Пазаруване от Fashion days - тема 5

• 73 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
За всяка марка е различна, потърсете в сайта на производителя.

# 706
За всяка марка е различна, потърсете в сайта на производителя.
Значи в техния сайт нямат таблица с размерите?

# 707
Има над номерата, но е някаква обща и универсална така да кажа.
В сайта обувки.бг има индивидуални за модела таблици, но най-добрекакто Брайт посъветва- търси в сайта на производителя.

# 708
На някои артикули пише вземи с 20% отстъпка - код ли има?

# 709
На някои артикули пише вземи с 20% отстъпка - код ли има?

# 710
# 711
Здравейте! Къде мога да видя таблица с размери на бебешките обувки?
[/quot
Всяка марка си е за нея.
Таблици търси в официалните страници на дадената марка.

# 712

Аз си ги бях поръчала лятото и ги върнах. Отговарят си на номера, но не ми хареса изработката, изглеждаха евтини и не дотам качествено изработени. Като цяло качеството на Скечърс не оправдава цената им. Имам няколко чифта на марката и всичките се скапаха за нула време, при не интензивно носене. Да, удобни са, но не са издръжливи. Купувам си само от много големи намаления, никога не бих платила реалната им цена. Мое мнение, разбира се...

# 713
  • Пловдив
Хм...сефте да чета негатив за Скечърс Simple Smile Ама няма проблем.
По принцип искам бял кожен кец ииии...така. Ще ги видя.

# 714
  • Пловдив
Здравейте!
Доста отдавна съм пазарувала от сайта, връщала съм артикули без проблем.
Сега пускам заявление за връщане и ми дава невалиден IBAN. И съответно не мога да създам връщане. Не съм го променяла.
Kъде да попълня IBAN ?

Уж разглеждам подробно, а не намирам.

# 715
Не знам дали е такъв случаят, но от известно време не приемат връщане по банкова сметка в Револют и искат изрично да се посочи друга сметка.

# 716
  • Пловдив
Не знам дали е такъв случаят, но от известно време не приемат връщане по банкова сметка в Револют и искат изрично да се посочи друга сметка.

Не е на Револют. Но аз и много отдавна не съм пазарувала от сайта и не знам дали е запазена.

Същевременно не мога да намеря къде да попълня IBAN.

Редактирам се. Намерих къде.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 20:23 от Seaa

# 717
Поръчах маратонки на Nike (Nike Air Max SC) до easybox, за да се възползвам от кода за 10%, защото иначе не го хващаше.
Кутията беше навряна в едно от най-тесните шкафчета, напълно смачкана и е чудо, че самите маратонки са окей. Имайте го предвид, когато поръчвате.
Смятам да задържа маратонките, но има ли смисъл да пиша на FD с оплакване според вас?
Направих и снимки:

# 718
И аз имах подобен случай с пратка от Емаг, тотално разкъсана опаковка, вътре продуктите смачкани.. Писах на Емаг с копие до Sameday - единствено от Емаг ми се обадиха, извиниха се за ситуацията и ми дадоха ваучер за 20 лв.

# 719
При мен кода така и не хвана. Ще се радвам, ако някой сподели някой друг код.

Общи условия

Активация на акаунт