Бурак Дениз в “Друг човек” и извън него

• 18 850
  • 176
  •   1
Отговори
# 105

Ето още малко от новата нощна приказка на Burak....
Актрисата нямам представа коя е, но изглежда много млада, направо дете.
Снимките й с Бурак са много силни, браво на нея Grinning

Сериалът представя на екраните невъзможната любовна история на комисар Махир (Бурак Дениз) и момичето Йорук Канфеза (Су Бурджу Язги Кошкун), която започва в магическата атмосфера на Памуккале и се простира до имението Асаф Бей в Истанбул.

Емре Кабакушак е режисьор на Bir Gece Masalı, който отваря пред публиката вратите на свят, пълен с любов, драма и интриги, а сценарият е написан от Еда Тезджан.

Главните роли си поделят Бурак Дениз, Су Бурджу Язги Джошкун, Гюркан Уйгун, Месут Акуста, Ръчан Чалъшкур, Кенан Бал, Йълдъз Кюлтюр, Йозлем Тюркад, Ерен Вурдем, Ирем Алтуг, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan Има и успешни имена като Nazan Diper.

https://www.atv.com.tr/bir-gece-masali/galeri/atvnin-merakla-bek … -zaman-basliyor/5

Mahir ve Canfeza

Надявам се да има преводач, който да хареса приказката....

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 11:06 от DeniAra

# 106
DeniAra, сърдечни благодарности ⚘

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 11:46 от tina-latina

# 107
Дени, актрисата си е в действителност много млада, 2005 набор е, април месец е навършила 19 години Grinning
Има един успешен сериал зад гърба си - “Kardeşlerim”, участвала е в сериала на Хазал и Бурак - “Bizim hikaye” и там си е била наистина дете Grinning

Все пак историята е виждала доста сериали с такава разлика в годините между главните актьори, че и по-голяма. Факт е, че стоят прекрасно един до друг Heart Eyes
Преводачи не вярвам да има за български език, във форума е недолюбван Бурак. Ако знаеш руски си добре, рускините го обичат и масово чакат с нетърпение Приказката. Hug

# 108
Бирсен специално за техния сериал писа, че възрастовата разлика е търсена заради сценария.
Днес обещават да има изненада. Смятат, че може да е втори трейлър, но те от една седмица всеки ден чакат, та...

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 17:05 от Бл@гуна

# 109

https://x.com/mahcanetkinlikk/status/1825136630023291002

"....решихме да проведем събитие за споменаване за поддръжка малко преди началото на нашата серия, която очаквахме с нетърпение. Ще имаме събитие за споменаване тази вечер в 19:00, очакваме вашата подкрепа" 📌
#BirGeceMasalı • #MahCan
• #SuBurcuYazgıCoşkun • #BurakDeniz

Отдавна съм забелязала, че Бурак не е харесван в мамата и нямам никаква представа каква е причината, но мен не ме спира да ми е един от любимците. Гледала съм всичките му роли и съвсем отговорно заявявам, че той е един от най-големите таланти на турското кино и телевизия. Като фен, за мен е истинско удоволствие да гледам различен Бурак във всяка нова роля и тя да става част от списъка ми с любими образи.

Световните фенове също не обръщат внимание на редовния хейт по Бурак и даже организират туйтър събитие в чест на новия проект. Заглавието излиза със силна заявка за успех само с първия си трейлър. Коментарите са повече от добри...

Госпожицата е успяла да плени сърцата на феновете с предишната си роля и това ще бъде като продължаващ полет към висините за нея, таланта и работата й. Има много изразително лице, безпорна красота и много бъдеще пред нея. Да е жива и здрава!

Ще гледам Бурак на всякакъв език...Heart Eyes
"Нашата история" е сред любимите ми сериали, а Бурак и Хазал в образите на Баръш и Филиз са ми голяма слабост Heart

# 110
Излезе вторият трейлър на Приказката.
Става все по интересно.

Може това да е сериалът на сезона

# 111
След малко ще сложа и превод на трейлъра

https://x.com/atvcomtr/status/1825216233920180536

# 112
Бл@гуна, златна си, жена! Чакам с нетърпение! Heart Eyes

П.С. Мацката е страшна красавица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Благи, страхотна си ⚘

# 114
Не знам, възможно е приказките да са истински.
Може, когато веднъж влезеш във водата през нощта, то и полумесецът да се спусне в нея заради теб.
Ти умишлено се появяваш пред мен. Ти ме следиш!
Ти коя си? От къде се появи пред мен?
Планинска мечка!
Тя ме нарече планинска мечка?!
Минаха вече 20! 20 години! Достатъчно! За Бога, стига!
До този момент, докато един от нас не умре.
Ти няма да се спасиш от мен.
Ти си готов да се срещнеш с убиеца на баща си ли, дете?
Чакам този ден от 21 години, чичо. Може би тази сватба ще е този момент, в който ще удържа обещанието, което дадох пред баща ми.
Ти не ме познаваш. Даже името ми не знаеш.
Ще го науча, когато дойдеш и кажеш, че ще се омъжиш за мен.

За сега така, защото още не им знам имената.
Доста интригуващо звучи.

