Къде в Пловдив??? - 102

• 34 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • plovdiv
Ей златни сте.Благодаря.Два дни се зверя .

# 421
Джъмбо в Плаза кога го откриваха?

# 422
Здравейте. Заведение в Пловдив с добра кухня и жива музика или диджей да ми препоръчате за събиране на група от 20 човека.

# 423
  • Plovdiv
Жива музика и добра кухня са доста несъвместини неща за заведение. Обикновено оркестрите са в заведение тип кръчма в повечето случай със скара и полуфабрикати. Ако искате нещо по-хубаво в заведение "Купон" в Капана през уикендите има саксофонистка, много приятна атмосфера и прекрасна кухня.

# 424
  • Пловдив
Здравейте. Заведение в Пловдив с добра кухня и жива музика или диджей да ми препоръчате за събиране на група от 20 човека.

"Ловен парк" като заведение, където става купон с ДиДжей Цани. За кухня - не съм особено впечатлена, но не оставаш гладен.

# 425
  • Plovdiv
Ловен парк не са ли го затворили, нещо такова мернах тези дни

# 426
  • Тра-ла-ла
В Мемори има жива музика в определени дни. Не е натрапчива и не е за бесни купони. Китарист свири и пее.  Лично го познавам Smiley

Менюто е по-скъпо. Има го в сайта им.

# 427
Джъмбо в Плаза кога го откриваха?
Според пресата, към началото на ноември ще го откриват.

# 428
Хитър Петър - хубава кухня, диджей, програма с народни танци, дансинг, няма жива музика.

# 429
  • Пловдив
Ловен парк не са ли го затворили, нещо такова мернах тези дни
Да. Сега прочетох.
Жалко

# 430
  • гр.Пловдив
Джоаната. Петък и събота има оркестър, кухяга за мен е ОК

# 431
  • Пловдив
В Ноте ди вино тази вечер откриват бозуки зала и предполагам, че в някои вечери ще има жива музика.

# 432
А някой знае ли работното време на зеленчуковата борса в Първенец?

# 433
Ако питаш ти кога можеш да си пазаруваш - като гледам от 5 сутринта до към обяд са най-активни и започват да събират. Но има и след обед работят. Зависи какво ти трябва.
След обед, ако има нещо останало, е обрано обикновено.
Покрай пътя също има стоят цял ден...
https://borsa-parvenec.com/

# 434
Поне няма почивен ден. Само на 01.01. не работи. Обикновено около 8:00 сутринта има най-добър избор. След това се обира, както е писала и Пухи.

Общи условия

Активация на акаунт