Къде в Пловдив??? - 102

• 34 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Как се ремонтират маратонки? Моите като носят и нещо ги направят, стават само ремонтни за вилата или за казана, общо взето - скъсана мрежа, сцепена подметка, пробита камера .. не знам как се оправят. Освен за смяна на токче (и това рядко, че не нося особено), за друго не ми е идвало на ум да нося на обущар...

# 556
  • Euskal Herria
Аз носих моите за ремонт на обущар. Шевовете се бяха разпорили, всичко наново заши. Даже от вътрешната страна отпред е подсилил с парче, защото пръстите са били протъркали материята. Това той го е видял, аз не бях забелязала.
Но обущарят на място преценява дали може да се поправи, или не. Защото имах едни кецове, на които им се сцепи подметката.  Те не подлежаха на ремонт.

# 557
  • Пловдив
Duhi_puhi
Дясната се беше разлепила отпред

Ей-това, което върви надолу към подметката. 5лв. Надявам се да издържи...няколко месеца(или много искам!)

# 558
  • Тра-ла-ла
Аз носих моите за ремонт на обущар. Шевовете се бяха разпорили, всичко наново заши. Даже от вътрешната страна отпред е подсилил с парче, защото пръстите са били протъркали материята. Това той го е видял, аз не бях забелязала.
Може ли адрес на обущаря?

# 559
  • Euskal Herria
На ъгъла на ул "В. Ихчиев" и ул "Горно Броди" в Кичука.

# 560
Здравейте.Някой знае ли от къде мога да купя лавандулов мед днес?

# 561
За можене, от четвъртък пазара евентуално, но дали ще ти продадат мед от лавандула или полифлорен, е под въпрос.

# 562
От къде мога да си купя насипен хубав чай днес и да го опаковат добре

Без чаената къща

# 563
В магазина на Ина на Главната.
https://inaessentials.com/products/lavandulov-med-200-gr

# 564
В магазина на Ина на Главната.
https://inaessentials.com/products/lavandulov-med-200-gr
Иха, 65 лв./килограм.
Той златен бе!

# 565
Благодаря,взех от Бахарика на Събота пазара,че минавах от там.
А някой дали има номера на отец Димитър в Пещера?Имах го преди,но съм го изгубила.
И още един въпрос- КрасиЛа шият ли еластични калъфи за дивани?Ще си поръчвам завеси и ми се иска да са от едно място.

# 566
  • гр.Пловдив
Онзи ден влезнах в Златна рибка, на ул. “Свети Климент”. Видях, че предлагат там маникюр, та питам за отзиви - как е, цени и тнт, че моята маникюристка забременя и съм в търсене?

# 567
Здравейте, къде в Пловдив да търся памучни торби, такива върху които може да се отпечатва рекламно лого? Не търся рекламна агенция, тъй като не са ми необходими количества, интересува ме на дребно!
В Светлодар в Мол Пловдив са по 12лв с печата, памучни са 38х42см Simple Smile

Много благодаря!

# 568
Търся фризьор за трайно кератиново изправяне на косата

# 569
  • Пловдив
Здравейте, търся стенен часовник с или във формата на котка. Идеи къде мога да потърся?

Общи условия

Активация на акаунт