Къде в Пловдив??? - 102

• 34 844
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Къде мога да си намеря скандинавски мъх за домашна употреба малко количество?
По спомени и в Ем арт имаше скандинавски мъх. На ъгъла на Скайлер с Христо Г. Данов, срещу входа на ДСК /с въртящите врати му казвахме навремето на този клон/

# 526
  • под тепетата
В магазинчето на Понеделник пазара е жив, а в Емарт е сушен.

# 527
  • Пловдив
Някой живеещ в Изгрев има ли идея как да намеря контакти на центъра намиращ се в двора на ДГ Щастлива детство?

# 528
Деси, намерих им страницата във ФБ. По-скоро е профил
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015246642329

Има телефон обявен, стационарен.
Дано съм помогнала.

# 529
Подсетете ме на лично съобщение утре - комуникирала съм служебно с тях, ще ви дам контакти.

# 530
Ако има бегачи -среща и тренировка с Дизела тази неделя
Скрит текст:
🏃‍♀️ Един от най-добрите български ориентировачи и планински бегачи, рекордьор на Ком-Емине, сред водещите световни състезатели по скайрънинг - Кирил Николов-Дизела гостува в Пловдив за една полезна и функционална тренировка по бягане!

Страстта на Кирил е планинското бягане. В преследване на тази страст, той е подготвил тренировка по сингъл трак пътеките на Тепетата, където човек може да се подготви добре за състезание по планинско бягане. 🤘

ℹ️ Тренировката ще се проведе на Младежкия хълм, като ще се бяга по стръмните му пътеки, а фокус ще бъде техника на бягане по пресечен терен. Препоръчва се участниците да имат маратонки за планинско бягане.

📍 Среща: магазин Basecamp, ул. “Коматевско шосе” 24
📅 Кога: 15 октомври (неделя), 15:00
⏱️ Продължителност: 2 часа
🏷️ Събитието е БЕЗПЛАТНО за всички участници!

# 531
  • Пловдив
Clo - Camille, благодаря. Звъннах, но процедурата там е да се мине през Закрила на детето, за документ и от там да се отиде и да се кандидатства.

До майка гледам, че има център С-ИИВЕНА, в ТЦ Европа. Някой да е посещавал психолога там? Става въпрос за поведенчески проблем /удряне на деца/.
Иначе имам препоръка за Теодора Пампулова и център Хвърчило.

# 532
Здравейте! Знаете ли къде в Пловдив мога да открия детски стенен часовник с картинка на Мечо Пух? Срещали ли сте в някой магазин?

# 533
Знаете ли къде изработват от тези малките торти като на снимката, примерна  е?

# 534
Във всяка сладкарница, в която правят кръгли "пастички" ще ти напишат отгоре и това, ако искаш.

# 535
Моля ,с кой автобус мога да стигна от площад Съединение до Централна гара?

# 536
  • Пловдив
20

# 537
Моля ,с кой автобус мога да стигна от площад Съединение до Централна гара?
20 но от спирката срещу паметника. Или с нещо до центъра, от там 26 или 7.

# 538
Благодаря!

# 539
Аз идвам с подобен въпрос, тъй като се налага да пътувам от училище Матевски, Тракия до ЖП Гара, знам, че 29 не спира на гарата заради ремонтите - истина ли е? Кой номер мога да взема... Говореха ми нещо, че 18 вече отива със сигурност на Тримонциум, така, че май и той не става🤔  С бебе съм и ми се иска да вървя по-малко... Пък вече е късно да взема столчето за кола от колата на ММ и да взема такси 😐

Общи условия

Активация на акаунт