Къде в Пловдив??? - 102

• 34 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Откъде да купя най -изгодно по-голямо количество червени чушки за зимнина?

# 166
  • Пловдив
От Военна болница/Сточна гара кой автобус от ГТ ходи до училището в Коматево?

# 167
  • Пловдив

Пазара на Младежка, но не мога да кажа дали е изгодно като цена.

# 168
От Военна болница/Сточна гара кой автобус от ГТ ходи до училището в Коматево?
1, 27 и 20 от Сточна гара. Говорим за ОУ Захари Стоянов, нали?

От борсата в Първенец, но най-добър избор има сутрин, ако решиш да отидеш до там.

# 169
  • Пловдив
Кло, точно за ОУ "Захари Стоянов" питам. Благодаря за информацията.

# 170
Днес минах покрай магазина за млечни, който е в уличката срещу художественото училище и е затворен. Има табела, че няма да работи от 04.09, но завинаги ли го затварят, не разбрах. Някой да има идея?  Този на пазара до Гребната дали работи?
Турския магазин който е съвсем наблизо е доста зареден, ако на някой му е удобен. Днес взех сирене, кашкавал, маслини, много са вкусни.

# 171
Къде по-точно е турският магазин?

# 172
Долче, точно срещу художествената гимназия. Май преди имаше студио за маникюр. Адресът е ул. Янко Сакъзов 1. Сега ги потърсих, имат и Фейсбук, даже май има и снимки, какво продават.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086937223783
Аз лично взех зеленчукова трахана и кори за баница, но тях още не съм пробвала. Яйца имат хубави, в кора по 15бр., бели. За цените обаче нищо не мога да кажа. Май си е скъпичко.
Споделям, защото все питам, къде има и все са ми доста далече, та ако има някой в махалата и не знае Simple Smile

# 173
От борсата в с. Първенец.

# 174
Къде подвързват учебници? Ползвах книжарницата до Яворов, но материалът-найлонът не беше толкова качествен миналата година...

# 175
В книжна борса Сова, намира се на ул. Янко Сакъзов 40, ако ви е удобно.

# 176
  • Пловдив
Къде подвързват учебници? Ползвах книжарницата до Яворов, но материалът-найлонът не беше толкова качествен миналата година...

В Office 1 предлагат тази услуга. Не съм подвързвала там, но мисля да ги пробвам.

# 177
В книжарницата до Яворов и аз повече не бих подвързвала. Миналата година и един срок не издържаха подвързиите, за разлика от предишните години.
В кой Офис 1 подвързват? Този срещу Метро или в началото на Генерал Данаил Николаев.

# 178
  • Точно където трябва
Имало някаква оптика в Стрелча, правели очила на доста изгодни цени. Някой запознат ли е коя е точно, има ли разнообразие и т н. Аз мисля, че ще видя зор с рамката, трудно си намирам да ми отива. За стъкла какво да гледам, кои екстри е добре да имам и какво да пропусна?

# 179
  • Пловдив
В оптиката ще ти предложат вариант за стъкла. За мен е важно антирефлексното покритие, защото работя на компютър. Пробвала съм и хелиоматик, не ме кефи и не повторих. Щях да си правя слънчеви с диоптър или да си взема от рамките с "капачета", но не съм се наканила.
Ходила съм в Стрелча, има една оптика в центъра, но е малка. За друга не знам. Все си мисля, че в Пловдив има по - голям избор на рамки. Чак пък да видиш зор при толкова много модели... Аз взимам бюджетна рамка и хубави стъкла.

Общи условия

Активация на акаунт