МНОго къСМеТ преЗ нОВАТа годИНА за НОЕмвРийСКАта дрУЖИна 2 чаСТ

• 20 935
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте Simple Smile
Да започна и аз първо с Честит Рожден ден, Кате на патерици   bouquet Много любов, здраве и късмет ти желая  Grinning Поне на хубаво си го отпразнувала Wink
Ох, така ми се идваше и на мен на този купон, ама пусто все не успявам да се класирам. Ей го на - сега с местения се занимавам, пак чистения, подреждания ... ужИс  Crazy Ще се опитам да дойда на следващото събиране, аз може да не пиша, но много неща ми минават пред очичките  Wink
Дидко, на мен също ми се струва, че си отслабнала. Много сте сладки с Мики на тази снимка, а пък Вики е екстра с новата прическа - всичките ме кефите максимално  Heart Eyes
Сватяяяя, мине не мине време и направо ме утепваш с някое ново именце  Grinning От де ти идват на акъла ... а за аватарите да не говорим - трепеш рибата Sunglasses  Пусни ми на ЛС да зяпам снимки ако може  Praynig  Нал' требе да се настроа да дода и азинка.
Мими, браво на Марти за яслата, много е хубаво, че му харесва Simple Smile На повечето дечица им е по-добре да ходят на ясла и се чувстват по-добре сред себеподобни Wink При нас с Лори беше голям пробив, чак не очаквах Simple Smile
Иве-испанска, така са ни дечицата - растат и все повече неща разбират. Направо се развиват с часове и всеки момент може да те изненада с нещо. А пък като се сетя като бебета какви бяха - ти се оплакваше от Али, че по цяла нощ не ще да спи и плаче, аз се тръшках, че Лори не ще да яде, друг - за друго нещо ... ама ей го, мина си временце. Бонбончета са всичките Simple Smile
Мари, аз ви разгледах новите снимки - страхотни са всичките Simple Smile Рая е малка мадама, а как прилича на татко си ... мнооого Simple Smile Гледам те, че си поддържаш късата коса Simple Smile Спомням си как я подстрига, едва ли не по принуда, но пък ти пасна идеално Simple Smile А почивка на остров Тасос много хубаво ми звучи  Grinning Не се и съмнявам, че ще си изкарате супер и ще се нагледате на разни красоти Simple Smile Кога заминавате?
Меринка, измъчихте се значи с тези раздели, пътувания и хиляди спънки. Айде, дано са наистина последните две седмици и да си се съберете в къщи всички, независимо кой кого ядосва, но да сте си заедно и да се подкрепяте един друг Simple Smile За другите неща ти си знаеш  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Много си ви обичкам и се надявам след някой и друг месец да се видим - август ще бъде май Wink
Тони, де изчезна бря жена? Драсни някой ред, ей така за отчетността Wink
Ама и другите да се стегнат, поне за по едно здрасти Wink
Отивам да си лягам, че утре пак ще ми е зор ставането. До скоро  Hug

# 196
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Страхотни снимки сте показали. Изплакнах си очите със сладурите. Ние също имаме какво да покажем, но нещо ме мързи да качвам.
Дидка, на снимката с малкия сте страхотни. Толкова сладко те е гушнал.
Mtz, и ние аха да идем в Тасос, но се отказахме. Георги се кани да е на лагер точно докато сме на море а ни се иска като ходим да идем всички. Затова пак ще сме по нашето море.
Ние нали сме с перки на дупетата тъкмо се върнахме от посещение при родата и сега пак събирам багаж да водя Марти на Сандански малко да подиша чист въздух. Така че пак няма да се показвам тук известно време, но обещавам после да кача снимки.

# 197
не знам как да сложа снимка и на малкото ми момче мите-на сестра му изпратих на lofkamte@yahoo.com и стана  ,но с неговата нещо не се получава.помогнете!

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 00:47 от sholio2000

# 198

10 ноември 2004година

# 199
Ауу как е замряла темичката ни, защо така? Всичко живо навън лудува до късно и няма време за нет. Айде драснете някоя дума де! Hug

sholio2000  къде искаш да си слагаш снимка не разбрах?

# 200
там-на първа страница на темата,където са снимките на децата по рождени дати,имената им и имената на мамите.синът ми се казва Митко.но,най-напред да кажа,че чак сега разбрах,че тази страница се прави от потребителите.снощи вече и на модератори писах,след като цяла седмица тормозя мами с лични съобщения.отговарят хората,ама аз като не мога да обясня какво искам Simple Smile !накрая модератор ме светна,че те не могат да ми помогнат,да помоля вас.и така,седнах да моля,но като видях колко сте си близки и как имате толкова споделени моменти ,не съм сигурна ...просто качих снимка на сестра му,та исках и той да си има,но сега ги сложих и двамата в подписа,та съм спокойна.ако ви се занимава и имате време за това-качете и неговата тук.ще съм благодарна.
а иначе моето дяволче е много изобретателно.сега трябва да пази тишина,защото сестра му спи,но мисията е невъзможна.грабнал е една стълбичка и я разнася из цялата къща,мълчи,но сто пъти изпусна стълбата ...Simple Smileбягам да помагам...чао...

# 201
Добре дошла сред ноемврийките! Hug За снимката не мога да ти помогна, майката която ги правеше не влиза отдавна тук да пише, Ако някой друг може нека я качи, ама като гледам как всички са заети, ще си останем с бебешките снимки от преди 2 години че и повече  Laughing

# 202
Благодаря ти, Мери!Радвам се,че съм приета сред вас.Вие явно наистина нямате толкова време ,колкото мен.жалко,че не знам как се прави,иначе аз щях да кача на всички мъници по-актуални снимки.

# 203
Пиши повече за вас. Макар да нямат вреем за писане повечето мами тук влизат да погледнат поне какво става, демек поне се четем, така че споделяй на воля.
Момичета кокичета, сестра ми (от втория брак на баща ми) е бременна, съвсем в началото, тия дни ходихме и на лекар, всичко за сега е ок. Много се развълнувах, направо си поревах от радост даже. Те чакаха доста, имаха проблеми и се радвам че се получи в крайна сметка.
Пък ако вземе че се получи и при нас на баща ми свят ще му се извие вече Simple Smile

# 204
Здравейте момичета !  newsm51от известно време само чета  Hug
за малките ...хвана ги "гадния" грип / с повр...../ първо Митко , след това Ники , после и аз минах през него ...вече се стабилизирахме и тримата / таткото беше в командировка и му се размина  Mr. Green/
днес е мача на Нико , ще играе от отбор "ЛЪВЧЕТА" на турнира на детските градини ...стискайте палци да победят  football а приятелката му е мажоретка  newsm18
Митко бърбори и неспира  ,много е смешен особено като отиде при някой познат с  цигара и той почва "Нама пушиш гъдзари , те са гадни и миишат" hahaha
ходи на градина с огромно желание и просто идея си нямам какво ще става като ги преместят в 1 група ...край на гушканията и глезотенията  Heart Eyes
а ..... да не забравя .... оглеждайте трамвай №3  Wink ... на рекламата на ДИНО е моят голям-малък мъж  bowuu
снимки погледах ...много са ни пораснали дечицата ...трябва да си подновим първата страничка  Flutter

# 205
имаме две деца-на 4м. и на 2г.и 6м.баткото го бяхме подготвили за появата на малката-освен че обяснявахме ,докато бременеех,бяхме го научили да спи в самостоятелна стая,да се занимава сам с играчките си и въобще да бъде самостоятелен,за да имам аз време за бебето,без това да го травмира много.да,ама не.бате обожава малката,а за нея да не говорим.постоянно го следи и му се хили яко    !но малкото ни момче го споходи страх-от всичко.започна да прави много повече бели...аз се притесних и говорих с педиатърката ни.а тя каза,че това е "синдром на детронацията".траело около 5-6месеца.искрено се надявам да е права,защото това поведение ме побърква.притеснявам се,че често трябва да повишавам тон,за да върши това,което му казвам.
ето това сме ние.имаме си и тате слави,който ходи на работа през деня,а вечер помага-доколкото може.
vpam,това за гъдзарите е много готино Simple Smile Simple Smile Simple Smile. надявам се и ние да понесем детската градина като вас.септември ще започва.на мен ми е малко съвестно,че съм си вкъщи,а той ще ходи на градина...но ,смятам,че там ще го научат на много неща,за които аз нямам фантазия.само за болестите се притеснявам.те сега и двамата са хремави.но е някакъв лек вирус-без температури и лоши кашлици.
ами,мери,успех в бременността на сестра ти,а и на твоята,може би!!! Simple Smile

# 206
Веси много се смях с малкия анти пушач  Joy И Ива се кара на всички, но няколко пъти я засичам как пуши клечка или друго.
sholio2000 мерси за пожеланията! Като гледам и у вас е весело  Grinning Сигурна съм че баткото ще се справи скоро с чувствата си, с много гушкане от мама, стискам палци да е по- скоро та да си спокойна и ти!

# 207
  • в мъжки прегръдки
Здравейте.
Шолио, добре дошли сред нас.
Марти ходи на ясла и аз се възползвам да посвърша това-онова от ремонта в къщи. Затова нямам много време за нета. А пък и няма нищо ново около нас. Мислех да го водя на Сандански, но нещо се разколебавам. Той няма спешна нужда от почивка на Сандански и само да ходим дето се казва "гъз път да види" не ми се разправя.
Да похваля Марти. Не е ревал и един ден на яслата. Не знам дали уцелих някакъв момент или просто му е дошла възрастта, но още от първите дни тръгна с желание. Досега не е и боледувал (да чукам на дърво), от което пък съм страшно доволна. Миналата година ако си спомняте като го пробвахме на ясла първо се скъса да реве и после да боледува.

Ако искате да сменим снимките можете да пратите на мен нови снимки. Пощата ми е mary_krust@abv.bg. Аз ще ги приведа в подходящи размери и като пускаме следващата тема ще ги кача.

# 208
Здравейте момичета,
Мери,наистина тук след седмица на дъжд,така се стопли изведнъж,от 17-18 стана 30 градуса.Още влачим една упорита кашлица,и тримата сме болни.Алися изпи 2 сиропа ,няма ефект.Не спи добре,заради хремата....измъчи се.Инъче сме навън до 9-10 вечер.
Мимка,браво на МАрти за градината,мен от сега ми се свива всичко,ей сега ще стане септември как ще тръгне Али на градина.Уча я да си иска на испански вода,да пиша...такива неща.
Веси,и Алисия все повтаря,мама не пуши,тате не пуши,не хубаво пушиш сигаи,а туко я хвана да -пуши-клечка.
Това е от мен на бързо.Лек ден на всички!

# 209
в първия мач паднахме с 1:0 , втория бихме с 0:2 , НО ... не се класирахме за по нататък в турнира ...щом няма купа .... ще  хапваме торта Wink
Нико получи и диплом за НАЙ-ПОЛЕЗЕН ИГРАЧ ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт