Отговори
# 255
Здравейте,момичета!

Честит юбилей на Шевал със закъснение! CocktailChampagne
Здраве,щастие,още нови роли и успехи! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

От Ясемин. Шарио позира зад нея...Animal Dog2

Приятна неделя!

# 256
# 257
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Честит юбилей на Шевал!
Да е все така красива и успешна във всичко!

Естествено с дружката й Еда са празнували заедно.

Май само аз си коментирам „Моят прекрасен живот”, ама нищо.
 Знам че и други гледат. На мен си ми харесва и мисля, че тепърва ще става още по-интересно.

Скрит текст:
Само не разбрах защо точно комисаря реши да прави разследване на случая ...видя снимката в досието и реши че ситуацията е мътна . Интересно ми е как ще го развият сценария.

Юра, доколкото аз схванах комисар Месут преследва онзи мафиот Село, за когото  в миналото Шебнем почистваше след убийствата. Ниязи е от неговите хора и преди години мафиотът го е принудил да лежи в затвора вместо него, а там той е преживял ужасни неща. И докато търсеше следата на Ниязи, който след освобождаването си от затвора е заминал за Истанбул и там е обявен за изчезнал, комисарчето попадна на списанието с Шебнем на корицата в колата на Ниязи и му  стана любопитно тя каква връзка има с него.
Той има силна интуиция и много се вглежда в поведението на хората и понеже Шебнем му с стори доста хлъзгава и притеснена от въпросите, с които я засипа му стана ясно, че тя крие нещо. И Месут е само на крачка от това  да разкрие миналото на Шебнем и да стигне до връзката й с хората, които той преследва.
Много интересен подход има комисаря. Такъв проникващ поглед има, че човекът насреща има чувството, че му чете тайните мисли и мигновено започва да се смущава, той анализира всяка нейна реакция. Как да не го харесаш…

Изгледах 2 серия на „Моят прекрасен живот” с озвучката, нямам време да чакам субтитри. Не толкова динамична като първа серия, но Шебнем бавно, но славно затъва, а прекрасният живот , който си е изградила, се руши. 
Чудя се, била ли е изобщо щастлива Шебнем през изминалите години. Привидно е постигнала всичко, за което е мечтала, но не обича съпруга си, води постоянни борби за надмощие със свекърва си или пък се надскача с патките от висшето общество. Единственият светъл лъч в живота й са децата, които мисля, че искрено обича. Няма други приятели, освен Дидем, но и с нея тя не споделя всичко. Дори и на върха, тя живее в самота.

Понеже ми е много интересно, пак се рових да видя какво са казали за героите си главните ни актьори. При рускините имаше частични преводи на избрани моменти, та потърсих първоизточника на турски.

Сумру Явурджук/Айсел например казва да очакваме големи изненади занапред. А за героите в сериала казва, че никой не е невинен и никой не е виновен, както и че трябва да проявим силна емпатия към тях, за да ги почувстваме близки и да разберем мотивите им. За нея това е най-интересния аспект на сценария.

Ето и малко за героинята Дидем/Гьокче Ейбийолу, за която знаем твърде малко засега.
Дидем идва от съвсем различно образователно, културно и икономическо ниво, но прониква във висшето общество с малко хитрост. Успява да се задържи там, показвайки се много различна от това, което е всъщност. Наясно е откъде идва и накъде отива, както и какво цели.

Очевидно и Дидем крие своите скелети в гардероба и помагайки на Шебнем, гони и някакви свои цели.
На въпроса какво да очакваме от проекта, актрисата отговаря, че на този етап твърде малко сме видели, тепърва ще се разгръщат образите и ще изплуват тайните на героите от миналото.
Казва също, че историята, която ни разказват има едновременно драматична, детективска и комедийна страна, а също така и много интриги, точно както и в живота и затова е интересна. Смята, че заради това разнообразие няма да измори и отегчи публиката и гледането й ще ни достави удоволствие.

С нетърпение чакам и обрата в образа на Онур, който според думите на актьора не е негативен, а по-скоро изненадващ и интересен. Сигурно е свързан със завръщането в живота му на бившата му любима Мелиса/Несрин.

И още нещо чакам с нетърпение, „възкръсването” на Ниязи. Той и актьора Серкан Кескин си казва в интервюто, че не може да ни каже за героя си повече от това, че е свързан с миналото на Шебнем и се връща в живота й, за да отмъсти. Защото ако каже повече, ще развали мистерията.

