Къде в Пловдив??? - 102

• 34 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Euskal Herria
Преди месец ползвахме такава услуга, но златарят е в Кючук Париж.

# 586
  • под тепетата
Благодаря, Celestia!
Yana, далечко ми е.

# 587
Малко след Р-т Смокини (в посока пощата) има ателие, в което работят баща и син. Много пъти сме оставяли неща за ремонт, момчето е много съвестно и винаги обяснява как и дали ще се получи. На всичкото отгоре все ни смайва с цените си 2-5лв. 🙄

# 588
  • Plovdiv
Аз съм ползвала само Сомаха (до римския стадион). Много съм доволна

# 589
Момичета, къде мога да си запиша час за ехография на гърди с направление? 2 ДКЦ не ми е вариант. Днес бях там да си запиша час за д-р Дачев, има за 18-ти, което е ок като дата, но били от 7 до12. Аз 5 часа да стоя и да чакам, кога евентуално ще ми дойде времето нямам възможност да загубя. За датата бях 20 в някаква тетрадка записана. Елате преди 7 и ще раздваме номерца по реда на пристигане и с тях отивате да чакате. Безумно ми се струва. Преди съм ходила там при Косев, но не искам да го видя вече. Иначе, който има възможност да чака, за този Дачев има много добри отзиви.
Кажете, че има и друг вариатн с читав лекар, но с възможност за записване на час.
Д-р Якова, ДКЦ 5 в Тракия.

# 590
Д-р Якова си работи в ДКЦ 5, питах моя ЛЛ миналия ден.

# 591
  • Plovdiv
В момента тече кампания за преглед на гърдата в Медикус Алфа, обадете се да попитате там как стоят нещата.

# 592
То е важно кой гледа, иначе може на много места. При нас на място провеждат профилактични прегледи, ще видим дали ще ми вдъхнат доверие.

# 593
  • под тепетата
Сомаха не правят ремонти, прясна информация. Продължавам по Отеца , да видя къде ще се спра.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:42 от bilqna_69

# 594
Къде да открия детско боди с дълъг ръкав р-р 122 в черно/телесно? Трябва ми за вчера...

# 595
Къде да открия детско боди с дълъг ръкав р-р 122 в черно/телесно? Трябва ми за вчера...
Бяло съм взимала от магазина за турско бельо на Шести септември срещу областната управа. Може да имат и черно/телесно. Иначе в Пандата срещу Хепи съм виждала най-различни дамски, ако има XS, те тяхните и без друго са все умалени. Черно, но с къс ръкав имаше лятото в Пепко.
Други предложения, нямам.

# 596
В магазина за бельо и чорапи в подлеза на Чифте баня дали няма да има?

# 597
  • Пловдив
Миналата година и бяло и черно купих от магазина за детски дрехи в Гранд, на 1вия етаж до ескалатора.

# 598
Здравейте.От къде мога да поръчам детски менюта за РД като тези в Аладин?

# 599
  • Plovdiv
Макдоналдс?

Общи условия

Активация на акаунт