Къде в Пловдив??? - 102

• 34 412
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте.От къде мога да поръчам детски менюта за РД като тези в Аладин?

Защо не поръчаш от самия Аладин? Имат доставка.

# 601
  • Пловдив
Може ли да ме насочите към "Вино с грим".
Казаха ми че се предлага подобно услуга както рисуване с вино, но така и не намирам актуална информация.

# 602
Да препоръчате магазин за по-елегантни блузи с дълъг ръкав? Нещо с налични големи номера L/XL. Нямам време да обикалям магазини, а искам да премеря, за да се видя.

# 603
  • Точно където трябва
Да препоръчате магазин за по-елегантни блузи с дълъг ръкав? Нещо с налични големи номера L/XL. Нямам време да обикалям магазини, а искам да премеря, за да се видя.
Може да разгледаш НМ. Там обичайно са ми уголемени. Когато носех ХХЛ, от там взимах М

# 604
HM са си съвсем нормални размерите. Друга тема е, че има много развлечения кройки, които изглеждат уголемени, но просто такъв им е моделът.
Още по-друга е темата, че там е далече от елегантни, особено по магазинните наличности.
Иначе Л/ХЛ си е съвсем нормален размер. Това не са за макси магазините.
Аз нищо не си харесвам по магазините, онлайн има къде по-смислени неща. И повече отстъпки. И винаги има опция за връщане, за да се гледаш колкото искаш.
Но като искаш магазин, хващаш един мол и зяпаш наред...

# 605

В H&M наистина има една секция с по-елегантни облекла и блузи където можете да намерите дадените размери.

# 606
  • Пловдив
Получих това съобщение за нов магазин Gang, може другата седмица там да проверите.

# 607
  • Пловдив
Елегантни блузи и ризи имат Вили стил и Денс .Имат магазини на ул.Иван Вазов и на центъра също.Карина- до площад Съединение , магазините на базар Илиянци също имат дрехи р-р XL.

# 608
Благодаря на всички. Н&М не са точно това, което търся. Иска ми се и да е качествено, не след един сезон да го хвърля, освен ако не отслабна рязко, както рязко надебелях 😀. Ще погледна на Синеочка предложенията.

# 609
  • Пловдив
Момичета, има ли волейбол за юноши? И къде?

# 610
  • Пловдив
Мистик, виж дали има още към ОДК. Преди години имаше.

# 611
  • Пловдив
Мистик, виж дали има още към ОДК. Преди години имаше.
ся видях...за по-малки е...до 13г.

# 612
За дамски дрехи ( блузи ) големи размери-от М до няколко ХЛ ,вижте Теди13 на Отец Паисий 31 ( Пада се диагонално на Златната круша). Имат красиви рисувани туники и блузки в радващи окото цветове и съчетания ,много десени. Работят и събота,почиват в неделя.
ИМат Фейсбук страница.На мен ми е любимия дамски магазин,купувам за себе си и за подаръци.

# 613
  • Пловдив
Виктория волей преди време организираха тренировки в салоните на някои училища. Имат сайт, сигурно ще има и телефон. Или в друг клуб - Марица, Локомотив.

# 614
На гребната база, зала по волейбол срещу фитнес и футболните игрища, след гимнастиката
Ама не знам как се записва..
То в тая възраст вече трябва да са се изградили и да играят по клубовете. Не знам от нулата къде и как.

Общи условия

Активация на акаунт