ги има в SINSAY HOLIDAY PARK Pernik
Захари Зограф 159

Може ли да помоля, ако някой ходи и наистина ги има да ги закупи и да ми ги изпрати с наложен платеж.
Става въпрос за тези бодита:
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-3-broya-4313r-25x
в размер 80 Gift Heart
Ще бъда много благодарна Simple Smile
Мога да проверя в събота или неделя. Ако те устройва ми пиши.

# 16
Може ли да препоръчате студио за лазерна епилация?
Ходих в едно студио на ул. Найчо Цанов и съм много недоволна.

# 17
Здравейте,
Някой да има актуален мобилен телефона на д-р Ангелова от психиатричното отделение в Пернишката болница ?

# 18
  • София
здравейте, може ли да ми препоръчате добър пулмолог?

# 19
  • Перник
Аз съм доволна от д-р Петрова, завеждаща отделение на Белодробната болница. Има кабинет в малките клиники до болницата отстрани.

# 20
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на фирма за отпушване на канали?
Ако може да ми дадете контакти. Запуши се тотално каналът в банята и с нищо не успяваме да го отпушим.

# 21
Опитахте ли с метална спирала за отпушване на канали - дълга 3, или повече метра? Гъвкаво и здраво е, на нас това ни реши проблем на вилата. Продават се във всички строителни магазини.

# 22
Да, не помогна, взехме 5 метра и уж цялата влиза, но водата продължаваше да не се оттича.
В крайна сметка успяхме с вакуум и вода под налягане, но доста се измъчихме.

# 23
Можете ли да ми дадете препоръки за ясла в града, конкретно се интересувам от тази на Миньорче, Здравец и Славейче ?

# 24
Здравейте! Има ли в Перник очен лекар,който преглежда деца?

# 25
Здравейте! Събирам мнения за центъра за хемодиализа в град Перник, квартал Изток. Всякакви отзиви ще са ми полезни. Благодаря!

# 26
Здравейте! Налага ми се спешно да сменя педиатъра на детето ми, защото никак не съм доволна от отношението на сегашния. Тъй като нямам възможност да обикалям кабинетите, за да събирам телефонни номера, може ли малко помощ. Спряла съм се на Румяна Иванова или Галина Рангелова. Ще се радвам, ако ми даде контакт и на още някой, стига да не е Красимира Станкова, за да проверя записват ли нови пациенти. Много благодаря!

# 27
д-р Емилия Куковска - +359 88 6736609

Здравейте! Налага ми се спешно да сменя педиатъра на детето ми, защото никак не съм доволна от отношението на сегашния. Тъй като нямам възможност да обикалям кабинетите, за да събирам телефонни номера, може ли малко помощ. Спряла съм се на Румяна Иванова или Галина Рангелова. Ще се радвам, ако ми даде контакт и на още някой, стига да не е Красимира Станкова, за да проверя записват ли нови пациенти. Много благодаря!

# 28

Аз съм доволна от д-р Иванова, добър диагностик и лекар като цяло. Не работи с часове обаче, или звъниш кога е удобно да се отиде или отиваш и чакаш. Около 20-30мин съм чакала, но може и повече в натоварени дни. Това е телефона и - 0888 682 790 - не знам дали приема нови пациенти Simple Smile

# 29
Аз препоръчвам доктор Вилма Любомирова- 0888343961. Когато на мен ми се наложи да сменя педиатъра на детето ми, тя веднага ни прие. До нейния кабинет има още една педиатърка- доктор Янкова, на която нямам телефона, но имам добри отзиви. Може да проверите на място. Намират се в медицински център Иван Рилски при кафе Малибу в центъра.

Общи условия

Активация на акаунт