Къде в Пловдив??? - 102

• 34 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Може ли да ми препоръчате ключар или магазин  за врати, в който да ми помогнат за една брава, която се развали на интериорна врата.
Няма в България от този  модел брави като оригиналната, която е сложена  още  от строителя преди 3 години и сега търся вариант  да се сложи друга брава, която  да пасва, но  не знам къде да търся

# 91
Разглобявате бравата и я демонтирате от вратата. След това отивате да търсите същата по размер в железариите или в строителните хипермаркети. Гледа се разстоянието между патронника и дръжката на бравата и цялата ѝ дължина/ширина, ще ти помогнат консултантите в магазините.
Иначе всеки ключар, който ходи на адрес ще се отзове, но цената само за идване започва от 80 лв. Отделно материали и труд.

# 92
  • под тепетата
В кои магазини мога да намеря трапезна вода "Бебелан"?

# 93
В Кауфланд и Метро, за Лекси не съм много сигурна. При детските храни и адаптираното мляко стои в К.

# 94
  • под тепетата
Благодаря , Clo!

# 95
  • Euskal Herria
Мисля, че и в ДМ съм виждала. И в Кауфланд, както писа Кло.

# 96
Има и във Вис Виталис вода Бебелан.

# 97
  • под тепетата
Супер! ДМ ми е наблизо. Това не му харесвам на центъра- единственият магазин е Била в халите.
Благодаря ви!

# 98
В Лили също.

# 99
Някой да знае в кои магазини в центъра има млечните продукти  на Добротица, по-специално сиренето с лястовицата?

# 100
  • Пловдив
Някой да знае в кои магазини в центъра има млечните продукти  на Добротица, по-специално сиренето с лястовицата?
Имат фирмен магазин на ул. Петко Д. Петков

# 101
Започвам да обмислям празнуване на рожден ден ма 9 годишна госпожица. Последните 3 години празнувахме в къщи и иска нещо различно. Дали т.нар. Стаи на загадките са подходящи за тази възраст? Колебая се и за нещо с рисуване от рода на "рисуване с вино".
Има 2 месеца до рождения ден, но не искам да оставя за последния момент.
Някакви идеи?

# 102
На 8-9 години дъщеря ми беше много доволна от стая за загадки.🙂
До Т-маркет на ул. Гавазов видях, че пише "детски кът" (нещо с К беше името, на мястото на бившата сладкарница Триумф). Изненадах се, каква ли ще им е концепцията...По-хубава идея и изпълнение от сладкарницата на Триумф на това място едва ли ще има...уви.😌

# 103
И на моята дама 9-тия рожден ден празнувахме в такава стая, много им хареса на всички деца. Толкова се впечатли, че след това сама ни прави подобни загадки.

# 104
  • Пловдив
Това не му харесвам на центъра- единственият магазин е Била в халите.
И в мол Марково тепе  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт