Дидко точно гледах че пръстените и часовника ми са се отбелязали доста, от утре махам всичко да уравня тена
Иде плажно временцееееее
, Ива ще я направя такава рибка та се не знае

Често ви мисля с Диди, представям си колко ви е трудно с две мънички деца. Погледни от хубавата страна, имате щастието да ви е пълна къщата с мънички лястовичета, нещо за което мечтаят толкова много момичета. А след години тези сегашни мигове ще ви изпълват с наслада и нежни копнежи по отминалите бебешки времена... Така че горе главата (ако остане време
) и опитай да не забелязваш лошото! Прегръщам те силно за кураж и с много любов! Нацелувай съкровищата!
Диди, ти също мила! 

Мимке, да ти е жив и здрав 

Еййййй и вие кат Мери се скасахте от местене.Не мога да си представя да се местя постоянно, няма да издържа.

Седнала на сладка и сокче и как се кипри, направо кокетничи, да я нахапе човек с удоволствие. Много и отива поличката! И как няма да иска да играе с ноемврийчетата, нали се знаят и са си заедно още от коремите ни
Имам първа братовчедка в Испания, врънка ме от 6-7- години вече да заминавам при нея, скоро пак звъня и настоява, хайде бе стига се мъчихте там, идвайте тук, ще се справим някак. Не ми стиска така на сляпо да тръгвам, без нищо подсигурено и с деца/дете, не че има кой знае какво да ме задържа тук де,та ако превъртя още малко и може като нищо да съберем децата да поиграят Препоръчани теми