МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 805
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • в мъжки прегръдки
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЗОРИ, ЧЕСТИТО ТИ ДЕТЕНЦЕ! Радвам се че всичко е минало благополучно и сте си в къщи.

Рори, аз честно казано не мога да разбера кога точно се кефят бордистите по пистите. Като ги гледам все седят някъде по дупе. Но сигурно е голям кеф де, щом като който се е качил на борд не иска да кара повече ски:)

Ние уж бяхме закрили сезона, но мъжа ми ходи фирмено два дни на Банско и каза че пистите са супер и няма много хора, та може да скокнем до там тези дни защото много малко карахме тази зима.

Аз да се оплача на Марти пак му тече носа. Нищо друго му няма, но това е достатъчно за да не можем да сложим ваксина и да тръгне на ясла. Не мога да разбера аз ли съм крива нещо та не го опазвам здрав или времето е кофти. 

# 136
Времето е кофти Мимка, споко, и дано се разминете само с това!
Ние сме добре. Изпратих Иво преди малко за Сф, дойде си за два дни само, за Великден, и пак обратно, и сега ми е едно криво и самотно. Хем като сме заедно все го дъвча за нещо, хем като замине полудявам... От утре пак започваме сами с Ива да обикаляме по парка, добре че се позапознах с някои майки а и познати срещам из пътя, та с този две думи, с онзи две и минава времето някак. За това и не се прибираме до вечерта, когато пък хапваме, къпя я и ляга а аз сядам да се ровя из форума и нета. Но общо взето ми дотегна тази самота Tired Липсва ми София... А колко ядене, салати и яйца има за довършване не е истина просто, за какво се трепах толкова да готвя не знам. Айде у нас на купон а?

# 137
Христос Вокскресе!

Бъдете здрави, мили, сумихнати и по-добри приятелки мои  bouquet
Благодаря ви за хубавите думи  Hug

Ето малко снимчици от нас

Целувки  bouquet

# 138
Здравейте и от мен и Али!
Христос Воскресе!

На всички,които съм пропуснала да 4еститя някакъв повод - Честито!!!Да сте живи и здрави именници и рожденници!

Ние имахме гости за Великден,не сме се спирали,сега подреждам снимките и ,ако успея дове4ера 6те кача и аз.Да се похваля с моето Али,вече и нощем е без памперс.Чак не ми се вярва как бързо се научи.
Поздрави от нас!

# 139
Диде едни прекрасни мъже си имаш ти!  HugРадвай им се до насита и дано те направят много щастлива!

Иве браво на Али, каква е умница само! Heart Eyes Ние още сме с нощен, половин година вече, повечето пъти е сух, но ми се струва студено още, ако се изпусне, аз спя като умряла, няма да я усетя и ще настине.

Ива вече няколко дни ми е със зачервено гърло, пи един студен сок и се настани, няма Т, нито сополи или кашлица, просто не яде,  само суче, слава Богу, пръскам и Тантум Верде, дано ни се размине. И аз съм цъфнала та вързала, настинах здраво тия дни и едва дишам от запушен нос, тая вечер ме лекуваха с 2-3 глътки греяна ракия Mr. Green, много лук в носа и т.н бабетини.
Много болно време  Tired

# 140
  • София
Здравейте, дружина Simple Smile
Все се заричам да не правя такива дълги паузи в писането си, но явно не се получава  Confused Ми не ми остава време, а и вечер направо нямам силици и желание да седя още пред монитора, като цял ден в работата съм така.

Честити празници, Честити Рожденни и Именни дни на всички празнували, на които съм пропуснала да честитя   bouquet Желая на всички ви здраве, късмет и любов  Hug

Честит юнак на Зори  Grinning Да ти е жив и здрав сина, много да ви радва и да сте едно супер щастливо семейство Wink

Разгледах всички нови снимчици, които сте пускали и се радвах на децата колко са пораснали  Grinning Колко бързо си минава времето, кога бяха бебета и кога минаха тези 2 години и нещо Simple Smile Някои са вече и с второ, а другите се помайваме още Simple Smile Така нямам търпение и аз за втото детенце, но все още трябва да изчакаме за съжаление.