# 115
Благи, благодаря сърдечно!!! Two Hearts Animal Bee
Супер е трейлърът и ми изглежда на проект, който ще се хареса на турците! Аз този път отивам с кошница празна на очаквания обаче…
Дени, така и не успях да изгледам аз “Нашата история”. Всичко останало негово съм изгледала(като изключим и “Кралица” или нещо подобно). Не обичам да гледам дублаж, а в сайтовете с английски суб качеството беше като от миналия век.

Комисар Махир Sunglasses

Този Доан продължава да ме преследва и в някои от кадрите продължавам да виждам него Laughing

# 116
Доан ми е любим образ. Дано да има повече от него Grinning

# 117
"Не е известно, че може би приказките са истински. "

Новата промоция на чаканата с нетърпение нова серия ATV екрани One Night's Story се срещна със зрителите снощи. Спиращата дъха промоция бързо стана популярна и събра много харесвания.

В новото представяне на поредицата на преден план излиза приказната история, заснета под режисурата на Emre Kabaku şak и написана от Eda Tezcan. Сериалът за силна любов, която се простира от магичната атмосфера на Памуккале до имението на Асаф Бей в Истанбул привлече вниманието с новото си представяне.
Невъзможната любов между комисар Махир, изиграна от Бурак Дениз, и Канфеза, местно момиче, изиграно от Язги Кошкун, се откроява в новия си тийзър; сериалът придоби популярност със своята потапяща атмосфера и дълбоки персонажи.

Бурак Дениз и Yazgı Coşkun участват в главните роли на "Приказка за нощ", продуцирана от Nazlı Heptürk и подписана от NGM. Представянето на сериала, който ще срещне публиката на ATV екраните през новия период на излъчване, са гледани и споделяни милиони пъти.

Големият и успешен актьорски състав на сериала включва важни имена като Gurkan Uygun, Mesut Akusta, Rü çhan Fürkkur, Kenan Bal. Новият трейлър на „История на една нощ“ направи още по-развълнувани зрителите, които нямат търпение за първия епизод на сериала. Сериалът ще срещне зрителите си през новия сезон на ATV екраните.

Здравейте, чета постовете ви от вчера и се радвам, че ще има с кого да коментирам нощната приказка Simple Smile
Споделеното е от социалните мрежи и забелязвам, че имат изявена рекламна кампания. Мисля, че с наближаване на началото, ще има засилване на кампанията със снимки, плакати и новини около екипа и сценария.
Май се очертава интересно време пред компа в компанията на Бурак, г-жа Кошкун и ATV Grinning

Малко инфо за мястото на снимки в скритото, защото забелязах, че турците много обичат този град и район. Това им помага да се впуснат в приказката с удоволствие и любопидство Heart Eyes

Сгушен сред високите планини в близост до река Büyük Menderes (Меандър) се намира турското съкровище Денизли. Град, заобиколен от красива зелена долина в район, богат на култура и история.

Скрит текст:
Лувианците са първите обитатели, следвани от хетите векове по-късно. През цялото време плодородната равнина подхранва и други цивилизации: фригийците, лидийците, персите, македонците, римляните, византийците, селджуците и османците.

Днес, модерен Денизли е град с широки улици, изпълнен с паркове и хотели. В Етнографския музей на Ататюрк в центъра на града, например, можете да се насладите на редица примери на народното творчество и разнообразни етнически артефакти. Докато пазарувате в Kaleiçi şarşısı, можете да откриете сувенири от мед, бижута, кърпи и копринени блузи, изработени от местните жители.

Можете да направите избор сред близките lamlık, İncilipınar или Gökpınar - прекрасни паркове, подходящи за почивка, пикник или просто за една приятна разходка из гората в сянката на прекрасни борови дървета. Изворът на сладководните води привлича много посетители в минералните бани.

Освен това, друга задължителна спирка докато сте в Дензили е впечатляващият Памуккале. Мястото е завладяващ израз на Майката Природа и е единственият пример от този вид в света. Той гордо се появява в почти всеки списък с места, които непременно всеки човек трябва да види и е посещаван от почти два милиона туристи всяка година. Това е място, където природата е поела ролята на художник и е създала една впечатляваща величествена красота!

Намиращият се наблизо древен град Хиераполис служи като термичен здравен център и посетителите от различни части на Анадола в търсене на здраве и красота се стичат до града, за да получат необходимто балнеолечение.

Друг термален център северозападно от Памуккале е Карахайт , който е добре познат с високото съдържание на желязо във водите му. Национален парк Honaz Dağı се намира на 20 км източно от Денизли, в близост до град Хонас.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 15:19 от DeniAra

# 118
Излезе информация, че първи епизод ще се излъчи на 03.09. от 20 часа.
Все пак имат три епизода аванс, могат и да започнат по-рано от другите. И без това ще е поголовна сеч... Нямам търпение лично аз. Интересно ми е дали рускините ще го превежат онлайн. Дано.

# 119
Благи, вече е официално:
3 септември(вторник) 20 часа

П.С. Ще превеждат рускините, с такива впечатления съм аз… Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето и първото мнение, което ми излезе в Т:

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 22:38 от Cocodoggo_mom

Общи условия

Активация на акаунт