Къде в Пловдив??? - 102

• 34 432
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Вижте в Озон. Гледах дървените пъзели и имаше часовници животни, но не обърнах внимание точно котка има ли.

# 571
Или в групата Хендмейд България във фейсбук

# 572
Къде около центъра има офис на ОББ ? Виждам два удобни за мен клона, но като ги цъкна в гугъл да разгледам района, виждам, че и двата са бизнес център.

# 573
  • Пловдив
Срещу Тримонциум си е нормален клон, а мисля, че на "Мария-Луиза" е комбиниран

# 574
Къде около центъра има офис на ОББ ? Виждам два удобни за мен клона, но като ги цъкна в гугъл да разгледам района, виждам, че и двата са бизнес център.
Спирката преди тунела, посока Панаира.

# 575
На бул. България са два, един срещу друг. На колелото на Панаира. Единият е бивша Райфайзенбанк от северната страна, а от южната винаги си е бил ОББ. Малко по-надолу по булеварда е, посока Трето РПУ.

# 576
Имате ли наблюдение за зала за Йога/Зумба/Пилатес - нещо такова в района на Кършияка/Захарна фабрика? Hug

# 577
  • Пловдив
Йога има в Perfect fitness на Пешеходния мост. Води я учителят на всички преподаватели по йога.
Мисля,че и пилатес и зумба има,но трябва да  видите графика.

# 578
Бърз въпрос - откъде мога да взема евтино вносни перилни препарати в Тракия, Пловдив? Знам за турския магазин до Гербера, но не ме устройва Sad

# 579
  • Пловдив
Бърз въпрос - откъде мога да взема евтино вносни перилни препарати в Тракия, Пловдив? Знам за турския магазин до Гербера, но не ме устройва Sad

На пазара до Форума има друг магазин с туски стоки.Ако се мушнеш между дюнерите и ветеринарния магазини срещу теб е магазина.

# 580
  • под тепетата
Читаво ателие за поправка на златна гривна? По "Отец Паисий" ме устройва, но кое?

# 581
И аз имам една за ремонт, ще следя отговорите на въпроса.

# 582
Аз съм доволна от Версай. Не ги поправят те, а ги пращат, но съм давала няколко неща и са супер.
В Магазина от дясно на Фабрик като застанете с лице също е добър майстора.
Стеснявала съм пръстени и съм ремонтирала синджир

# 583
  • под тепетата
✧ Celestia ✧, на "Отец Паисий" ли са споменатите магазини/ателиета?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт