Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 314 043
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
Сайта ти дава да поръчаш независимо от сумата, просто ако не достигнеш прага за минимална цена на безплатна доставка, плащаш доставка до нея.

При мен не е така.
Скрит текст:
и при мен е така, изобщо не ми дава да платя, само че 20 лв. е при мен минимумът.

аз пък с ужас установих, че картата ми е запаметена. веднага отидох в настройки и я премахнах.
Ако я премахнете и имате корекция на цената,ще могат ли да ви възстановят парите по картата?
Парите при корекция на цената, не се връщат по картата с която сте платили, а остават в профила Ви като кредит и може да ги използвате при следваща си поръчка.
При мен излизат 2 опции,първоначален метод на плащане и кредитно салдо.И аз избирам как да ми ги върнат.По-големи суми съм избирала да ми върнат в картата,но малките са в кредитно салдо.Но някои артикули имат само една опция за възстановяване на цена.

# 586
  • София
Втората ми пратка още не е изпратена и разглеждах бутоните с надписи. Единият беше Наложително изпращане. Питах чат-бота, но не получих желания отговор. Кликнах на бутона и прочетох, че съм подала заявка за експресно изпращане и в рамките на 2 часа щели да направят всичко възможно да изпратят. Не цитирам дословно, но беше в този дух. Очаквах просто да има информация, а не да им давам зор. Innocent

# 587
Бутоните им са много опасни. Аз така с един клик си "купих" дъждоустойчиви покривала за обувки без да искам Smile

# 588
  • София
И аз го ползвах това пазаруване с един клик, но след като си завърших поръчката, си махнах акаунта на PayPal от сайта им. Иначе не бях сигурна като разглеждам вече поръчаните неща, дали няма да ги напоръчам още веднъж. Joy Следващия път ще плащам през Google Pay. Хич не вдянах, че от превалутирането ще ме таксуват допълнително. Не е много, но с Google Pay не забелязах допълнително оскъпяване на пазара ми. Всъщност не знам кой начин на плащане е по-сигурен. Едната поръчка я направих с Google Pay, а другата с PayPal.

# 589
Току-що купих козметичната чантичка в черно  за 2.59 лв.( от друг търговец), но пишеше, че има само 10 останали

Много е хубава, няма да съжаляваш, на мен ми е много удобна, понеже се отваря дооооста широко и виждам всичките си натурии вътре, а и не е прекалено голяма и се събира идеално в чантата ми.  А за тези клинове да питам, и аз отдавна ги следя, има ли някоя от вас, която вече ползва своя, гледам и се чудя, материята каква е че да е толкова здрав а да прилича на чорапоащник, и въобще удобно ли е Neutral Face
Сега видях и едни безжични слушалки, дъщеря ми отдавна ми мрънка за такива, а съседката скоро каза, че за нейното дете дошли и е много доволна, и направо ги мятам в кошника
https://www.temu.com/bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B6%D0%B8%D1%87%D0% … ssn_id=13bdfnffjx
и тези скрънчита
https://www.temu.com/bg/2%D0%B1%D1%80-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D … ssn_id=13bdfnffjx
и може би и чорапогащника Laughing

# 590
За слушалките само си провери хубаво дали се изключва светлината на ушичките. Че бях купила такива същите /от Бг/, на които не се изключваше - светеха като дискотека в сменящи се цветове и беше побъркващо. Върнах ги и намерих с бутон за вкл/изкл. Ако мислиш, че не е проблем за вас, не го мисли.

# 591
За слушалките само си провери хубаво дали се изключва светлината на ушичките. Че бях купила такива същите /от Бг/, на които не се изключваше - светеха като дискотека в сменящи се цветове и беше побъркващо. Върнах ги и намерих с бутон за вкл/изкл. Ако мислиш, че не е проблем за вас, не го мисли.
Благодаря за съвета, със сигурност ще проверя това, само ми остава ходещ светофар из къщи, не мерси

# 592
Здравейте, вчера ми пристигна поръчката от сайта, за проба бях поръчала калъфки за декоративни възглавнички. Отговарят си на описанието и доставката беше в рамките на 10-12 дни. НО, чета в коментарите за разни артикули, че оценяващите са ги купили за смешни суми, от порядъка на 2-3 евро, а аз виждам цени доста над тази сума. Различни ли са цените за различните държави?

