Бурак Дениз в “Друг човек” и извън него

• 18 779
  • 176
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Преди една година на тази дата и се срещнахме с Кенан/Доан и Лейла Heart Exl

# 151
Друг човек беше първият сериал, който гледах в реално време. Два часа и половина без реклами, без почивка, без да си сваля слушалките от ушите и без да ми се появи желание да превъртя.

Прекрасна Лейла, уникален КенДо.

Награда от Южна Корея - сериалът „Друг човек” с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз

28 сериала бяха номинирани за Seoul International Drama Awards, които успяха да се откроят в предварителната селекция, проведена от организационния комитет на Seoul Drama Awards сред 346 произведения, представени от 48 държави. В категорията „Най-добър сериал“ се състезаваха 8 сериала, включително по 2 сериала от Южна Корея, Китай, Гърция, Южна Африка, Бразилия и Турция. Популярният сериал от миналия сезон "Bambaşka Biri" също спечели наградата за "Най-добър сериал", елиминирайки своите конкуренти.

Наградите ще бъдат връчени на церемония на 25 септември в KBS Hall в Сеул. Церемонията ще бъде излъчена от SBS и официалния Youtube канал на Seoul Drama Awards.

# 152
“Друг човек” заема специално място в сърцето ми. Бурак и Ханде заедно - още по-специално.
Толкова различни и любими за мен са техните два съвместни проекта. Всеки един от тях е като липсващото парченце от пъзела на другия. Уникална хармония и още по-важно - едно дълго и мило приятелство помежду им има.
Радвам се, че днес, точно днес, Бурак и Ханде се гордеят с “Bambaşka Biri”. Защото имаше дни, в които изпитваха съвсем противоположни чувства, особено разочарование.
Турция не ги оцени, но светът ги оцени.

Пост на Бурак по повод международната награда за най-добър телевизионен сериал:

* Днес е денят, в който Турция осъмна с жестокото убийство на Хамди Атилбай… Stuck Out Tongue Winking Eye

Всяко зло за добро.
Да е дълъг пътя на Махир Sunglasses

Heart

Нямах възможност снощи да гледам онлайн, как  беше епизодът?
Чакам си с трепет буквичките.

# 153
# 154
Рейтинга никак не е лош, при положение, че имаше мач. Важно е другата седмица, след като започне Бахар, какво ще се случва

И в тази класация са добре

Превод на интервюто

Скрит текст:
1. Благодарим ви, че отделихте време да поговорите с нас. Сериалът "Bir Gece Masalı" се снима от известно време. Как беше процесът? Беше страхотно да те видя в действие на снимачната площадка.

Бурак Дениз: От самото начало на проекта се опитах да участвам в почти всички негови етапи, работейки в тясно сътрудничество с режисьора и продуцента. Имахме натоварен период в Денизли, докато снимахме първите епизоди на сериала. Въпреки че трябваше бързо да се адаптираме към сценария и екипа, това беше време, което въпреки първоначалната умора се оказа полезно и приятно.

Язгъ: Започнахме да снимаме в Денизли. Завършихме първите три епизода предсрочно. Снимките минаха страхотно и сме много доволни от резултатите. След кратка почивка продължаваме да снимаме и очакваме с нетърпение срещата с публиката.

2. Този сезон получихте много предложения, но се спряхте на Bir Gece Masalı. Кое е толкова специалното в този сериал, че ви хареса?

Бурак Дениз: Автентичността, оригиналността и начинът, по който сценарият представя чувството на любов с приказно качество, уникално за тази земя, бяха едни от първите причини, които ме привлякоха към него. Структурата на героите, която никога преди не бях опитвал, ме зарадва.

Язгъ: Прочетох Bir Gece Masalı в момент, когато исках да си почина, но сценарият ми хареса толкова много, че веднага изоставих идеята да си дам почивка  Мистичният стил на сценария ме завладя , а също видях малко познат човек в Джанфеза. Ето защо толкова много исках да играя този герой. Решението ми беше взето много бързо, след като прочетох сценария.

3. Разкажете ни малко повече за сериала. Какво очаква зрителите в първия сезон на "Нощна приказка"?

Бурак Дениз: Както и да отговоря на този въпрос, имам чувството, че ще дам спойлери. Но мога да кажа следното: всеки ще повярва в съществуването на тези герои и уникалната любов между тях.

Язгъ: Както подсказва заглавието на филма „Bir Gece Masalı“, публиката наистина се третира с модерна приказка. Това е историята на мъж, който се завръща в града, за да отмъсти за смъртта на баща си, случайно се влюбва в момиче, без дори да знае името й, и невъзможната любов, която разцъфтява от този момент.

4. Как се подготвихте за ролята си в сериала? Какви актьорски предизвикателства срещнахте, докато се превъплъщавате в образа си?

Бурак Дениз: Докато обсъждахме посоката на сценария с режисьора и сценариста, Махир постепенно започна да се оформя. Свободата, която Емре (режисьорът) ми предостави, ме улесни да се потопя в дълбините на Махир. Честно казано и аз като всички останали се чудя какво ще стане с Махир и как ще реагира той.

Язгъ: Преди да започнат снимките, прекарахме известно време в работа с нашия режисьор и моя партньор. Прочетохме внимателно сценария няколко пъти и обсъдихме подробно всяка сцена. Очакваме с нетърпение да представим на публиката това, което сме създали.

5. Говорейки за вашия характер, как бихте го описали с три думи?

Бурак Дениз: смел, надежден и смел.

Джанфеза: Бих описала Джанфеза като верен, невинен и изпълнен с надежда. Тя внезапно се оказва въвлечена в сериозен конфликт, когато баща й я жертва за собствените си интереси. Вярата на Джанфеза обаче е много силна, затова тя намира за какво да се хване и не губи надежда.

6. Динамиката между Махира и Джанфеза е нещо, от което феновете са много развълнувани. Без да раздавате много, какво можете да ни кажете за връзката им?

Бурак Дениз: Да го гледаме заедно - това е изненада! (smiley)

Язгъ: Джанфеза и Махир се срещат случайно. Знаете ли какво се случва, когато видите човек и усетите, че ви е ударил? Така и двамата усещат силно привличане от пръв поглед. И въпреки че се опитват да стоят далеч един от друг, не успяват. Между тях съществува силна връзка, която непрекъснато ги сближава, която дори самите те не могат да разберат напълно.

7. Имате ли любима сцена, която сте правили заедно?

Бурак Дениз: Всяка сцена е нова и уникална за всички нас. Сцените в Денизли с магическата му атмосфера може би са тези, които никога няма да забравя в този проект.

Язгъ: Обичам сцената в първия епизод, където влизам във водата и се моля в пещерата. Снимките бяха доста трудни, трябваше да влизам във водата няколко пъти. Но атмосферата на пещерата Каклик в Денизли беше толкова красива, че ме накара да забравя за всички трудности. Освен това, тъй като тази сцена е мястото, където Махира и Джанфеза се срещат за първи път, тя заема специално място в сърцето ми.

. Какво искате хората да получат от Bir Gece Masalı?

Бурак Дениз: Вместо да правите изводи, бих ви посъветвал да седнете, да се отпуснете и да се насладите на магията на тази атмосфера. (smiley)

Язгъ: Нека оставим на нашите зрители да решат, след като гледат

10. И накрая, какво бихте казали на тези, които все още се колебаят дали да гледат Bir Gece Masalı, за да ги убедите да го гледат?

Бурак Дениз: Определено не бих искал да пропусна тази история!

Язгъ: Вярвам, че нашите зрители трябва да дадат шанс на тази приказна атмосфера. След като изгледат епизода, съм сигурен, че ще бъдат привлечени от сериала с голямото си напрежение. Нашата история, със своята комбинация от напрежение и емоционална дълбочина, ще плени зрителите.

# 155
Благи, много, много благодаря за интервюто, струваше си да го прочета с буквички Kissing Heart

Фрагът към еп. 4 ме разтопи. В точния момент показаха малко спокойствие и усмивки на фона на целия ужас, който ни показаха в еп. 3, че ги чака Махир и Джанфеза…
https://youtu.be/OkOYfVtGw2Q?si=fw6xxvUjz75zENd7

# 156
Много благодаря за интервюто.

# 157
# 158
# 159
Коко, вашият човек е отличен с награда Wink

Simple Smile

# 160
Бурак в кулинарно предаване

# 161
Азисия, игрален филм ще е, не предаване. Очаква се да излезе през 2025 в Дисни+ Hug

# 162
Може ли да споделите дали този сериал си заслужава да се гледа? Потърсих в гугъл, но не видях да има уикипедия, за да прочета дали е драма, романтика, тежък ли е, лек ли е, ромком ли е...?

# 163
Бурак на корицата на списание "LOFFICIEL"

# 164

Общи условия

Активация на акаунт