Бурак Дениз в “Друг човек” и извън него

• 18 792
  • 176
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Втори фраг

https://x.com/atvcomtr/status/1832111356843118698?s=46
Махир: Не може да бъде. Как може тя да е дъщеря на Кюршат?
Джанфез: Второто ти име било „Беда“. Вчера така говореше, Урфанец (момче от Урфа)Какво стана?
Махир: Вчера не знаех коя си.
Джанфез: Казваше, че ще дойдеш даже и двете ти ръце да са в кръв, пак ще дойдеш. Изглежда, че нещо ви развалих настроението като ви изпратих съобщение, г-н комисар.
Бабата на Джанфез: Моята внучка не е твоя годеница.
Гадняр: Тук нещата не работят така
? Махир дойде. Съла, която ще му стане жена, ще роди дете на този дом.
Джанфез: Ще ме върнеш обратно? Няма да се омъжа за този мъж.
Махир: Първо бащата. Докато съм жив, първо бащата.
Гадняр: Ако ви предложа да станете свидетел на сватбата в замяна на вашата добрина? Нали няма да прекрача границата?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 22:11 от Бл@гуна

# 137
Благи, допълвам те с превод на 1 фрагман на 2 епизод Grin
https://youtu.be/t5Q-jZCcG4Y?si=xEci1TdWtNHn28Y8

? Един от комисарите на отдела за борба с организираната престъпност-господин Махир.
? Може би си чувал, той е новият човек от Денизли.
Баща на Джанфез: Къде е Джанфез?
Баба на Джанфез: По пътя на  своята съдба.
? Погледни ме в очите!
Джанфез: Ти ми каза: Ако имаш нужда от мен, аз ще дойда, даже и двете ми ръце да са окърваени. Имам нужда от теб.
Махир: Какво означава да избягаш от сватбата си?! Ти какво? Луда ли си?
Джанфез: Извинявай, не искам да се омъжа за човек, когото не искам.
Майка на Махир: Асаф ага…
Асаф ага: Тук съм заради внука си. Искам да видя Махир.
? Едно време аз платих заради грешката на баща му! И друг Ферман Йелмаз няма! Нека да дойде и да си плати.
Джанфез: Аз съм булката на сватбата, на която ти дойде днес. Аз съм дъщеря на Кюршат Килимчи.

# 138
Коко, Благи ⚘

Сериалът #BirGeceMasalı , който има голям отзвук в Турция и по света с първия си епизод, успя да създаде тенденция в социалните медии.

Първият епизод от сериала надхвърли 6 милиона гледания за 3 дни, а YouTube каналът достигна 250 хиляди абонати.

Трейлърът на втория епизод е гледан 9 милиона пъти за 3 дни на цифров носител. Той счупи рекорд сред новите телевизионни сериали.

По време на излъчването на първия епизод по телевизията, той се класира на първо място в X с 29 000 туитове.

# 139
Ето още един линк с превод на български, аз лично не съм го гледала, но уж е от платения и би трябвало да е по-приличен.
https://videa.hu/player?v=b5wnCX5mQRFvHAPu&fbclid=IwZXh0bgNhZW0C … 7yl9NRyayTR7UUzTQ

Част от героите

# 140
  • София
Благодаря ви за превода момичета. Днес и без това съм свободна и ще изгледам първи епизод с интерес.

# 141
Линде, сподели после своето мнение Hug

# 142
  • София
Ето ме посред нощите. Изгледах преди малко първи епизод на "Нощна приказка" и съм много впечатлена. Аз съм много трудна на сериали. Не гледам всичко. Не изгледах дори предишният сериал на Бурак и Ханде "Друг човек", защото не харесвам психо-драми. Още повече точно по това време имах мои лични борби и такъв тип сериали не ми бяха нужни. Сега реших да дам шанс на Бурак, защото ми е един от любимите турски артисти. И не съжалявам.
Сериалът се очертава много интересен. За един епизод се развиха толкова много истории, че те оставя без дъх. Няма протакане и мудно действие, както при повечето им сериали. Действието върви стегнато и бързо. Бурак си е Бурак. Даже е израснал още повече в играта си. Многопластов актьор е. Неговата партньорка ми е непозната, но бързо влиза в крачка с играта на Бурак. Не е безизразна, доста добре се справя с ролята си. Добре стои до Бурак като двойка.
Така се заплетоха нещата, че не ми се мисли, какво ще се случва от тук нататък. Наистина понякога съдбата си играе с нас. Две фамилии ще имат да си разчистват сметките. Но най-вече Урфанецът. Чакам с нетърпение следващият епизод. Дано така продължат с динамиката. С две думи, спечелиха ме за зрител.