# 593
  • София
Не знам за различните държави, но често заради цвета на даден артикул цената е осезаемо различна.
Да ви питам, след като е приключила митническата проверка (това последно ми изписва за едната поръчка) дали следва предаване на куриер? По-рано от вторник така или иначе нищо няма да ми доставят, защото сме в малко населено място и Спиди идват във вторник и четвъртък.

# 594
  • Асеновград
Аз очаквам първа поръчка и ви чета. Не съм забелязала да ми дава минимална сума за поръчка досега. Пуснах и втора и съм напълнила кошницата за трета, досега не е излязло нищо такова. Във втората поръчка пуснах слушалки два броя но още не са пристигнали бяха на цена под 10лв.
Някой да е взимал това ? да даде отзиви.
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109952287716 … ssn_id=tkkveerszd
В първата поръчка очаквам основно калъфи за куфар различни размери, надявам се да са добро качество.

# 595
Идвам да покажа какви глупости напоръчах този път Smiley

С най-най-най голямо нетърпение чакам чантата за съхранение на елха. Писна ми борбата всяка година да се опитам да я напъхам и съответно извадя от кашон, в който не се побира цялата и се налага да намотавам стреч фолио около останалата част (мразя такова разхищение Smiley ) Размерът е по-голям, но мисля да прибера и украсата, щото пък сега е в един отделен, немалък кашон.

Чакам с нетърпение и клиновете и се надявам да топлят като сме навън с децата, че аз само по дънки излизам, дори и като има сняг.

Меката рулетка я имах и дълги години ми вършеше страхотна работа и в един момент май се счупи. Все му се налага налага на човек нещо за измери и тази е супер.

Скрит текст:

Чакам линк и отзив за чантата за съхранение на елхата, че и моята всяка година се чудя в какво да я прибера. Blush

# 596
Това е линкът: https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109953947498 … fer_page_sn=10045

Нашата елха е 150 см, а чантата е за елхи 220 см уж... Ще видим какво ще дойде. Нашата я държим в мазето, и да е по-голяма не е проблем, ще уплътня с чувал играчки. Пък и може да си вземем по-голяма елха в един момент Smile

# 597
  • В страната на мечтите.
Моята пратка днес на обяд най-после е взета от куриер от митницата след престои от 6 дни там и се надявам в понеделник да е при мен.

# 598
  • софия
И твоите линкове не се отварят
Скрит текст:
Не знам как трябва да ги пускаме.

# 599
Имах такива подозрения, но не проверих.
А, така дали се отваря:
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=60109953947498 … ssn_id=c59qduhz1q

Отворих го в инкогнито браузър и там се зареди този път. Оттам и копирах линка. Сега ще търся няма ли бутон за споделяне накъде. Но не съм виждала, де. Не видях и списък с "Любими". Няма 6-5, да се лигавиш и бавиш неща с любими. Маркетинг отделът им явно е проучил, че списъкът с любими просто си остава един списък Joy Поне това е моят опит с Озон, Емаг, Бест Сикрет. Влезе ли нещо там да го "мисля", трудно стига до кошницата. Затова пък имат "фичър", който много харесвам - отметки в кошницата кое да платиш.

Като цяло се усеща доста агресивен подход и предлагат всякакви улеснения само и само да ти вземат парите. С един клик добавяш още артикули към поръчка, която си финализирал и платил. С един клик се отказваш от артикули, които си платил, но вече не ги искаш. Разбира се, парите отиват в акаунта ти, където бързо, удобно, а и много често неусетно плащаш нещо с тях Smiley Като моите дъждоустойчиви торбички за крака Joy Как пък няма да дам 11 лв!!! за такова нещо?! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт