Да започна и аз първо с Честит Рожден ден, Кате на патерици
Много любов, здраве и късмет ти желая
Поне на хубаво си го отпразнувала 
Ох, така ми се идваше и на мен на този купон, ама пусто все не успявам да се класирам. Ей го на - сега с местения се занимавам, пак чистения, подреждания ... ужИс
Ще се опитам да дойда на следващото събиране, аз може да не пиша, но много неща ми минават пред очичките 
Дидко, на мен също ми се струва, че си отслабнала. Много сте сладки с Мики на тази снимка, а пък Вики е екстра с новата прическа - всичките ме кефите максимално
Сватяяяя, мине не мине време и направо ме утепваш с някое ново именце
От де ти идват на акъла ... а за аватарите да не говорим - трепеш рибата
Пусни ми на ЛС да зяпам снимки ако може
Нал' требе да се настроа да дода и азинка.Мими, браво на Марти за яслата, много е хубаво, че му харесва
На повечето дечица им е по-добре да ходят на ясла и се чувстват по-добре сред себеподобни
При нас с Лори беше голям пробив, чак не очаквах 
Иве-испанска, така са ни дечицата - растат и все повече неща разбират. Направо се развиват с часове и всеки момент може да те изненада с нещо. А пък като се сетя като бебета какви бяха - ти се оплакваше от Али, че по цяла нощ не ще да спи и плаче, аз се тръшках, че Лори не ще да яде, друг - за друго нещо ... ама ей го, мина си временце. Бонбончета са всичките

Мари, аз ви разгледах новите снимки - страхотни са всичките
Рая е малка мадама, а как прилича на татко си ... мнооого
Гледам те, че си поддържаш късата коса
Спомням си как я подстрига, едва ли не по принуда, но пък ти пасна идеално
А почивка на остров Тасос много хубаво ми звучи
Не се и съмнявам, че ще си изкарате супер и ще се нагледате на разни красоти
Кога заминавате?Меринка, измъчихте се значи с тези раздели, пътувания и хиляди спънки. Айде, дано са наистина последните две седмици и да си се съберете в къщи всички, независимо кой кого ядосва, но да сте си заедно и да се подкрепяте един друг
За другите неща ти си знаеш
Много си ви обичкам и се надявам след някой и друг месец да се видим - август ще бъде май
Тони, де изчезна бря жена? Драсни някой ред, ей така за отчетността

Ама и другите да се стегнат, поне за по едно здрасти

Отивам да си лягам, че утре пак ще ми е зор ставането. До скоро

от известно време само чета
а приятелката му е мажоретка 

И Ива се кара на всички, но няколко пъти я засичам как пуши клечка или друго.