Къде в Пловдив??? - 102

• 34 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
До Лекси има автомат за пратки на Спиди

# 76
# 77
Вариант ти е офиса на ул. Лерин.

# 78
  • Пловдив
Има ли офис на Спиди на пешеходно разстояние от Лидл на Пещерско шосе? Побърках се да гледам на картата, улиците нищо не ми говорят.
Благодаря!

бул. „Пещерско шосе“ 28А
от другата страна на линията, към тепето, до ПГ по електроника и електротехника т.нар. ТЕТ
 ул. „Лерин“ 1
това е пресечка срещу Пълмед

# 79
  • Пловдив
Има ли офис на Спиди на пешеходно разстояние от Лидл на Пещерско шосе? Побърках се да гледам на картата, улиците нищо не ми говорят.
Благодаря!
От другата страна на прелеза на бул. ПЕЩЕРСКО ШОСЕ No 28А до Италиански ресторант "Остерия Розмарино"

# 80
До ТЕТ-а има Спиди

# 81
  • Майничка
Кой питаше за китара до Гранда? В читалището до кръговото на "Богомил" и "П.Д.Петков" има школа по китара или поне имаше допреди 2 години.

# 82
Може ли някой, който има път към Форума утре-вдругиден да ми свърши една услуга?

# 83
Момичета, златни сте! Много ви благодаря.
Уроци по китара и пиано видях, че има в читалището до училище Яворов. Далече е от Гранда, но може да е вариант.

# 84
  • Пловдив
Момичета, златни сте! Много ви благодаря.
Уроци по китара и пиано видях, че има в читалището до училище Яворов. Далече е от Гранда, но може да е вариант.
За уроци по китара близо до Гранда проверете в читалище “Славейков”. Намира се зад Гранда, преди кръговото на Богомил. Преди време имаше, даже ми дадоха и телефон на учителя, но тинейджъра се отказа в последния момент, така че нямам отзиви.

# 85
Може ли да ми препоръчате майстор на пералня/сушилня (2 в 1),сушилнята не работи?

# 86
Може ли да ми препоръчате майстор на пералня/сушилня (2 в 1),сушилнята не работи?
В гаранция ли е, коя марка...дай подробности, моля

# 87
Беко,отдавна ми е развалена сушилнята , но вече искам ,ако може,да се поправи.Незнам дали е в гаранция ,утре ще поровя в документите Thinking

# 88
Може ли някой, който има път към Форума утре-вдругиден да ми свърши една услуга?

Може, в петък, ако не ти е късно.

# 89
Беко,отдавна ми е развалена сушилнята , но вече искам ,ако може,да се поправи.Незнам дали е в гаранция ,утре ще поровя в документите Thinking
Не мога да помогна за Беко. Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт