МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 806
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден на Марти! Да е много здрав, палав и щастлив!

Дидко точно гледах че пръстените и часовника ми са се отбелязали доста, от утре махам всичко да уравня тена   Mr. Green
Иде плажно временцееееее Party, Ива ще я направя такава рибка та се не знае Simple Smile

# 151
  • в мъжки прегръдки
Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията. Да ви се връщат стократно.

И при нас беше голяма жега днес. И вече сме се ориентирали за морето даже. Тази година ще е Приморско от 1 юли.

Днес да се похваля Марти пишка два пъти на гърне. Обаче добре че е батко му да го строи. Бяхме го хвърлили малко гол да се разходи и сме ги оставили да се гледат сами двамата а ние сме в другата стая. Та Георги казал на Марти че ако се изпика извън гърнето ще го нашамари по дупето. И Марти като му се допишкало беж на гърнето и свършил работата. И ни носят двамата гърнето да видим и викат браво. А Марти после ми разправя че "Гого бие и Мати пиша на гънето". После пак се изпишка, но каза на баща си да му свали памперса. 

# 152
# 153
  • София, "Младост 3"
ЧЕстито на всички!!!

ДИДЕ, СИ КЕЙ ние също сме с памперс - аз бременна спрях да го вдигам и слагам и той отказа да седи. Сега също отказва тотално да седне.
Знаеш ли ДИДЕ кога ще седне - като сложа Мими!!! и тище видиш - покрай втория първия също ще се научи - да не е капо!

Аз съм луднала - не знам Дида как е но това е ад - нямам кой да помага и съм луда калинка - Дани е як и се мята върху МИми а тя си върви по-дребна и ... бе не е лесно с породени с такава малка разлика...

Надявам се да сте добре, малките да растат и да ви радват!

# 154
Наденце много се радвам че все пак успяваш да се включиш от време на време!  Hug Често ви мисля с Диди, представям си колко ви е трудно с две мънички деца. Погледни от хубавата страна, имате щастието да ви е пълна къщата с мънички лястовичета, нещо за което мечтаят толкова много момичета. А след години тези сегашни мигове ще ви изпълват с наслада и нежни копнежи по отминалите бебешки времена... Така че горе главата (ако остане време Simple Smile) и опитай да не забелязваш лошото! Прегръщам те силно за кураж и с много любов! Нацелувай съкровищата! Heart Eyes Диди, ти също мила! Heart Eyes

Решили сме с таткото като се върне да не се пазим, пък каквото е рекъл Господ! Стискайте палци!

# 155

Ама той е много хубав господин  Heart Eyes   bouquet

# 156
ЧИД на Марти, на патерица  bouquetМимке, да ти е жив и здрав  bouquet

Мариянчееее, колко много се е изменил Джей джей ShockedНаправо все едно не е той.Станал е още по-сладък.А ти още по-слаба.Кво правиш бе жено, ще изчезнеш ако продължаваш така.И май ми се струва, че си се боядисала Wink

Ооооо сватятаааа, кво правите беее  bouquetЕййййй и вие кат Мери се скасахте от местене.Не мога да си представя да се местя постоянно, няма да издържа.

Аре мляс и пляс от мен Hug

# 157
Здравейте моми4ета!
Сели,толкова е нежна вашата Лори,страхотни очи има.Мери,показвах снимките на Ива  и Лори на Алисия,и тя ми каза- искам гайкам с Лоли и Ивка- де да можеше Simple Smile
Мимка,да ти е жив и здрав Мартин!Със закъснение,за което съжалявам.
Надя,истински се възхищавам,как се справяш сама с две малки дечица,наистина е трудно! Кураж!
Мими23 и тук е такава жега днес,лудо време!

Ние с ме добре,Али е записана вече на градина,ходихме на среща с учителките и да разгледаме градината.Не се спи след обяд,няма пантофки като в българските градини,с едни обувки и дрехи се кара навън и вътре.Тук е така,не ми харесва,но нямам избор.
Вечно децата ,които са наградина са със сополи и кашлица,даже и лятото,та ми е любопитно как са ноемврийчетата със стаж в ходенето на ясла Thinking
Ето малко нови снимки на Али                                  http://family.webshots.com/album/558154211NRVaxv?track_pagetag=/ … Actions/FullAlbum

# 158
# 159

Мариянчееее, колко много се е изменил Джей джей ShockedНаправо все едно не е той.Станал е още по-сладък.А ти още по-слаба.Кво правиш бе жено, ще изчезнеш ако продължаваш така.И май ми се струва, че си се боядисала Wink

Благодарим за комплиментите  bouquet  bouquet  bouquet
Аз много отслабнах,верно е.Най малките размери нося,че понякога и те са големи.Много работя-това е,и не ям редовно.Иначе като седна да ям ям много,големи количества,но не редовно...Отдавна махнах кичурите и се бодядисах в медно кафяво.По добре се поддържа а и за малко разнообразие.

# 160
Тази вечер се отдадох на снимки, Мими много пораснал Ян и е хубавец голям!
Иве тази твоя Алисия е много красива и елегантна млада дама, толкова е пораснала! Heart Eyes Седнала на сладка и сокче и как се кипри, направо кокетничи, да я нахапе  човек с удоволствие. Много и отива поличката! И как няма да иска да играе с ноемврийчетата, нали се знаят и са си заедно още от коремите ни Hug Имам  първа братовчедка в Испания, врънка ме от 6-7- години вече да заминавам при нея, скоро пак звъня и настоява, хайде бе стига се мъчихте там, идвайте тук, ще се справим някак. Не ми стиска така на сляпо да тръгвам, без нищо подсигурено и с деца/дете, не че има кой знае какво да ме задържа тук де,та ако превъртя още малко и може като нищо да съберем децата да поиграят  Mr. Green
Тия вкусотийки да не са твое дело по Великден? Евала на майстора!

# 161
Мери,само вие може да решите дали да емигрирате,тук определено ще имаш по-малко битови грижи,а тревогата за пари-просто отпада.Поне при нас е така,инъче е самотно,но и там ти е самотно,а имаш близки тук,не тръгваш съвсем на сляпо..Не искам да давам съвети,нещата са твърде индивидуални!
Алисия,така позира,4е падаме от смях с баща й.Кокетка е голяма.А фигурките от шоколад не са мои за съжаление,тук ги правят  за Великден,мой е само козунака.Ива,има страхотни къдрици,на Али косата е нито права,нито къдрава,една такава...

# 162
Много сладка тази Али,бе ...пу,пу,пу Laughing Laughing Laughing
Лорка и тя голяма кукла станала,страхотна коса,страхотни очи Heart Eyes

# 163
Ето ви и поздрав от един жокей Laughing Laughing Laughing

И още тук: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariyana_blazheva/album?.dir=c6ads … lazheva/my_photos

# 164
Леле колко е безстрашен този Ян!
Ива много обича животните, особено кончетата, но им се радва от страни само, голяма ми е бъзливка. Все така се плаши от силни звуци, стяга се цялата и се ококорва, прахосмукачката, мотори или по шумни коли (направо се вкопчва от ужас в мен), чукане с чук, или някой комшия ако заблъска нещо, чудо е някакво

Общи условия

Активация на акаунт