Съвети за запознанство (за жени)

• 27 120
  • 619
  •   1
Отговори
# 360
Аз имам една позната към 60г с гадже италианец. Ходят си периодично на гости.
Та може би към чужденци да се ориентира. Отива някъде с приятелки на екскурзия и може пък да срещнеш някой, пък ако не, била си на екскурзия Wink моята позната казва, че в Неапол е много хубаво.

# 361
това вече звучи наистина отчаяно...

# 362
Speed dating събития има в повечето големи градове: Варна, Пловдив, София и др. Така, че може да отидете за събитието и да се запознаете.

# 363
О, италианците са така напористи и така сипят комплименти, направо не е истина. Rolling Eyes Само дето когато бях там без придружител, бях доста млада. На 40+ не знам дали бих предизвикала същия възторг. Joy Анонимната да пробва, поне кухнята там си струва. Pizza

# 364
Напористи са и над 40. Е, то зависи и от жената, де.

# 365
Оо, да! Италианците в Тиндър бяха просто крем дьо ла крем миналата година, по улиците също. Пътуващите знаят!

Това, че на вашето местоживеене приложенията за запознанство са пълна трагедия далеч не означава, че навсякъде е така. Всъщност, дейтинг аповете са новата норма сред 18 до 30-годишните, но, от мен да мине, нека да бъдем отчаяни. Smile

# 366
  • София
Според мен, са си тренд навсякъде, особено след Ковид.

# 367
  • SF
Да си напорист не е характеристика на възраст или нужда.
Имала съм приятелки, които в студентските си години с лекота завързваха всякакви запознанства, раздаваха си телефоните без проблем, намираха начин как да поискат телефона, на момче, с което само 2-3 пъти са си засекли погледите в дискотеката. Човек, ако ги наблюдава отстрани, ще помисли, че са крайно изпаднали и отчаяно си търсят партньор. Истината е, че с това напористо поведение, си имаха избор и си избираха. Тръгваха си от плаж, спорт, екскурзия с 2-3 и повече нови запознанства и нафукано решаваха вечерта на кого да откликнат и кого да пратят за зелен хайвер. Така си го карат вероятно и до ден днешен. Напористо си започват нова работа, напористо си бутат децата напред, правят собствен бизнес, докато други хора се лутат и страхуват да предприемат първа крачка за каквото и да било.
Някои от тези момичета нямаха никакъв проблем да се запознаят с момче и още същата вечер да се приберат заедно. Други изчаквахме да мине време, да отидем на кино, да го представим на приятелите си, да видим те какво ще кажат...
Аз определях тяхното поведение точно като напористо и виждах как всичко трябва да стане на всяка цена. Дори не си слагаха граници, когато им се прииска да "заварят" ли му казваме в темата??, гадже на приятелка...

# 368
  • Столичанин ама не в повече :D
То това със сайтовете за запознанства стана като да си направиш фейсбук профил – всеки някъде се регва.
Лично за мен е вид лично поражение. Като личност и способността да комуникираш с други хора.
Толкова да ти е сложно да общуваш, се запознаваш с хора в реала, та да прибегнеш до сайт за запознанства за това... депресарско някак.
На друго мнение съм, защото онлайн човек има преголям избор (което може би от друга страна е проблем, щот когато човек се фокусира върху само един може да наблегне на положителните му качества, а когато има избор от много все се оглежда дали няма нещо по-добро (което важи с пълна сила за жените, всеки е чел вица с магазина за мъже Simple Smile ) и поради тази причина завързването на по-постепенна връзка е дооста по-трудно. Преди когато в магазина е имало само тоник е било лесно, ама сега когато има розов, лимон, мандарина, грейпфрут и т.н. е мноого по-трудно човек да избере кое точно да пие. Smile Сегашния свят е много динамично нещо и онлайн връзките не правят изключение, и човек иска ли да е успешен в тях трябва да се съобразява с това. Smiley

# 369
това вече звучи наистина отчаяно...

Кое? Да отиде на екскурзия и да забие италианец??
Дообре

# 370
И около моето обкръжение жена над 60 от около 3 години е с чужденец около нейната възраст. Жената е с професия, винаги с прическа, усмихната, добре поддържана. Дядото спокойно би хванал окото и на някоя 40+ годишна - висок, спортува, винаги учтив, с добре подбрани дрехи и спретнат външен вид. Около две години си се срещаха из Европа, екскурзии, романтични вечери и т.н., а от около една година живеят заедно в София, защото на него много му харесва тук, а и работа си намери в една от корпорациите.

# 371
  • SF
Е, то всеки май познава по една баба, срещнала се с чужденец. Но повечето баби, които познаваме, си самуват тук без чужденци.

# 372
Да не го е “match”- нала в Тиндър, докато е била на екскурзия някъде?

Шегата настрана, чужденец е вариант, да, за авторката, като не намира българин.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 13:38 от Анонимен

# 373
Джереми, не четеш с разбиране.
Говорех конкретно за сайтове за запознанства, не за онлайн запознанства изобщо. Моите последни 2 връзки са онлайн, но през други канали по интереси или общи неща.
Също така – онлайн можеш да общуваш с много и различни хора, както съм писала в други теми и това е супер. Когато е по общи теми, хобита, занимания, дейности.
Но когато е насочено с точно определена цел като любовно отношение, е доста щекотливо и лично за мен отчаяно - да.

# 374
Кое? Да отиде на екскурзия и да забие италианец??
Дообре
да отиде на екскурзия, за да забие италианец...

Общи условия

Активация на акаунт