Бурак Дениз в “Друг човек” и извън него

• 18 793
  • 176
  •   1
Отговори
# 120
Зад кадър от Приказката.

https://x.com/diziveefilmler/status/1826866196622279069?s=46

Пост на Бурак в Х
"Започваме"

Съмнявам се във вторник да останат само тези сериали. От една страна е добре, че започват по--рано, но най-хубавото е, че не са по NOW. Честно казано кошницата ми е напълно празна. Още не мога да преглътна гаврата с ДЧ, а там бях с цял тир очаквания JoyJoyJoy

# 121
Видео зад кадър от заснемането на плаката на “Нощна приказка”
https://x.com/huyde12/status/1826991318452564317?s=46

Ще има интервю утре с Бурак относно старта на сериалчето, eто кратък откъс от него:
https://x.com/burak_trfanlari/status/1826993018164879622?s=46
“Нетърпелив съм да разбера как публиката ще реагира на нашата работа.

# 122

'Alev, Ateş, Yangın'
Mustafa Mert Koç, Burak Deniz, Taro Emir Tekin, Çağatay Ulusoy...

„Пламък, огън, огън“
Мустафа Мерт Коч, Бурак Дениз, Таро Емир Текин, Чаатай Улусой...

Еййй, това е готина изненада, да видя двама от най-най- любимите ми артисти в една снимка Heart
Споделям е, защото темата е за Бурак - живота и работата му.
Снимката е от сватбата на Ersin Arıcı & Beril Pozam

Bir Gece Masalı Ailesi

Ама много си подхождат тези двамата....не знам дали той е подмладен с грим или тя е направена по-зряла, но ако не знаеш разликата в годините, почти няма да е забележиш.

Една прическа, направо чудеса прави с годините....

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 21:17 от DeniAra

# 123
Не остана много до началото

Третият трейлър

Чичо, трябваше да видиш.
Такава красота.
Лежеше над водата в цял ръст.
Трябва да намерим това момиче.
Искаш да подадеш жалба срещу нея ли?
Не. Искам да се оженя за това момиче.
Вече е късно.
За Бога! Кажи къде изпрати това момиче? С нас е свършено.
Който донесе бедата къщата, негова е и вината.
Моите поздравления.Търси те цял Денизли.
Ти беше отвлечена.
Ах, скъпи. Ти също се влюби, нали?
Как разбра?
По очите ти.
Любов. Никога не съм мислил, че можеш да се влюбиш за един миг.

# 124
Ново от снимачната площадка:

# 125
# 126
Озет към Епизод 1

Махир, чийто баща загина при убийство в Денизли, се завръща в града двадесет години по-късно като полицейски комисар, за да отмъсти на убиеца на баща си. Още в първия ден от пристигането си в града обаче той се влюбва в красиво момиче, което среща мистериозно. Той нарича това приказно момиче Шехерезада, чието име така и не успява да разбере.
Махир, в очакване да се срещне с Куршат Килимчи, убиеца на баща му, разбира, че единственият начин да го види е сватба с дъщеря му Канфеза. Но въпреки че той все още не го знае, на тази сватба животът на Махир ще се промени завинаги и ще започне една Нощна приказка

# 127
Успех на “Bir Gece Masali”!!! Hug
Изглеждат прекрасно заедно!

# 128

Ханде му пожелава успех. Лайкнала му е последният пост в Инстаграм

# 129
Изгледах снощи епизода. Имаше превод и то добър. В началото ми беше малко муден, но като за първи епизод добре. Разказаха част от историята, стана ясно, че трябва да има такава разлика във възрастта. Заплете се сериозна интрига, особено и след фрага за следащия епизод.
В Бурак видях много Доан, което ми харесва Grinning
Излязоха и рейтингите. Като за първи епизод са бива. Ако развият интересно историята може да се задържат. Имат и предимството, че започнаха преди всички.
Успех им пожелавам.