При нас иначе какво става !? Лори ми беше болничка в продължение на 3 седмици и не ходи на ясла. Правихме с баща й разни финтове, за да си я гледаме в къщи - единия ходеше сутрин на работа, другия следобяд и обратното. На края обаче стигнахме и до там да си викнеме баба, че то от едно вдигане на Т., минахме през гаден вирус и да стигнем до гнойната ангина. След това се закрепи детенце, но сега по празниците пътувахме и успяхме да я простудим някъде, та пак е със сополки и кашлица, отшумяващи вече. Покрай нея и ние минахме през вируса във всякакви варианти - висока Т., кашлица, хрема, падане на гласа на моя милост и всякакви от сорта. Аз все още не мога да се нормализирам, а си мина повече от месец вече. Сега лимфните възли са ми се подули и едва преглъщам.
Другото ново двайсет при нас е, че пак ще трябва да си търсим квартира  Crazy Успяхме да изкараме в тази цели 4 месеца и айде одисеята на ново. Нашата си къща още не е готова и пак ще трябва да се занимаваме с местения. Омръзна ми, да ви кажа, егати и късмета значи  Confused
Другото, което ме тормози е махането на памперса. Проблема при нас е, че Лори сяда и си седи на гърнето, но нищо не прави там. Докато си беше у нас, като беше болничка, се опитах да прокарам акция Без пампа, но абсолютно безуспешно. Пишкаше си у гащите и ми казваше едва, след като е свършила работата. Не знам как да я накарам да пишка у това пусто гърне  ooooh! Ако там потръгне, след това ще ми е много по-лесно да махна пампата, но как да го постигна  Sad Знам, че закъсняваме по всички параграфи и сигурно ще сме последните в групата с памперс  Confused Съвсем се отчайвам вече.
В другите отношения сме добре. Все по-забавна става, приказлива, разбираща и ми е много хубаво Simple Smile Казва перфектно "Р" и като я питаш как се казва - отговаря "Рори" като натъртва на Р-тата  Laughing Във всички думички, дето има "Р" и ги казва натъртващо - явно се кефи на произношението Simple Smile Може някой път да не каже "Р-то" в думата, но не защото не може, а защото се лигави. Преди време името си го казваше правилно - Лори, но от над месец е на Рори (прави конкуренция на Рори) Simple Smile
Имаме нови снимчици, които не знам да ли сте гледали, но ето ви линк към снимките ни и гледайте ако имате желание и време Wink Имам още и за качване, но до там още не съм стигнала. Като кача снимките от април месец, ще ви пусна и тях да видите Simple Smile
Ми това е от мен. Целувки на всички и до скоро  Heart Eyes

# 141
Мери, дано скоро сте здравички, както и Лорката и повече не ви застигат никакви болежки Hug Hug Hug Hug

Си Кейче  Heart Eyes мила, и Вики е с памперс, но при нас е още по-зле, че не иска въобще да сяда на гърне, нито на поставката за тоалетна. Ще отлепи до 1 ви клас Mr. Green .... ама не се отчайвам  Naughty като се постопли още малко и ще бяга голичък на двора ...по пишка Peace
Лорката е станала голяма мадама - направо да я схруска човек  Hug
Нацелувай я от моите мъже Wink

Честит рожден ден на geniba  bouquet

Много здраве, късмет и сбъднати мечти
Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 18:59 от ДИдка БГ БанДИТКа

# 142
Мерси, мерси, поздрави на вас и дечицата ви!

# 143
  • София
Ех, как мразя така - да си напиша поста и по погрешна да натисна някой клавиш и да ми изчезне всичко написано  Close

Гери, Честит Рожден ден на патерица   bouquet Желая ти много късмет, щастие и здраве за напред. Желая ти много обич и разбирателство! Върви все напред и никога да не съжаляваш за нищо.
Много целувки на Ния от нас с Лори  Heart Eyes

Дидко, да ти кажа ми олекна на душата, като разбрах, че не сме само ние на този хал. Вече почвах да се отчайвам и от себе си, че не мога с едно махане на памперс да се справя  Confused То като гледам, Лори и Вики продължават да си приличат по някои неща Simple Smile Като бебета си ги наподобявах като братче и сестриче, после за миникенството, сега за пампата  Grinning
Благодаря много за комплиментите към Лори и за целувките от твоите мъже  Grinning Приемаме ги с най-голямо удоволствие и ги връщаме с още по-голямо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много са ти готини момчетата и не спирам да им се кефя Simple Smile А малкия какъв бонбон е станал ... пу пу Wink Да ги нацелуваш от мен  Hug

