МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 800
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили момичета!
Най- сетне съм на линия, току що ни пуснаха нета, надявам се повече такива паузи да няма. Липсвахте ми ужасно много, тук нямам много дружки и често копнеех за компанията ви Heart Eyes
Много неща се случиха около нас, но
ще разправям по късно. Най- важното е че сме здрави!
Обешщавам тази вече да пиша по обстойно.
Обичам ви много!

Честита рожба на Зори! Много да се слушат, обичат и радват един на друг!  bouquet

# 91
Меринка, добре завърнала си се Hug
Надявам се нещата при вас се нареждат и от сега нататък да се хвалиш само с хубави и приятни неща.Пожелавам ви го от сърце newsm10

Браво на АЛинката  smile3501 аз не знам кога ще мога да се похваля с махнат памперс....може би след година - две Tired

Рори, как мина цирка - разказвай, но най-вече чакаме снимков материал Hug

Мими23, много е пораснал сладурчото и се радвам, че написа как сте Wink  newsm51

Тони, оправи ли се Танинката Hug

Мимка, Марти ми е много сладък със ските - целувки Kissing Heart

Иве, дай да видя Ивчото и Меги - забравих ги вече...а и теб с новата коса Hug Kissing Heart

# 92
Ехааа, Мери, добре дошла пак  bouquet

Иве, браво на Али.Аз не мога да се похваля със същото Cry

Мариянче, верно много е пораснал Джей Джей.Ама аз като гледам, то всички са си станали дечица.А що ми се струва, че моя си е същия Thinking

Диде, нямам снимки.Не съм снимала сигурно от няколко месеца Blush
Ето ми кичурите, ама снимките са от телефон и затова са с такова качество.

# 93
Дидко благодаря за приветствието сладка моя, и за чудесните пожелания, дано се сбъднат! Сега сме на близо, трябва да се организираме някак  bouquet
Ще напиша общо взето какво става с нас. Тян още с идването си отиде при бившите ми свекита, беше се затъжил много, там се "запозна" с баща си (родния), даже си паснаха, та повече не се върна при мен. Видя повече свобода и повечко разкош там, не го упреквам, никой не обича мизерията. Само дето ужасно много ми липсва и немога да свикна без да го виждам като се събудя. Чувам че се карат напоследък там и вече не се разбират особено много, понеже Тян си е Тян където и да е Crazy, та се надявам да си дойде при мен скоро! Praynig
Ива също много го търси. Тя е пораснала много, сменяме дрехите наред. Говори много, знае толкова много думи че понякога разговаряме доста дълго и задълбочено, разсъждава си за всичко и ми е страхотна дружка, опора и утеха, особено като съм сама.
Иво още не са го преместли, идва си когато може, но разхода ни така е огромен. От друга страна много се обичаме така отдалече  Mr. Green
Квартирата е хубава, топла, просторна, чиста и светла. Топлим се с дърва, станах пълен чат по чистене, мъкнене и палене на камина. Като е по топло сме с конвектора.
Купихме колелета на децата, на Тян (сега за РД) огромен бегач, на Ива същия, но розов и миниатюрен,с помощни колела разбира се Joy
Изпокарах се с нашите яко, траехеме се 2 месеца и настана война. Нито им искам нещо, нито ми трябва мнението им, гледах да ги уважавам и радвам, да им помагам с каквото мога, а излезе че съм високомерна и всезнаеща и най-вече неуважителна понеже не се вслушвам вмъдрите им слова и не следвам техния път. Сега не се поглеждаме, но може би е за добро, и това го преболедувах, свикнах с мисълта, даже ми е по спокойно така. Само Иво да си идва по скоро за постоянно, да не съм толкова сама, че на моменти ми е страшно чак.
Това е общо взето. Скитаме в парка когато е хубаво времето, въздуха е чудесен. Единственото лошо този град е че е малък, или умираш от скука или те занимават нахални клюкари, уединение няма. Много с ерадвам че имам нет вече, та ще се нормализират нещата и почти нищо няма да ми липсва.
Мале че дълго стана, извинете Blush И спокойна нощ! Heart Eyes

# 94
Иве много убава, бравост! както винаги Wink И много отслабнала ли ми се виждаш?
Да си кажа и аз, вече съм 2 кила под нормалното, но нещо не се харесвам особено, изпи ми се лицето някак, дето вика баща ми само един нос останал от мен Mr. Green (и за това само и единствено кърменето е "виновно", всичко друго не се отразява newsm78 Crazy, карай да върви) Имам нужда от едни хубави кичури вече, че много ми стана бялата коса, щом сестра ми пита как са ми направили толкова тънки и толкова бели кичури Rolling Eyes

# 95
Мери,радвам се,че пак си на линия!Не се отчайвай,много проблеми ти създава този Тян,имай сили и това ще мине!Нашето сега са бели кахъри,с малки деца.Това с родителите ти,ми зву4и толкова познато,различни поколения,а и ти си свикнала сама да се справяш.Кураж!
Браво за смъкнатите килограми,аз не мога да се похваля все още.

Мими23,колко е променен Янчо,косичката му е пораснала.Май си с друг цвят на косата,така ми се струва.

Ние сме добре,това лудо време,ту пролет,ту зима,само ни обърква плановете за почивните дни.

# 96
Честит рожден ден на Тян Hug

Пожелавам му много здраве, хубави емоции, спокоен тийнейджърски живот и да се върне при мама Wink

# 97
Мери, непременно ще се видим ...скоро ходихме към Бургас и не знам кога пак се очертава, но дай тел и като минаваме през вас да звънна Peace Да нацелуваш хубавата на Ивата и да ни покажеш снимчици Hug

Иве, много си ми сладка  bouquet  bouquet  bouquet......искам вече да те гушна и най-вече и аз да се напия с теб Crossing Arms

# 98
Благодаря ви Дидка и Бари за милите думи и куража! Hug
Тянката вчера дойде у дома да се уговорим за днес, но реши да остане да преспи, гледахме до късно новия сезон на Лост, ядохме семки, готвих му любимите вкусотийки, беше страхотно. Днес направихме един хубав празник и надвечер го изпратих по живо по здраво да празнува и с баща си. Започнал е да повишава успеха си, има 4-ки и 6-ци даже, ходи редовно на училище. Едно не ми побира ума обаче, защо при мен при същите наказания и ограничения той не се стягаше,а напротив, сърдеше се и правеше на пук, а сега там е кротък и хрисим newsm78 Малко ме дразни и чопли това Crossing Arms  Както и да е, чуден празник беше, децата ми спаха около мен и въобще... Whistling
Бари и тук е така времето, топло топло и хоп изведнъж студ, вятър, дъжд, но общо взето зима нямаше. Чакам да спреат дъждовете и да хукваме на парка пак с колелетата с децата Sunglasses

# 99
  • тук-там
Хей, Меринка, много се радвам, че пак си на линия. Бяхме затъжили за теб. През големи перипетии си минала, но ми звучиш добре. Явно е вярна приказката, че което не ни убива, ни прави по-силни.

Тони,

Как е Танини? Мина ли и на душичката? Тази зима ни съсипа, нямаше зима - имаше вируси ...

# 100
Малко на патерици, ама с любов ......
Мери, да ти е жив и здрав Стоян, много да те обича и слуша....и да му дойде акъла в главата  bouquet

Малиии, Маринелка, ма Раето верно си е за манекенка, както казва Окоча LaughingМного е пораснала.

Ох, още не мога дасе оправя....от времето ли е, от що ли....ама много ми се спи....искам да легна и 1 седмица да не ставам.Ако може лягам в неделя сутрин и се събуждам в събота вечерта Twisted Evil, за да излезна на кръчма hahaha
Момичета, запознах се на живо с нашта Окоча.....ммммм много готина и метка хорца и гюбеци Mr. Green

# 101
Мери,
добре завърнала се в родния форум. Много се радвам, че нещата при теб лека-полека се подреждат. Бари е права за разликата в поколенията - то е ясно, че искаш да угодиш на вашите, но просто няма как, без да пренебрегнеш собствените си виждания и разбирания, а в крайна сметка човек живее заради тях. Така че отстоявай си своето - достатъчно дълго си се борила да си самостоятелна, за да се връщаш отново в изходна позиция. Дано да преместят Иво по-скоро и да си заживеете като нормално семейство.
Ивке, Ивкееее,
ма ти мечка ли си ма, че шъ спиш толкоз много? Я ставай и хващай парцала, че Великден иде и пролетно почистване се задава Laughing По кръчми мяташ гюбеци, а на децата една снимка няма кой да направи! Ни тъ йе срам, ма!

# 102

Ивке, Ивкееее,
ма ти мечка ли си ма, че шъ спиш толкоз много? Я ставай и хващай парцала, че Великден иде и пролетно почистване се задава Laughing По кръчми мяташ гюбеци, а на децата една снимка няма кой да направи! Ни тъ йе срам, ма!
Тц...мецана съм Mr. Green
Ба, що да ме е срам Blush
Ох, много добре ми идват тия женски купончета.
Е, Окоча да ви каже, как си изкарахме....направо връхта Crazy

Иве, много си ми сладка  bouquet  bouquet  bouquet......искам вече да те гушна и най-вече и аз да се напия с теб Crossing Arms[/tt][/size]

Ми ади дееее....идвайте Hug
Вземи и оназ бизнесдама, че и за нея ми е мъчно много Cry

# 103
Благодаря ви Иве и Лейле   bouquet. Тук наистина се чувстваммнго повече в свои води от колкото където и да било в момента, всичко се промени около нас, само форума си е на мястото слава Богу Grinning
Днес съм самичка пак, кой знае до кога, Иво замина снощи за Сф. Tired

# 104
  • в мъжки прегръдки
Здравейте и от нас.
Ние сме добре. Готвя Марти за яслата и се мотаем с изследвания и документи.
Разгледах малко снимки. Много са порастнали дечицата и са се променили.

Мери, и аз се чудя защо по цял ден викам по Георги да ми помогне и той става с нежелание а баща му като каже веднъж и веднага скача. Явно нещо в тона е номера ама като не мога да схвана...

Дидка, вие да не идвате към София? Кажи да организираме една срещичка. Ако не съм разбрала, извинявай.

Иве, не можеш да се оправиш от купони. Разби се.

Общи условия

Активация на акаунт