Къде в Пловдив??? - 102

• 34 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
От сърце искам да благодаря на Г-жа Шантал за препоръката за "Гипсови фигурки Ина" , свързах се с тях, комуникацията е лесна и бърза, влязоха ми в положение за срокът на доставка, грижат се за клиента. Препоръчвам ги и аз. В страничката им във фейса има доста неща.

В някое левче или подобно, където мога да открия фигурки на Пес Патрул, около 5-6см, да ги ползвам за торта и да не е по 5лв. бройката.

# 301
Радвам се, че съм помогнала.
Кои точно ти трябват, бих могла да услужа(но нека потвърдя след като открия къде съм ги подредила 😅).
А иначе като идея, аз действам като топер- намирам подходящо изображение, печатам върху дебела хартия и лепя върху шишче. Съжалявам, че не мога да покажа сега, дано съм обяснила добре. Ако решиш за фигурките, пиши лс Wink

# 302
Има ли в Кючука магазин за препарати паралелен внос от Гърция, Германия или Италия? По-конкретно ми трябва прахообразен препарат за пране Dash, Dixan, Skip.
Благодаря.

# 303
  • Пловдив
Има ли в Кючука магазин за препарати паралелен внос от Гърция, Германия или Италия? По-конкретно ми трябва прахообразен препарат за пране Dash, Dixan, Skip.
Благодаря.

В магазина под кооперацията на втория вход на паркинга на Лидл.
Същите италиански стоки като в аутлета до Пазарджик и в мотела на Ихтиман.

# 304
Момичета, един въпрос. Картите за градски транспорт - за учениците питам - от дата до дата ли важат или са за конкретен месец. И продават ли за половин месец. Сега мога ли за октомври да купя. Много благодаря предварително!

# 305
  • Пловдив
За календарен месец са.
Няма карта за половин месец.
Да, можеш от сега да вземеш за октомври, както и за месеците след него.

# 306
    • Пловдив
    Момичета, един въпрос. Картите за градски транспорт - за учениците питам - от дата до дата ли важат или са за конкретен месец. И продават ли за половин месец. Сега мога ли за октомври да купя. Много благодаря предварително!

за месец са,
    не продават за половин месец
    сега можеш да купиш карти до декември
    лично аз препоръчвам да се купуват карти за по един месец, защото се случва да загубят карта, а няма как да се издаде "дубликат". т.е сега можеш да купиш 3 отделни карти за октомври, ноември и декември

# 307
    Здравейте,
    Знаете ли някъде да се подават от най-малките стъклени бурканчета 190 мл. от бебешки храни? Каква е цената, ако сте забелязали?

# 308
    А за картата какво е необходимо?И от къде се вади?

# 309
    • Пловдив
    А за картата какво е необходимо?И от къде се вади?

уверение от училището, документ със снимка на ученика - лична карта, паспорт, ученическа карта,
    ученика или негова снимка
    има няколко пункта за издаване на карти в различните райони на града
    някъде по-назад в темата ги имаше написани

Различни по големина бурканчета видях последно в Метро.
    Но дали има точно 190 мл и на каква цена, ми е турдно да кажа.
    По това време на годината може и в Кауфланд да има.

# 310
    Благодаря.
    Един такъв магазин внос от Италия има на Събота пазар, и още един за внос от Турция срещу частната детска градина, пак на Събота пазар.

# 311
    На място ги снимат децата, уверение от училището носите и ученическа карта. И парички Simple Smile
    Зависи къде ви е удобно да отидете, или в близост до училището на детето който пункт е най-удобен. Детето лично трябва да си извади, може и да го придружите ако искате, но вместо него не може.

# 312
    • Пловдив
    Траспортна карта може да извади и родител, без дете.

С Уверение, ученическа лична карта и снимка на детето.
    Служителите снимат снимката.
    Аз ходя в пункта на Отец Паисий.

# 313
    Фини турски кори за баклава, т.е. екстра фини, за Белла и Фамилия не ми се коментира какво разбират под фин, и суров кадаиф търся под дърво и камък. Възможно ли е в Пловдив да няма никакви опции, че да трябва да се поръчва от Соофия?

# 314
    Нашата лична карта още не е събрана от класни и кой знае кога ще я дадат.Миналата година  я взеха и даже не ни я върнаха.
    Магазин за турски и гръцки стоки има на у.Асун Христофоров зад Кардамис,но не съм влизала.

Общи условия

Активация на акаунт