Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 74 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Взех предимно неща за децата този път и то съвсем малко (синковецът е с препълнен гардероб даже). На мен само едни обици, че ни чака фотосесия и ще ползвам едно колие розово злато, а нямах обици за него. Честно казано не знам колко е реално намалението на нещата от Уайкики, но не ми се ровеше да сравнявам за тези смешни цени:

# 181
  • Пловдив
teta75, преди 31.10 ли поръча с кода? Защото го пробвам сега, но за жалост не хваща.
Първа поръчка ще ми е и търся с какво още да намаля цените Simple Smile

Това ли се по принцип най-големите намаления или предстои и истински Черен петък?

# 182
Неее, с новият код, който е от 1.11.2023г....върни няколко страници назад, от там го взех, някоя дама го беше сложила - новият говоря, за този месец.
Не мога да ти го кажа, защото като е въведен в кошницата, и се преобразува в друг-с букви, които заместват цифрите на въведения код. И сега виждам само буквите..а на теб ти трябват цифрите.

Поръчах тази сутрин.

# 183
  • Пловдив
Сега ще потърся кода, благодаря!

# 184
Не особено големи намаления, за съжаление. Все пак поръчах неща да видя. Доставката е светкавична, за утре.

# 185
Аз докато се наканя да поръчам едни боти и те се изчерпаха ☹️
Иначе още се чудя кое от двете якета да поръчам на баткото

# 186
  • София
Има реално намаление, ето тази чанта , вчера беше на такава цена
Скрит текст:
С допълнителните 10% от кода, идва със 100лв спрямо предишната й промоционална цена.. Едни маратонки също бях фиксирала и те ме устройват с намалението..Доволна съм.

# 187
Сутринта имаше много добри цени на кожени мъжки портфейли. Забърсах един за подарък.

# 188
  • София
Разочарована съм. About you бяха по-добри миналата седмица.

# 189
Никой не е писал че няма намаление.
Писа се, че не е като за Черен петък. Тук таме има, но със свещ да ги търсиш . говоря за по-голяма отстъпка от цената.

Мъжки портфейл вчера купих от реала за 45 лева, естествена кожа, не китайски и нетурски.

# 190
Имаше намаление като за Черен петък в седем сутринта. Аз изпуснах тези сандали, бяха двадесет и няколко лева:

# 191
Сутринта в 7ч хванах намалението. Успях да си взема доста неща, на много добра цена +10% кода.
Нямаха аналог по другите сайтове.

# 192
Явно този ЧП е бил само за ранобудните. Нищо не си харесах - определено в About you имам повече попадения.

# 193
Аз съм много доволна. Успях да поръчам боти за мен и за сина ми. И мъжът ми си поръча някои неща.

# 194
Аз съм само лееко доволна. Чак много да съм, няма как...

То един е доволен на намаление от 20, друг от 80....относително е...

Общи условия

Активация на акаунт