Къде в Пловдив??? - 102

• 34 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Нашата лична карта още не е събрана от класни и кой знае кога ще я дадат.Миналата година  я взеха и даже не ни я върнаха.
Не ви е трябвала, затова не сте я търсили.

Кори Девон пробвали ли сте?

# 316
Траспортна карта може да извади и родител, без дете.
Аз ходя в пункта на Отец Паисий.
Явно в различните пунктове правилата са различни, в нашия не дават Smile

# 317
В турските магазини има и кори и кадаиф, че в Лекси Марица май видях. Чак пък да се поръчва от София...

# 318
Траспортна карта може да извади и родител, без дете.
Аз ходя в пункта на Отец Паисий.
Явно в различните пунктове правилата са различни, в нашия не дават Smile
Ако има документ официален със снимка на детето ,може и паспорт, и отделна снимка,която там преснимат,не би трябвало да ви направят проблем. Аз съм вадила без детето също. Пак на Отец Паисий.

# 319
В турските магазини има и кори и кадаиф, че в Лекси Марица май видях. Чак пък да се поръчва от София...

Ох, ами не, няма, ако имаше, не бих пуснала питане. И аз се чудя, та Пловдив в крайна сметка е по-близо до Турция. В най-големия турски магазин до Централни гробища  се чудеха какво питам, когато попитах за суров пресен кадаиф. А в лидл не ме устройва, след като трябва да следя. В други турски магазини не го внасяли, защото бързо вкисвал, а всъщност в София има замразен.

Моля някой, който е купувал, да сподели.

За тези кори Девон не съм чувала, къде да ги търся?

# 320
Кадаиф съм взимала от Лекси Марица и от този на Халите, турския. Кори-от Брингту на бул България.

# 321
  • Пловдив
Фини турски кори за баклава, т.е. екстра фини, за Белла и Фамилия не ми се коментира какво разбират под фин, и суров кадаиф търся под дърво и камък. Възможно ли е в Пловдив да няма никакви опции, че да трябва да се поръчва от Соофия?
Пресен суров кадаиф съм взимала от сладкарница Чочко, обадете се да си поръчате Simple Smile

# 322
Момичета - спешно търся опция за...бисквитки и соленки, опаковани в кошница или хубава кутия, за почерпка в болница става въпрос...Прегледах сладкарниците, Чочко имат такава опция, не знам дали опаковат.
Ако някой има опит с пекарна или сладкарница, моля да помага.
За около 40бр. става въпрос като количество.

# 323
  • Пловдив
Здравейте! Търся големи нацъфтяли или почти нацъфтяли кълбовидни хризантеми. Моля някой, ако е виждал да сподели!

# 324
  • Пловдив
Момичета - спешно търся опция за...бисквитки и соленки, опаковани в кошница или хубава кутия, за почерпка в болница става въпрос...Прегледах сладкарниците, Чочко имат такава опция, не знам дали опаковат.
Ако някой има опит с пекарна или сладкарница, моля да помага.
За около 40бр. става въпрос като количество.
Скоро за такъв повод взех от пекарната на Дани, но си ги направих сама в кошница с хартия и за по-голямо количество е с поръчка, обадете се и питайте дали има налични, иначе са ужасно вкусни нещата й https://www.facebook.com/photo?fbid=811726587626797&set=a.508384901294302

# 325
  • Пловдив
Корите Девон са много добри,и аз ги препоръчвам. Купувам от кварталния магазин,но мисля,че съм ги виждала и в Лекси.

# 326
От фините кори за баклава има в турския магазин на Източен. Нямам снимка, но със зелената опаковка отгоре, много фини и хубави. Само с тях ползвам.

Корите за баница на Девон са чудесни. Фини, работи се лесно с тях и баницата става вкусна. Имат обаче сериозен недостатък - не са изцяло нарязани. Само от единия край. Това от около година може би. Не зная защо така започнаха да ги правят. Когато правя баница набързо, това забавя.

# 327
Подкрепям позитивното мнение за Пекарната на Дани. Пресни,вкусни и наистина домашни сладки и солени изкушения. Момичето е много приветливо и е отворена откъм идеи,гъвкава е. Аз лично с удоволствие се отбивам там когато мога.

# 328
Един такъв магазин внос от Италия има на Събота пазар, и още един за внос от Турция срещу частната детска градина, пак на Събота пазар.
[/quote]
Къде по-точно на Събота пазара е италианския?

# 329
Има ли в Кючука магазин за препарати паралелен внос от Гърция, Германия или Италия? По-конкретно ми трябва прахообразен препарат за пране Dash, Dixan, Skip.
Благодаря.
Един такъв магазин внос от Италия има на Събота пазар, и още един за внос от Турция срещу частната детска градина, пак на Събота пазар.

Къде по-точно е италианския?

Общи условия

Активация на акаунт