Къде в Пловдив??? - 102

• 35 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
В Ноте ди вино тази вечер откриват бозуки зала и предполагам, че в някои вечери ще има жива музика.
Залата снощи беше на открито. 😂 От височината на терасата ми впечатленията са силна музика и не много добри изпълнители. За храната - избягвайте топлите им предястия. Свалили са нивото в кухнята, както и на обслужването.

# 436
За червени чушки мисля да отида. Баба ми иска готови да си купува, но те не са хубави. На мен пък, нещо ми хареса да си правя бурканчета, може за малко сладко да си взема нещо. Никога не съм ходила там и нищо не знам.

# 437
Продават се на чувал/щайга/кашон, имай предвид. Ако ти е за 2-3 кг няма смисъл.
Много малко са, които продават по-надребно и то не всякакви продукти.

# 438
От къде ще препоръчате да поръчам календар със снимки  да ми направят?

# 439
Във всяко едно фото или рекламна агенция могат да го направят.

# 440

По принцип във всяко фото и рекламна агенция, да, само че октомври е рано за стандартните календари, още не са заредени никъде, най рано ноември към края. А индивидуален по ваш дизайн който да печатат само една бройка ще ви излезе златен.

# 441
Знаете ли къде в Пловдив,може да се направи подобрено копие на стара снимка от преди 30-40 години?

# 442
  • Пловдив
Аз поръчвам от един татко от групата Купи подарък от майка на дете с увреждане

# 443
Много, благодаря, не се сетих за тази група. Ще погледна.

# 444
Как мога да се придвижа до складовете на Брезовско шосе?  Кой номер автобус ходи нататък?

# 445

Здравейте, момичета, помогнете с едно работно питане. Има ли пловдивска фирма, която може да изработи куб от дървени плоскости. Приложението му е рекламно, тоест на него да могат да се поставят продукти за продуктово заснемане.

# 446
Всяка фирма за разкрой може да ти изреже по размер и с 5 винта става куб ..
Мебели, Съливер, Практикер (и от сорта) ...
Ако ти трябва просто куб е просто. Ако е нещо по-рекламно... виж Зографа - имат и прозрачни

# 447
  • Пловдив
Как мога да се придвижа до складовете на Брезовско шосе?  Кой номер автобус ходи нататък?

Мисля, че 9-ка ще ти свърши работа? https://www.marica.bg/plovdiv/transport/avtobusni-linii-9-i-12-v … promenen-marshrut

# 448
Kateto-S, благодаря много!

# 449
  • Пловдив
От кой физически магазин мога да закупя хубав чайник?

Общи условия

Активация на акаунт