# 143
Линде Hug

Ерен Вурдем, успешният актьор от #BirGeceMasalı , продуциран от NGM, който ще посрещне публиката на екраните на ATV с втория си епизод във вторник, 10 септември, сподели положителните коментари за сериала и изненадите на героя Селим.

Заявявайки, че са имали дълъг подготвителен период, Вурдем направи вълнуващи изявления относно сценария; „Имаме сценарий, пълен с изненади. Кръвното му налягане е високо. Нашият сериал има много обрати. И е грабващо. „Бъдете готови за това, което ще се случи, докато историята се развива.“

Щом го намразихме от първата секунда, явно е много добър актьор Grinning

# 144
  • София
Актьорът Ерен Вурдем съм го гледала в сериала "Любов на инат" в ролята на Чънар. Негов партньор беше все още неизвестният тогава Джан Яман. Сериалчето е много сладурско и с малко серии, мисля че бяха 12.  Гледах го и в "Обещание", където играе една от водещите роли. На пръв поглед не е красавец, но пък грабва с играта си. Точно си пасва за ролята, която са му поверили в "Нощна приказка". От него очаквам да завърти яко играта. И в комбина с Бурак се надявам да гледаме една силна конкуренция.

# 145
ОЗЕТ 2 СЕРИЯ

Когато Махир осъзнава, че Шахерезада всъщност е дъщеря на  Кюршат Килимчи, той се оказва в сложна ситуация. Необходимо е  да разработи план. От една страна, той е обвързан с обещание дадено пред баща му и предстояща операция, а от друга с вълшебна принцеса, в която той се влюби от пръв поглед. Махир смята, че е измислил идеален план, но го очаква непроста дилема заради хазартната игра, в която Джанфеза въвлича Селим. Махир стои пред избора да се откаже от отмъщението си или да пожертва Джанфеза. И той взима решение.

Бабата е сериозен играч

# 146
# 147
Пореден голям успех на сериала "Bambaşka Biri".

„Друг човек“, с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз, спечели наградата „Най-добър телевизионен сериал“ на международните награди за драма в Сеул през 2024 г.

Втори епизод тази вечер

# 148
Рейтинг на епизод 2:

# 149
Фраг Епизод 3

Всеопрощаващият Господ пише съдбата на всички нас. Ти мислиш, че това е лошо за теб, но после разбираш, че е добро, на което ти даже не си се надявал.
Джанфеза: Ако беше пожелал, можеше да направиш нещо, за да ме спасиш преди бракосъчетанието и той щеше да изчезне от живота ми. И ако не дойдеш, аз цял живот ще остана с него, Махир. И ти не дойде, Махир.
Махир: Джанфеза, какво си направила?
Баба Махир: Рано или късно ще ти отнема Махир, Сюрея. Както ти ми отне сина.
Джанфеза: Нима не ти казах повече да не ми се появяваш пред очите?
Махир: Каза.
Джанфеза: Тогава защо си тук?
Махир: Защото ти дадох обещание. Вече е късно, всичко стигна твърде далеч.
Джанфеза: Какви ги вършиш? Ти какво? Да не си мафиот? Какъв полицай си?
Махир: Вече не съм полицай. Сега пред теб е обикновения гражданин Махир.
Селим: Махир!

Първи епизод за една седмица има 10млн гледания. Втори за някоколко часа 1.1млн.

Тук има с руски дублаж и субтитри.
https://turkrutv39.com/nochnaya-skazka-2-seriya.html

Общи условия

Активация на акаунт