Меринка, ти как си бре, мила? Почти не сядам на компа и за това не можем да се засечем напоследък. Ако е включен, то е защото Калин си работи нещо. Да се оправяш бързо, че са много неприятни тези пролетни настинки. Аз от такава, та един месец вече и не мога да се оправя. Все нещо ми има, а хремата се замислям да не е станала хронична. А Ивката как е? Да я опазиш нея, че там също си е сложно. Целувам ви много двенките и до скоро  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 144
  • в мъжки прегръдки
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕНИБА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО РАДОСТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Сели, и Марти е в групата на памперсите. Изобщо не иска да седне на гърнето. Като го оставя гол се стиска и си плаче за гащите - нали ходи с памперс-гащи. Не ме питай как давам всеки месец стерилна урина. С нетърпение чакам да тръгне на градина и там като гледа от децата да се учи да седи на гърнето. Обаче не мога да го хвана здрав за повече от седмица за да му сложа ваксина и да направим изследванията.
Сега съм го закрепила от няколко дни и хоп одеве на площадката се заигра с едно дете а майката ми разправя че детето било хремаво и сега идвали от лекар. Веднага си тръгнахме, но сега сигурно пак ще проточи сополите.

Лори много се е променила. Издължило й се е личицето и вече не е бебешко. А очите й са страхотни.
И ние имаме снимки, но нещо ме мързи да качвам по това време така че ще показвам по-натам.

# 145
Гери, миличка, с малко закъснение, но от сърце ти честитя Рождения ден и ти пожелавам много много здраве, щастие, късмет и любов! Прегръщам те силно!

Сели Ива е добре, размина и се слава Богу и дано няма повторение. Аз се влача с ужасна хрема и главобол, следобед вече едва имам сили да се държа на крака (като че някой ме пита),не знам как успявам да откарам до къпането на Ива, направо ми е сън всичко, и така вече 3-4- дни. Тук през деня народа ходи по потници и тениски, а вечер е за зимно яке като повее морския вятър, и като не нося един куп дрехи  със себе си и ето ме настанена. Confused
И на вас и на всички останали бързо оздравяване и много здраве занапред пожелавам! Иде лято, стига вече болести!
И скорошно махане на пампите на всички притеснени мами! Hug (макар че не е болка за умиралка)

# 146
  • София, Младост
Здравейте и от нас!!!
Да са живи и здрави всички, имали поводи за празнуване!!!!   bouquet
Ирина може достойно да попъли редиците на отбора на памперс-носещите ноемврийчета  Sad. В чудо съм се видяла с тези памперси, но какво да я направя като разбира прекрасно за какво става въпрос, но отказва да ползва гърнето.

# 147
  • в мъжки прегръдки
Момичета, днес Марти има имен ден. Свети Мартин. Почерпете се за негово здраве Wine Glass newsm64

# 148
ЧЕСТИТ ИМАН ДЕН НА МАРТИ !!!   261uu  261uu    261uu

Прибавете и Джей Джей в списъка на  памперс-носещите.Не ще и да чуе за гърне вече и   бяга от него като че ли ще го изяде.А колко добре вървеше в наччалото но след това с градината се развали навика.Е,сега уж го учат там,уж гледа от другите деца ама ...до под кривата круша.Ходихме ония ден да го записваме за училище,тук нали тръгват от 4 годишни...ми поне се надявам,че дотогава няма  да сме на  памперс Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тук времето е страхотно и използваме всеки свободен ден за разходки.Днес ходихме на разходка с колелото и направо се сварихме с дълъг ръкав.Навън е в момента над 26 градуса,хората по къс ръкав и вече се препичат по градинките.
Имаме нови снимчици но първо трябва да ги кача и след това ще ги пусна  и тук.
Весел уикенд на всички  bouquet

# 149
Честит имен ден Марти - да расте здраво и послушно дете  bouquet

Мимка23 ...и тук у Сливенско сме така Wink
Аз вече даже тенЧе си имам...Михо също.

Целувки

Общи условия

Активация на акаунт