# 130
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1831315570064527583?s=46

Щом и Бирсенката ги похвали, нещата наистина са започнали добре Grinning
И аз гледах снощи онлайн премиерата. Началото беше наистина много красиво! В един момент, макар че не съм гледала кой знае колко турски сериали и на мен ми се стори леко клише историята, но после определено мнението ми се промени. Интересен и красив първи епизод беше. Фрагманът на 2 епизод също много ми хареса, монтиран е така, че да ти задържи интереса и занапред. Като фенка на Бурак смея да кажа, че Язгъ никак не му отстъпва, страхотна е в играта си! Определено тя беше звездата на първа серия и го казвам с цялата си фенска любов и уважение към Бурак Laughing
Съвместните им сцени бяха страхотни, определено им се получава! И наистина вярно се оказа това, което Бирсен беше писала още преди седмици - героите им имат не малка възрастова разлика(не разбрах колко, като гледам с превод ще ми стане ясно, но около 8 години мисля). Именно затова са избрали актьори с голяма възрастова разлика.
Благи, радвам се как започнаха, но по-важната им работа и оценка тепърва предстои. Знаеш, минавали сме вече по този бодлив, болезнен път Laughing
Дано Heart

# 131
  • Дубай
Благи, дай едно линкче за превода. Мерсаж!

# 132
Аз този път изобщо не тръгвам с голямата кошница, колкото издържат и колкото се задържат. Дано поне този път Бурак е подписал договор поне за сигурен брой епизоди, за да не стане като с ДЧ. Тези за сега като реклама и промотиране добре се справят. Не са като ДЧ, когато пуснаха постера за сериала час преди първи епизод.
Махир е около 9-10 години по-голям от Джанфеза (така я превеждат, а не Канефеза, както първоначално я писаха) На таква видима възраст беше, когато убиха баща му, малко след това се роди и дъщерята на убиеца му (този, който изпрати детето да го застреля) Та няма как да нямат тази разлика в годините, пък нека да излгежда като чичо ѝ, явно това е тръсен ефект в сценария.

Бирсен явно сериозно ѝ плащат, толкова хвалебствия за сериал на Бурак...

Бирсен за сериала.

Снощи “Нощна приказка” посрещна публиката с първия си епизод.

Дългоочакваният сериал на NGM, продуциран от Назли Хептюрк, се радва на голям интерес както на екрана, в социалните мрежи, YouTube и Google, така и в чужбина.

„Нощна приказка“ се доближи до рейтинга с оценка 5, въпреки факта, че процентът на телевизионните зрители пред екрана беше нисък поради ефекта от все още неотворените училища и излъчването на TRT на „iBook“, един от най-силните филми, направени в памет на нашия учител - мъченик Айбук Ялчън.

Сериалът се класира на 2-ро място и в трите категории с рейтинг от 4,67 за всички аудитории, 4,48 за социално-икономически статус в ЕС и 4,84 за ABC1.
„Нощна приказка“, която се класира на първо място в търсенето в Google с над 100 хиляди търсения, се превърна в тенденция.

В Индонезия както сериалът, така и главният му герой Бурак Дениз бяха най-обсъжданите.

Освен това първият епизод от поредицата се класира на 3-то място в тенденциите в YouTube с 1,2 милиона гледания.

Трейлърът на втория епизод на "Нощна приказка" също зае пето място.

#BirGeceMasalı #Нощнаприказка

"Вниманието на целия свят е насочено към сериала "НОЩНА ПРИКАЗКА"!

Сериалът, който се гледаше с голям интерес, беше и много обсъждан в света. В много страни, особено в Аржентина, Испания и Индонезия, това се превърна в една от най-обсъжданите тенденции след първия епизод.

Хармонията, дълбочината и творческият стил на разказване на героите Махир (Бурак Дениз) и Канфеза (Су Бурджу Язги Джошкун) особено се откроиха.

