МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 802
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Честит имен ден на всички с имена на цветенца Wink

Честито на хубавата Маргаритка ИВе.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ДА ви е жива и здрава и все така послушна Hug Hug Hug

...ама с това ядене направо ме разби, аз за това не мога да заслабна  Mr. Green

# 121
Честит празник на Маги и останалите ни именяци! От здраве да не се отърват!  bouquet
Иве голяма хапка и пивка, благодаря, направо се увлякох  Mr. Green

# 122
много сори за патериците  Embarassed иве, да ти жива и здрава щерката Simple Smile да си носи със здраве името и да е много много щастлива!!!  Hug  bouquet Hug

мими - дано да си права за градината, вече нямам търпение честно казано пък да видим  Confused

таня е още няколко дни вкъщи с баба си (да не прекаляваме с татко й с липсите от работа)
оправи се вече (да не ме чуе  Twisted Evil ), но решиме да я задържим още 2-3 дни
явно варицелата е подринала имунитета, да събере малко сили  Wink

# 123

Честит рожден ден, мила моя Диденце  Hug

Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай!  Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност!
Ако пък в живота има нещо по-хубаво от здравето,
по-силно от любовта и
по-бурно от младостта,
то и него ти желая.
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с огън,
а годините с младост...

Обичам те! Hug  bouquet

# 124
Честит Рожден ден Дидко!  bouquet
 От сърце ти пожелавам много здраве, щастие, късмет, любов, и разбира се сбъднати мечти! Hug

# 125
  • София
диденце-бисквитенце!!! да си жива и здрава, щастлива, обичана и влюбена в живота, миличка!
запомни, че ти е налята една чаша живот. можеш да я изпиеш на един дъх, а можеш и да я оставиш непокътната. втора няма да ти бъде дадена. изживей всеки миг от живота си с радост!
много те целувам!  bouquet  bouquet   bouquet Heart Eyes

# 126
...много благодаря за милите думи... Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
На мен ми е едно плачливо тея дни...ама Ша сЪ оправя Mr. Green

Животът е прекрасен Heart Eyes

# 127
  • в мъжки прегръдки
Иве, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАГИ на патерици. ДА РАСТЕ ЗДРАВА, КРАСИВА И УМНА, ДА РАДВА БАЩА СИ И ДА не СЛУША МНОГО МНОГО МАЙКА СИ!

ДИДКА, ЧРД! ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО МНОГО ОБИЧАНА!

# 128
Честит имен ден на Магито ...на две патерички !
Честит рожден ден на Дидето ... на една патеричка !
Simple Smile)))))

# 129
Честит имен ден на Маги и честит рожден ден на Дидонка !!! Да са живи,здрави и много много щастливи и весели !!!
Иве мерси за почерпката,сипвам си от Чиваса 100 грама Laughing Laughing Laughing

# 130
  • София
малее, Ивее, да ме прощаваш, душко, забравила съм да честитя именния ден на щерка ти. то такава голяма софра, ще ми избоде очите, ама айде де!
да ви е жива и здрава, миличка! много да ви радва и обича!!!  bouquet

# 131
Здравейте най-накрая на вси4ки!
Както ве4е Ивето ви е информирала ( за което сърде4но и благодарим), имаме си бебе - Калоян - дебел и голям 4180г. 52см, 9:03 на 15.03.2007!!!!!!!!!!!!!!!!!
От както сме се върнали се каня да напиша и незнам дали ми вярате ама не смогвам! Докато се напаснеме вкъщи с бебока и Юли - голямя лудница. добре че е мама да ми помага щото ина4е ще полудея! Понякога за п0ърви вът сядам мирно към 5 следобяд - все нещо има да се прави, все някой иска да яде, друг да гледа "ФИМ4Е", и т.н.
Юли си е вкъщи, не го дадохме на ясла, докато ходех на работа майка ми го гледаше, а сега не ми се дава, искам да му се порадва, - сега е в толкова готина възраст (вие вси4ки знаете), Така с двете деца вкъщи е много трудно, но така решихме! Разбира се наесен с песен Юли ще е на градина, живи и здрави!
Попрочетох малко назад в темата, но ще се върна още за да влезна в крак. Докато ходех на работа даже не съм отваряля форума, сега се надявам да намирам време!
Целувки на всички мам4ета и дечица от мен, Юли и Калоянчо! Тия дни ще постна малко снимки да ни видите хубостта Simple Smile

# 132
Честит имен ден на именниците и специално на Маги на Ивката, Честит рожден ден на Дидката!
От здраве да не се отървете, и мечтите  да си сбъднете !
Извинете за патериците................

# 133
  • София
Зории, честито пак, миличка!!! Да ти е жив и здрав големия новороден мъж и "малкия" голям такъв!!!
много се радвам за вас!!!
ейй, мъжка мама и ти като Дидето  bouquet

разкажи повечко как мина раждането, втория път по-лесно ли беше?

# 134
Христос воскресе!
На всички ви пожелавам много радост, здраве и доброта!

Зори радвам се че пишеш!  Hug Много щастие с малкия-голям човек! И дано имаш време по- често да се включваш с новини.

Общи условия

Активация на акаунт