МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 799
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Мили момичета,
Движение на българските майки съвместно със Столична Библиотека организира Работилница за Великденски чудеса. Събитието ще се проведе на 30ти март, 31ви март и 1ви април в сградата на Столична библиотека на пл. Славейков в София  от 11 до 17 часа, както и на площад Света Неделя на 31ви март и 1ви април от 11 до 17 часа.

За трета поредна година ще бъдат изложени ръчно изработени предмети и украса, изработени от децата от Дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово, доброволки от Движението и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза.
„Тази година планираме и голямо боядисване на великденски яйца на открито заедно с нашите приятели от дома в село Доганово”, разказаха доброволки от Движението. Средствата от базара ще бъдат предназна4ени  за Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Златица,където живеят 40 деца на възраст от 0 до 3 години.

Очакваме ви, за да успеем за пореден път да направим живота на тези дечица малко по – лесен, малко по – щастлив и малко по – истински!

# 106
Дидка, вие да не идвате към София? Кажи да организираме една срещичка. Ако не съм разбрала, извинявай.

Мимка - не Tired ама как ми се идва....искам да се запозная с всяка една от вас, но няка се оправи малко времето, а и ако може Миши вече да не хапва така често от мен Mr. Green

Целувки и лек и успешен ден  bouquet

А лятото ви чакам всички тук...който ходи към морето да се отбива и пр нас Hug Hug Hug

# 107

Е, Окоча да ви каже, как си изкарахме....направо връхта Crazy

Мдааа, чудесно беше  Mr. Green . Пихме, пушихме, пяхме, а на следващия ден и нещо друго с П правих  Embarassed

# 108

Е, Окоча да ви каже, как си изкарахме....направо връхта Crazy

Мдааа, чудесно беше  Mr. Green . Пихме, пушихме, пяхме, а на следващия ден и нещо друго с П правих  Embarassed
Верно ли бе ShockedНа мен пък нищо ми нямаше.

Иве, не можеш да се оправиш от купони. Разби се.

Направо да ме ожали човек Mr. Green

# 109
hahaha ей големи сте терци  Joy Joy Joy

Мимке не знам душа, дали някога ще ни се изясни картинката? Ама когато нклекнат цъфнали пак ние ще сме тези които ще замажат положението.

# 110
привет момичета-кокичета Simple Smile
мери, радвам се, че се завърна  Hug липсваше ни Simple Smile
да нацелуваш яко ивка, супер ме кефи къдравата й коса!!

купонджийки, дайте да ви видим на снимки Simple Smile сигурно има някъе из клю, но не ми се рови  Embarassed дайте линкче, ако имате под ръка плс  Blush

иначе аз докато да се похваля, че таня е здрава и тя пак е болна  Confused
миналият път и се поду много здраво вратлето (заради лимфните възли) и пи антибиотик 8 дни (за пръв път й беше и много ми докривя, че се наложи, но явно му дошло времето)
изкара два дни в яслата и от сряда е с ужасна хрема, та пак се у нас
този път се редуваме с татко й кой да я гледа, че болничните ми дойдоха малко в повече  Confused

а да ви се оплача - в групата на таня са станали 33 деца (5 момичета и 28 момчета) !! онзи ден се успахме (понеже по принцип я водя рано и е една от първите) и като отворих вратата за момент си помислих, че съм попаднала в еврейски концлагер  Close наблъскани тия мъници едно до друго, кое на земята, кое на столче, кое реве (защото са взели и много нови), кое бута някое друго, кое се муши в краката на останалите и си бута камиончета.. страшно просто. следобед като я вземах лелята вече нямаше глас. каза, че цял ден като звероукротител била  Sad
и защо така се е получило не знам, но според мен и децата и лелите скоро ще имат нужда от психиатър....

# 111
  • тук-там
Как толкова много деца, бе Тони?! И то все момчета  Shocked. На Рая в групата са 20 човечета, ама половината все болни, та рядко се събират повече от 10. Милата Танини, пак болничка  Sad! След тази шарка отиде имунитета на дечицата  Cry.

# 112
абе мари, голяма съм  Whistling забравих да кажа, че гледах на раето снимките Simple Smile супер е готина Simple Smile много й отива с пола  Blush а тази на аватара ти ми е  най-любима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за децата не знам защо така е станало, но наистина е убийствено и за лелите и за самите деца
просто е твърде тясно вътре за толкова много мъници, сигурна съм, че нямат 30 легла, явно една част все още ги вземат на обед
едната леля във вторник вечерта вече глас нямаше, вика "като звероукротител се чувствам", защото малко или много момчетата са си по-буйни и пъргави...
та така...