Аз продължавам да смятам, че Ниязи е жив, даже си имам своя версия. Върнах се да видя отново сцената от 1 еп. с копаенето на гроба, за да проверя възможно  ли е това, което ми хрумна.  Нали докато Шебнем копаеше гроба, излезе сина й и я попита какво прави, а тя прекъсна дейността си и отиде  в стаята да го приспи. Та може през това време оня дебелак да се е съвзел и да е хвърлил якето си или нещо друго  в дупката  и отгоре малко пръст, все едно е там, а Шебнем после да си е довършила работата, без да се усети.Тя и без това не беше на себе си. Май хич не ми се иска главната героиня да е убийца и си фантазирам…. Grinning

Чакам с нетърпение развитието и се надявам на все така добър рейтинг.
До скоро! Flowers Hibiscus

# 258
Здравейте Благодаря за споделеното Интересен ми е за сега сериала

Фраг

https://www.youtube.com/watch?v=wQ1IVfpKYQY

# 259
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за новите снимки,фрагмана и коментарите! HugTwo Hearts
Дъга,толкова сериали сме гледали и кометирали в темата.Знаеш,че съм повече по инфото и по-кратки коментари.По-интересно е при онлайн озвучката в сряда кой какво е чул и разбрал.А вие липсвате тогава.
Все още няма превод със субт.,освен с озвучката.Явно не е интересен за рускините и не плащата за превод.

По новия фрагман....Шебнем разбира за предателството на съпруга си! Nature Zap Ще успее ли да се справи с Мелиса, която е подкрепяна от свекърва й? Broken Heart

2 фрагман за 3-ти еп. с руски субт.
https://turkrutv.cc/moya-prekrasnaya-zhizn-3-seriya.html

на двата фрага
https://turkrutv.cc/moya-prekrasnaya-zhizn-3-seriya.html

Хубав ден и успешна седмица!

# 260
Еда от вчера качва снимки на жена на име Мелис, които ме карат да мисля, че е починала. Някой знае ли коя е Мелис?

Ново от Дамла.

# 261
Здравейте,момичета!

Сташа,не съм попадала на инфо за публикуваните снимки от Еда.

Новите снимки за 3-ти епизод на МПЖ

и озета:
 Месут няма да остави Шебнем!
Дали Месут, който е проучвал миналото й в Измир, намерил пътя до старото й училище и дори разговарял с Арзу, наистина ще разкрие мистерията на тази светска и брилянтна жена?
Или мистериозният непознат, който го преследва по целия път до Истанбул, ще насочи Месут към съвсем различен, труден път?
Шебнем има проблеми над главата си!От деня, в който срещна Ниязи, нейният красив живот, който изгради с цената на големи жертви, се изплъзваше!Страх от Месут, председателството на асоциацията, желанието за да защити мястото си в обществото и за нея. Все още се отваря напълно нов проблем: Мелиса!
Мелиса, бившата приятелка на Онур, се появява много години по-късно!И то много напористо... Целта й е много ясна: да върне Онур от Шебнем, която го е отнела преди много време!Разбира се, не е просто така... Айсел натисна бутона „Планове“, за да се отърве от Шебнем!Те започват операцията рамо до рамо с Мелиса!
Но Шебнем има силата да се бори с всеки и всичко!Тя е готова да отвърне на всеки, който я атакува, благодарение на острия си ум и постоянната си интелигентност!

Приятен ден да имате!

# 262
Злати благодаря

# 263
Здравейте, група
Има ли вече купи ли си билети за концерта за Шевал Сам?

# 264
Здравейте, група
Има ли вече купи ли си билети за концерта за Шевал Сам?

За съжаление стила ,в който се изявява няма нищо общо с Ендер Grinning
Дано има публика в София , може би трябваше да бъде този концерт в някой град с повече етнически турци , но и желая успех . Може да изненада с някоя песен на БГ , чувала съм я да пее на руски и на др.езици .

# 265
Здравейте,момичета!

"Животът не иска от нас да сме най-добрите,
  а само да даваме най-доброто от себе си."

Днес е нашия ден за кино! Nature Dizzy ...Да видим още колко епизода ще има онлайн озвучка?При някои после има от друго място руска озвучка,като в ''Рибарче''.На ''Присъда'' също имаше,дори и в 3-ти сезон,но наскоро я спряха.Чета и за др. сериали,които гледам с бг.превод,че са спрели руската онлайн озвучка.
За концерта на Шевал...предполагам ще дойдат и от други градове ....

комисар Месут...

Шебнем...

- Любими, къде ти е пръстена? Nature Zap

очакваме Мелиса в действие...Wink

И нещо интересното ....
Актрисата Зейнеп Юдже работи активно, снимайки се едновременно в два сериала на компанията Ay yapim:  в ролята на Шебнем в младостта си в сериала ''Моят прекрасен живот'' и ролята на Елиф в сериала ''Семейство''.
Аз я гледам и в двата сериала! ...Дари, предполагам ти също...

Скрит текст:

Скрит текст:

Имайте приятен ден!

================================================

Не ви се пише....

хаштага

онлайн руска озвучка ще бъде тук-https://vk.com/turkiee

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 18:11 от Zlatina3

# 266
# 267
# 268
Ето и 1 фрагман за 4-ти епизод...