Партньорката на Бурак се справя чудесно, още обаче съм с резерви някакви.
Има доста познати ми актьори. Четох коментар, че актьорът, който играе  бащата-гадняр е играл в друг сериал пак брилянтен злодей.
Видях и бабата на Мурат от Любовта не разбира от думи. Също и най-голямата гаднярка от Айлето, изтръпнах, още ми държи влага Grinning

I.V. Тук има със субтитри и с дублаж, но са на руски. Ако не можеш да ги отвориш, ще ти дам линкове и във ВК. За превод на български ще има някакъв, но платен.

https://turkrutv38.com/nochnaya-skazka-1-seriya.html

# 133
  • Дубай
Аз този път изобщо не тръгвам с голямата кошница, колкото издържат и колкото се задържат. Дано поне този път Бурак е подписал договор поне за сигурен брой епизоди, за да не стане като с ДЧ. Тези за сега като реклама и промотиране добре се справят. Не са като ДЧ, когато пуснаха постера за сериала час преди първи епизод.
Махир е около 9-10 години по-голям от Джанфеза (така я превеждат, а не Канефеза, както първоначално я писаха) На таква видима възраст беше, когато убиха баща му, малко след това се роди и дъщерята на убиеца му (този, който изпрати детето да го застреля) Та няма как да нямат тази разлика в годините, пък нека да излгежда като чичо ѝ, явно това е тръсен ефект в сценария.

Бирсен явно сериозно ѝ плащат, толкова хвалебствия за сериал на Бурак...

Бирсен за сериала.

Снощи “Нощна приказка” посрещна публиката с първия си епизод.

Дългоочакваният сериал на NGM, продуциран от Назли Хептюрк, се радва на голям интерес както на екрана, в социалните мрежи, YouTube и Google, така и в чужбина.

„Нощна приказка“ се доближи до рейтинга с оценка 5, въпреки факта, че процентът на телевизионните зрители пред екрана беше нисък поради ефекта от все още неотворените училища и излъчването на TRT на „iBook“, един от най-силните филми, направени в памет на нашия учител - мъченик Айбук Ялчън.

Сериалът се класира на 2-ро място и в трите категории с рейтинг от 4,67 за всички аудитории, 4,48 за социално-икономически статус в ЕС и 4,84 за ABC1.
„Нощна приказка“, която се класира на първо място в търсенето в Google с над 100 хиляди търсения, се превърна в тенденция.

В Индонезия както сериалът, така и главният му герой Бурак Дениз бяха най-обсъжданите.

Освен това първият епизод от поредицата се класира на 3-то място в тенденциите в YouTube с 1,2 милиона гледания.

Трейлърът на втория епизод на "Нощна приказка" също зае пето място.

#BirGeceMasalı #Нощнаприказка

"Вниманието на целия свят е насочено към сериала "НОЩНА ПРИКАЗКА"!

Сериалът, който се гледаше с голям интерес, беше и много обсъждан в света. В много страни, особено в Аржентина, Испания и Индонезия, това се превърна в една от най-обсъжданите тенденции след първия епизод.

Хармонията, дълбочината и творческият стил на разказване на героите Махир (Бурак Дениз) и Канфеза (Су Бурджу Язги Джошкун) особено се откроиха.

Партньорката на Бурак се справя чудесно, още обаче съм с резерви някакви.
Има доста познати ми актьори. Четох коментар, че актьорът, който играе  бащата-гадняр е играл в друг сериал пак брилянтен злодей.
Видях и бабата на Мурат от Любовта не разбира от думи. Също и най-голямата гаднярка от Айлето, изтръпнах, още ми държи влага Grinning

I.V. Тук има със субтитри и с дублаж, но са на руски. Ако не можеш да ги отвориш, ще ти дам линкове и във ВК. За превод на български ще има някакъв, но платен.

https://turkrutv38.com/nochnaya-skazka-1-seriya.html
Устройва ме руския

# 134
Който не знае руски като мен, а има желание да гледа с превод, ще има платен. Аз се възползвах Animal Speak No Evil

Общи условия

Активация на акаунт