# 113
Тони , много е вероятно кашата да е настанала вследствие на бъдещите майски премествания от ясла в градина
децата в яслата се предполага че отсъстват повече , а има условие групите да не падат под 8 деца средно за период от 1 седмица с отсъствие по болест
както всички знаем "заболяванията " си увеличиха драстично след разпоредбата от дек.2006 г. Wink
от друга страна през май се отпращат бъдещите първокласници / какво ще правя след това и идея си нямам/ за да се освободят места за "големите " от яслените групи ... така става и по лесен прехода с новите г-жи като се вземат децата на порции
в нашата детска ще са на Митито тези които сега са на Нико

такаааааааааааааа... гледах снимки ...............искам МОМИЧеееееееееееееееееее ..много са ви сладки ...да са ви живи и здравички Simple Smile
зълвата роди ...трето ...този път МОМИЧЕ Simple Smile ... ТЕА
май и ние трябва да пробваме Simple Smile .... само да не станем като в МАЛКЪЛМ Sad, че просто не знам какво ще правя
в личен план да се похваля ... взех изпитите за шофьор , остана да си подам документите и да взема книжката

# 114
уф, пак ли болни бее.И дзверо беше вчера и ония ден с Т ooooh!А трябваше днес да ходим да му слагаме 4-тата полиомиелитна Cry
Маги днес имаше тържество за буквите, в у-щето.

Мина добре.Имаше пиеска за Дядовата ръкавичка.Според мен, децата бяха най-щастливи накрая, като нападнаха сладките и пиячката Mr. Green
Ето       я      моята     дивачка     първолачка Mr. Green

Веси, честито  bouquetЛеко и безаварийно ти желая  bouquet

# 115
Веси честита книжка! Леко и безварийно ти желая! Честито ви и бебче, да е живо и здраво и само радост да носи! И хич несечудоами работете за мома, момите стават при по-честичко бебеправене Mr. Green

Иве колко ти е красива и елегантна Магито, истинска дама  Heart Eyes
На Лори, Таничка и Ванката пожелавам бързо да оздравяват, че се  затопля времето, само весели игри, никакво боледуване повече и много радост!

# 116
ивееее, твойта маги една глава над всички бе душко  Grinning много е готска пу-пу  Heart Eyes

веси - айде честито шофьоркса книжка Simple Smile безаварийно каране пожелавам Simple Smile
и аз горе-долу така си обяснявам нещата, обаче - миналата година приема на нови ясленчета беше юни (не май), а за тази година едната леля ми спомена, че щели може би септември да местят порастналите (вкл и таня) в 1ва група
не беше съвсем сигурна, но ако е така ще е лудница още два месеца до ваканцията Confused супер много деца ми се виждат за една стая, направо се чудя как дишат Sad
тая градина вече с такова нетърпение я чакам, че не е истина  Tired
не знам защо все се надявам там да са по-добре нещата

а за третото давайте, давайте Simple Smile ако е момче ша го взема  Laughing поне 'убави ви се получават  Laughing  Hug

# 117
  • в мъжки прегръдки
Веси, честита книжка! Да шофираш дълго и безаварийно!
Тони,  определено в градината е по-добре според мен. Повечето дечица се обслужват сами така че госпожите имат повече време да се занимават с останалите. А и някои са поизрастнали вече болестите и няма толкова зарази.
Иве, много е готина госпожицата, пу-пу! Да ти е жива и здрава!

# 118
  • София
Тониии, много ми стана мъчно, че Танчето пак е боничка. еййй, моята пеменница откакто влезе през семптември в детската градина все е болна, сигурно за 6 месеца си е седяла 5  вкъщи.

Мери, радавм се, че пишеш отново! Ивата е голяма сладурана!

Веси, честита шофьорска книжка! Леко и безпроблемо бръмчене с колата!

Иве, Магито е голяма хубавица! и много хубав тоалет си й купила! Wink

ние сме добре, бяхме 2 дни на Боровец, изкарахме супер, аз си взех борда, че с тея ски миналия път видях голям зор и ще почина от тях малко, хихи...малкия беше също с нас, както и бабата, де  Winkще взема да се наканя да кача снимки.

# 119
Черпя ви, че Маги има днес имен ден Flutter

Общи условия

Активация на акаунт