Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 319 907
  • 780
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте! И аз да се включа. Получих си пратката едва след седмица, подчертавам със Спиди. Всичко вътре е ок. Бях поръчала коледна украса за студиото си. Единствено нещата на снимки изглеждаха много по-големи, но иначе всичко е ок и работи. Пак бих повторила за дребни нещица, не за дрехи и т.н. Simple Smile

Някой по-горе някой беше написах за  Express one. Аз в момента имам страшна драма с една пратка от Алито, която тракинг номернът ми посочи, че е в пункт в Лозенец, но като отидох там казаха, че въобще не е карана там и вероятно е в централния склад, който май никой не знае къде е. Телефон не вдигат вече пореден път. стоя по 10 мин на линията и нищо. Реално не знам от къде да си получа пратката. Отзивите за тях са потресаващи и сега виждам защо. Та, дано и занапред от Тему пратките ми попадат на Спиди, защото иначе ще се откажа.

# 91
Пандичка пробвай на кол центъра да звъннеш щом в офиса не ти вдигат. Нагласи си и номера на товарителницатя. Следи вайбъра, там пращат код и мястото където е пратката. Аз моята чрез тях я получих в книжарница 😄.

# 92
Здравейте.Поръчах преди 2 седмици разни нещица от сайта ,но са ги изпратили на 3 отделни пакета.За първи път поръчвам от подобен сайт и виждам,че на единия пакет при проследяване пише,че е на митница от 3 дена вече .Това означава ли,че трябва да ходя да я освобождавам,или просто проверката е по-дълга ?🤔

# 93
  • София
Проверката някой път се бави

# 94
Благодаря много 🙂

# 95
Да споделя и развръзката на връщането към Temu . Както писах и преди, нещата не са измислени добре. Първо в Спиди не бяха наясно как се процедира,после все пак се случиха нещата.От системата на Temu ми изпратиха автоматично известие,че етикетът е изтекъл, въпреки,че пратката беше тръгнала към тях. След двуседмично изчакване, просто се свързах със съпорта и след като приложих снимка на товарителницата на Спиди,агентът ми възстанови сумата за минути. При тях имаше информация само от предишната ни комуникация,но не и за върната пратка. Така или иначе, въпросът се разреши. С което искам да кажа,че съм доволна. Върнах нещата, които не харесах . Комуникацията със спорта върви леко. Предложиха да върнат сумата или като кредит или по картата.

# 96
Понеже виждам, че доста се разраства темата, да питам...Някой, който е ползвал Shein може ли да ми обясни има ли разлика с Тему, защото до сега все от там съм поръчвала? До тук нещата, които видях останах с впечатление, че освен сайтовете, които си приличат, условията са еднакви, цените едно за сметка на другото?

# 97
  • София
proletno cvete, shein май е по-ориентирано към дрехи и аксесоари и действително има много по-голямо разнообразие от дрехи. Дори една и съща дреха в shein често я има в повече цветове и варианти отколкото в тему.
А за сметка на това тему има повече разнообразие от неща за дома, домакинството, различни декорации, козметика (попаднах и на реплика), бижута (рядко изглеждат като на снимките в сайта) и просто някакви други неща, които не са дрехи.
Не ви пропоръчвам да взимате козметика от тему, защото има фалшификати например на  корейски марки и такова нещо не е хубаво да се слага на лицето заради съмнителното си качество. Дори продуктите, които не са фалшификати, просто са некачествени и мен лично ме е страх да не си навредя на лицето.
Цените на един и същи продукт в тему май често са по-ниски, но някой път и в шейн е по-ниската цена.

# 98
Пандичка пробвай на кол центъра да звъннеш щом в офиса не ти вдигат. Нагласи си и номера на товарителницатя. Следи вайбъра, там пращат код и мястото където е пратката. Аз моята чрез тях я получих в книжарница 😄.

Ами звъня на посочения в нета тел, започващ с 0700... И не и не и не. Пратих и мейл на посочения от тях мейл за рекламации. И пак нищо. А същеверменно от Али ми отказаха връщане на парите, защото съм нямала доказателства за ситуацията и праките ми при тях излизали, че са "in your post office". Thinking

# 99
Пробвай на телефона на офиса в твоя град. Аз не съм се занимавала с 0700.Но при положение, че е събота не съм убедена дали ще имаш успех,но в понеделник бих пробвала. Телефоните на офисите в България ги има в гугъл със сайта им не успях да се оправя да ги намеря

# 100
Аз съм фирма и е важно за мен дали наистина някой има ли информация какот къде  да намеря инвойс/фактура, щото ми излиза само Рецепт, който няма достатъчно информация за осчетоводяване?

# 101
  • USA
Аз съм фирма и е важно за мен дали наистина някой има ли информация какот къде  да намеря инвойс/фактура, щото ми излиза само Рецепт, който няма достатъчно информация за осчетоводяване?

Downloading Invoices of Delivered Orders

From TEMU account, go to “My Orders” section.
    Select delivered orders for which you want to download invoices.
    Click on “View Invoice” button available on each order.
    Invoice will open with full order details – items, amounts, delivery address, date, etc.
    On invoice page, click on download icon to save as PDF to your device or computer.
    Having invoices handy allows you to maintain proper bookkeeping records.

или на чата ги помоли да ти ги изпратят.Или емейл.

# 102
Няма опция за фактура, само Receipt може да се свали за дадена поръчка, което не върши работа за счетоводството.. Те изрично са си написали в условията, че при поръчка се сключва договор директно с конкретния търговец, а Temu само посредничи за плащането и транспорта.
Най-добре на мейла да се пита дали изобщо могат да издадат фактура.

# 103
Здравейте. От скоро разглеждам приложението, но така и не намерих как точно да си запазя артикула, който харесвам. Примерно в приложението на Алиекспрес има сърчице и там се запазва всичко, което харесвам, а тук не намирам нищо

# 104
Здравейте. От скоро разглеждам приложението, но така и не намерих как точно да си запазя артикула, който харесвам. Примерно в приложението на Алиекспрес има сърчице и там се запазва всичко, което харесвам, а тук не намирам нищо

Питах техния бот, и той ми отговори, че в момента го добавят поетапно и ако искам да го ползвам, мога да цъкна опцията, която ми даде в чата. И след това вече ми се появи едно сърчице в детайлите на конкретния продукт и като се цъкне, се добавя в wishlist-а.

Общи условия

Активация на акаунт