Къде в Пловдив??? - 102

• 34 922
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • под тепетата
Далечко ми е.

# 106
Здравейте!
Търся си препоръка за козметик в Пловдив. По- точно кола маска интим. Интересува ме салон, където хигиената е добра и работят добре. Ако има и къде да се паркира наблизо ще е бонус.
Благодаря ви предварително!

# 107
Здравейте! Търся тези учебници втора ръка за Английската гимназия са: Трябват ми два комплекта. Благодаря! Simple Smile

# 108
  • Пловдив
Здравейте, търся тези учебници за 9 клас ПГХТТ - втора употреба. Ако не съм в подходящата тема, моля да ме насочите.
Български език -Анубис -М. Георгиева, В. Жобов, Д. Димитрова, Р. Петрова

Литература -Анубис, Булвест 2000 -Боян Биолчев, Борис Минков, Николай Аретов, Веселина Тонева

Английски език - Focus for Bulgaria B1.1

Немски език - Schritte international 1 -Hüber Verlag

Daniela Niebisch, Sylvette Penning-Hiemstra, Angela Pude, Franz Specht, Monika Bovermann, Monika Reimann

Математика -Архимед -Мая Алашка, Райна Алашка, Георги Иванов

Информационни технологии -Изкуства -проф. Коста Гъров, доц. Стефка Анева, доц. Генчо Стоицов, Елена Тодорова, Димитър Данаилов

История и цивилизации -Просвета 1945 -Михаил Груев, Борис Стоянов

География и икономика -Булвест 2000 -Румен Пенин, Тони Трайков, Димитър Желев, Валентина Стоянова

Философия -Просвета 1945 -Евелина Варджийска, Донка Панева, Ясен Захариев

Биология и здравно образование -Просвета Азбуки -Василий Ишев, Маргарита Панайотова, Ирина Михова-Нанкова

Физика и астрономия -Булвест 2000 -Максим Максимов

Химия и опазване на околната среда -Просвета -Донка Ташева, Кирил Атанасов, Стефан Манев, Людмила Михова

Здравословни и безопасни условия на труд -БГ Учебник -Зорница Стоянова

# 109
Бих отишла до борсата за употребявани учебници на ул. Одрин, пресечката от към ул. Иван Вазов.
Във ФБ има група Учебници НА ПОЛОВИН ЦЕНА - втора употреба - от ръце в ръце. Потърси и там.

# 110
В краен случай и в сайта borsata.net  може да проверите- работят със Спийди, с наложен платеж и дават много добри цени( и като изкупуват и като продават- лично проверено). Не им правя реклама- нямам нико общо със сайта, случайно ги открих във ФБ,  просто вече няколко пъти ги ползвам и съм изключително доволна.

# 111
Като се замисля, купувала съм учебници и от учебник.бг. Там продават както нови, така и употребявани учебници. Особено някои специфични за специалните предмети.

# 112
  • гр.Пловдив
Моята госпожица тази година ще е 5 клас в ОУ “Княз Александър I”. До сега покрай пандемии и тнт, ежеседмично ходеше на частен учител по АЕ. Сега вече ми се иска групово. Та, моля за препоръка за някой езиков център и школа, в близост до училището.

# 113
Има една школа с много добри отзиви точно до "Княз Александър". Казва се "Уилям Шекспир". Може да питате за курс за малката там!

# 114
Още един глас за "Уилям Шекспир".

# 115
  • Пловдив
За рожден ден на 9-годишното дете препоръчвам конна база Тара в Ягодово или Фригопан в Царацово.

# 116
А,  бихте ли препоръчали място/детски център/експейп руум за рожден ден на младеж, който става на 12 г.?
Миналата година бяхме на картинг, били сме на кино, на боулинг и по залите  - хепи ленд, маккуин и др. назад в годините.
Гостите ще са основно момчета ....

# 117
Не знам дали се брои за реклама , но може да погледнете "Вътрешен глас ,,  не е точно ескейп стая а по-скоро тип "градски игри ,,, макар че са правили и ескейп игри .  Имат  разработени игри , но до колкото знам имат опция да създадат нещо индивидуално  ако се заяви от по-рано

# 118
Виждали ли сте този препарат из града? Може би Лекси?

Тази година е ад с хлебарките, Райд никаква работа не върши.

# 119
Г-жа Шантал, вземете си препарат от ХЕИ. Вкъщи се появиха едни малки бобулечки, с какво ли не пръскахме и не изчезнаха. Мъжът ми ходи в ХЕИ, дали му препарат. Напръскахме с него два пъти и забравихме за тях. А препаратът струваше 5-6 лв.

Общи условия

Активация на акаунт