Къде в Пловдив??? - 102

• 34 856
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Къде в Пловдив мога да намеря на дребно найлонови торбички, от по-плътните и непрозрачни, среден размер.
Нещо такова.

# 151
В левчето на бул. Свобода съм виждала, дългия блок, в началото. Там където е банкомата на Пощенска, преди зъботехническата лаборатория.

# 152
  • Майничка
В книжарничката на подлеза на Понеделник пазар има.

# 153
И в магазина пред Четвъртък пазара на Съединение съм виждала такива, също и в магазинчето на Младежка.

# 154
  • Точно където трябва
Очна клиника Виста имат ли паркинг? И около нея изобщо има ли проблем с паркирането? Хич не познавам района.
lili_78, благодарско за насоката за обущар. Справи се с раницата бързо и качествено.

# 155
  • Пловдив
Къде мога да открия подобен бадж за раница?

# 156
Здравейте. Нормалното е, когато имаме въпроси към някого, да се обърнем директно към човека, да проучим самостоятелно и да го посетим лично, за да си създадем впечатление и лично мнение, а не да търсим нещо по форуми, Фейсбук и да си пишем с трети анонимни лица. Не препоръчвам да се търси информация по този начин. Онлайн е лесно да се напише всичко, след като хората са анонимни. Лесно е да се навреди на човек от недоброжелатели. Българинът е много добър в това! Всеки ден виждам как прекрасни хора биват заливани с жлъч. Това става и с чудесни лекари, дори такива с награди за принос. За сведение - не съм лекар.
Предлагам всеки, който напише нещо за някого, да има смелостта да публикува и своите три имена и снимка.
Благодаря. Твърде много време отделих.

# 157
  • Пловдив
Колко да сме непознати? Някои се познаваме, други сме си виждали физиономиите из форумни теми.
Отделно, че предпочитам да питам тук, отколкото да чета оценки от "близки и приятели".
Веднага мога да дам пример с психоложката Ренета Венева, не ми допадна като човек, след разговор с нея по телефона, зачудих се дали при мен е проблема, от детската ясла ми обясняваха как видиш ли е незаменима, от друго място била най-добрата в областта. Тук потребители споделиха моите усещания и бяха стигнали до моите изводи.
За кожен лекар се лансират едни и същи имена и двамата най-известни ги посетихме...напълно можеше и да пропусна тези "прегледи".

# 158
  • Пловдив
Аз пък посетих алерголог с дъщеря ми след препоръка “на устата”.
Потърсих я онлайн, имаше безброй положителни оценки в superdoc.
Съжалявам, но това бе най-безсмисленият преглед и специалист при който сме ходили.

# 159
  • Пловдив
Нещо трито ли е от темата? Не мога да си обясня причината за последните постове... Това все пак е форум  - един пита, друг отговаря и след лично проучване решава дали ще се довери на мнението...

# 160
  • Пловдив
Очна клиника Виста имат ли паркинг? И около нея изобщо има ли проблем с паркирането? Хич не познавам района.
lili_78, благодарско за насоката за обущар. Справи се с раницата бързо и качествено.

То стигането до там си е изпитание в момента. бул. Южен е разкопан. Паркинг е нещо като място да си оставиш колата на една прашна поляна, ако има място. Иначе има паркинг на Т-маркет, безплатен престой известно време, после се плаща. Ако си късметлийка, може да намериш и място пред някой блок. Иначе и на Билла пред Ноте ди вино можеш да си оставиш колата, един час безплатно. Не е много далече от клиниката.

luppo3, такава помощ и информация, каквато съм получавала от форума, другаде не съм намирала. Особено в темите за туризъму, в наборните теми, а с някои потребители сме станали близки извън форума, но благодарение на форума.
Форумът е форум точно, за да не заставаме с имената и със снимките си. Много хора се притесняват да споделят впечатленията и мнението си. Форумът и анонимността в него предразполагат към споделяне. А кой как ще приема нещата, си е негов проблем.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 11:23 от dundi73

# 161
Здравейте момичета. Може ли препоръки за масажор за рамената и кръста?Търся си , но не намирам нищо добро.Моля, ако някой от вас е доволен от модел и да върши работа да пише.Благодаря ви!

# 162
Ходила съм в к-с Сила при една рускиня, масажът беше разкошен.

# 163
Имам предвид уред за масаж/ намерих едни в ЕМГ но много не ги хвалят/

# 164
  • Тра-ла-ла
В ОЛХ пишеш масажна възглавница или шиацу възглавница, филтрираш за Пловдив и има 2-3 обяви с почти еднакви текстове, в които пише, че може да се вземе и на място (частен адрес в Кичука ще ти дадат)
Възглавниците са кафяви, с 2 глави и всяка с по 4 топки на нея. Моторът е мощен. Аз самата съм си купувала няколко пъти от там. Купувала съм същите на вид възглавници и от онлайн магазини - бяха с по-слаб мотор и се окучваха при по-силен натиск.
Здравейте момичета. Може ли препоръки за масажор за рамената и кръста?Търся си , но не намирам нищо добро.Моля, ако някой от вас е доволен от модел и да върши работа да пише.Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт