Къде в Пловдив??? - 102

• 34 882
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Има ли в Кючука магазин за препарати паралелен внос от Гърция, Германия или Италия? По-конкретно ми трябва прахообразен препарат за пране Dash, Dixan, Skip.
Благодаря.

В магазина под кооперацията на втория вход на паркинга на Лидл.
Същите италиански стоки като в аутлета до Пазарджик и в мотела на Ихтиман.
Може ли локация или име на магазина? Изобщо не знаех, че там има такъв магазин, а често ходя до този Лидл. Нещо и не мога да се сетя за коя кооперация става дума.

# 331
За Лидъл и Кауфланд на бул. Македония ли става дума? Друг Л има ли?

# 332
Ами няма там 🤔 само на Македония. Аз поне за него се сетих

# 333
# 334
Благодаря ти, Шефче! Живяла съм в района, но по онова време нито Л. и К. ги имаше, нито този нов блок. Все пак в онези години имаше тухларна фабрика на това място, след това огромен паркинг. Ще посетя магазина. Винаги спираме на мотел Ихтиман, когато не бързаме, харесва ми магазина, а явно вече са станали станали верига.

# 335
  • Пловдив
Чак пък локация... Един нов блок има до паркинга на вътрешния вход. Име на магазина не помня.
Ние спираме на аутлета на Пазарджик, магазинът е по-голям, а не на Ихтиман.

# 336
Един такъв магазин внос от Италия има на Събота пазар, и още един за внос от Турция срещу частната детска градина, пак на Събота пазар.
Къде по-точно на Събота пазара е италианския?
[/quote]
От северната страна на Събота пазар има кооперации с магазинчета отдолу - има книжарничка, магазинче за телефони и аксесоари, до тях е и магазинчето с прахове и препарати от Италия.

# 337
  • Пловдив
Здравейте,
Моля ви, препоръчайте ми маникюристка в кв. Съдийски или в близост до квартала.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:46 от MilaR

# 338
Момичета, можете ли да ми препоръчате проверен дърводелец, който прави мебели от ПДЧ.
Втори вече ни разиграва и направо съм се отчаяла.

# 339
Момичета, можете ли да ми препоръчате проверен дърводелец, който прави мебели от ПДЧ.
Нашият мебелист не е дърводелец,работи с мдф и ПДЧ,но не и с масив.
Препоръчвала съм го в темата. Има собствена работилница . Имаме 16 годишни мебели ежедневна експлоатация,не са мръднали. Правили сме кухня,хол,детска. Доволна съм от всичко,коректен е.
Преди офиса му беше на Волга,но сега събориха винения завод и не знам къде се е преместил,но имам телефон за връзка.
Пишете ми,ако желаете подробности.

# 340
Нашият мебелист не е дърводелец,работи с мдф и ПДЧ,но не и с масив.
Препоръчвала съм го в темата. Има собствена работилница . Имаме 16 годишни мебели ежедневна експлоатация,не са мръднали. Правили сме кухня,хол,детска. Доволна съм от всичко,коректен е.
Преди офиса му беше на Волга,но сега събориха винения завод и не знам къде се е преместил,но имам телефон за връзка.
Пишете ми,ако желаете подробности.
Много благодаря, писах ви. Simple Smile

# 341
Офисите на Спиди дали работят днес?

# 342
  • Пловдив
Къде мога да отида днес на преглед за предполагаемо изкълчване на крак в областта на глезена?

# 343
  • Пловдив
Офисите на Спиди дали работят днес?
да, до 14ч. Утре почиват.

# 344
  • Пловдив
Къде мога да отида днес на преглед за предполагаемо изкълчване на крак в областта на глезена?
В хирургиите на спешния, в Пълмед срещу заплащане.

Общи условия

Активация на акаунт