Съвети за запознанство (за жени)

• 27 133
  • 619
  •   1
Отговори
# 345
Колко пък секси? Съжалявам , но шансовете на жена на 50 да намери мъж се качват И от това, че 25-35годишният таргет на този мъж просто няма да му обърне внимание.
Не е съвсем така, на чичкопаричковците се натискат всички, а и шансовете пак си се намаляват от голямата конкуренция разведени жени около нейната възраст.

# 346
лекар не препоръчвам и на най-голямата си врагиня

# 347
Лори, по-добре не..
лекар е по-лошо може би и от адвокат..

# 348
Значи изключихте общаците, изключихте лекарите... други нежелани професии? Полицай? Актьор? Учител? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 349
Художник - вятър ги вее тях на бял кон.

# 350
Всички искат пожарникари! Nature Fire

# 351
А какво им е на лекарите и важи ли за лекарките?

# 352
други нежелани професии? Полицай? Актьор? Учител? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Кой иска мъж с разклатени нерви.

# 353

парадокса - палят пожари у женорята

# 354

Сбъркал съм професията значи

# 355
Във форума явно ще да бъда контра по повечето въпроси, но, не, не мога да приема, че една жена на 50 години автоматично губи своя чар и сексапил. Според мен, както написахте по-горе, представите относно сексапила просто се променят с различната възраст.

# 356

Сбъркал съм професията значи

не е късно. пожарникар в квартал Сухата река

# 357
Здравейте, отново съм аз – Анонимната 50+. Тази вечер се постарах да изчета всичко, което сте написали. Честно казано не очаквах толкова много отговори. Общото впечатление е за неразбиране. Ще се постарая накратко да обясня. Въпросът ми беше – Къде? и обясних каква е моята ситуация. Примерно - speed dating няма в нашия град. От известно време не влизам и в сайтовете за запознанства, защото установих, че няма смисъл. Няма да пускам цитати от моя пост, защото ще стане много дълго.

Lorelada – мисля, че ти е ясно какво визирам с този цитат.

Абуто – дали не се засегна лично от моя пост? Много грубо изказване. Винкели не са ме трескали и се надявам да не ми се случва. Същото важи и за котките и кучетата, кастрирани както ти се изказа. Много е трудно човек да обясни позицията си и да бъде разбран, особено от непознати. Никъде не съм казвала, че търся нещо по-добро, а че искам да бъда с човек, с когото имам общи интереси и си допадаме. Не става и дума за маратони от купони, пътувания и т.н. В крайна сметка всеки работи, има си ангажименти. Не знам защо се възприема, че една жена на средна възраст са я треснали винкелите, когато си живее живота както иска и се забавлява? Това, че не желая да си стоя вкъщи с някой, който не вижда по-далеч от шкембето си, салатата и ракията, не ме прави изкукала дъртачка.
И за голямата част от изказалите се – не съм отчаяна, дори и така да е прозвучало. Не си стоя забита вкъщи да чакам идеалния, имам интереси, имам кръг от приятели, кои по—малки, кои на моя възраст, някои са и по-големи от мен, с които излизаме, говорим си, забавляваме се, пътуваме. Някои са семейни, други не, трети са двойки.
Друго ми направи впечатление – не можело да се виждаме само и само да излизаме, гадже в чекмедже употреби някой като израз. Не виждам каква е разликата м/у това да си на 20-30 и 40-50 и да искаш да имаш човек до себе си, но да не живеете заедно като за начало. Нали така започват повечето връзки?
Много от вас сигурно ще се учудят, когато им кажа, че и на тази възраст човек може да се влюби като тийн, че и на тази възраст се прави страхотен секс.

Нарцùса – не знам на колко години си, но ми направиха впечатление твоите коментари. Много крайно се изказваш за човек, когото не познаваш. Мисля, че дадох отговор на повечето ти изказвания. Едно ми направи силно впечатление – „Да, отчаяно е. Ако имаше социална среда, нямаше да се втренчва в липсата на другар и да обяснява колко активен живот води. Ако не сте забелязали, по инвенти за самотници е пълно с каки и лели на възраст, обаче мъжете са кът. И тези каки и лели, вместо да се запознаят една с друга и да се движат заедно, са се вторачили в това, че трябва да се запознаят с мъж..“
Изключително грубо изказване. Аз съм кака на брат си и леля на племениците си. И противно на твоето мнение не съм се вторачила в това САМО да търся мъж и излизам /може би дори и повече от теб/ и се запознавам с хора всякакви и имам социална среда. И не, приятелките, излизанията с тях и забавленията не могат да заменят човека до теб и любовта, която може да си дадете. Всеки си има и собствен живот, отделен от моя.

Някои ме разбраха, други не, но това е нормално. Никъде не съм споменавала Бали, между другото Laughing.

# 358
Това пък как някаква се била регистрирала във всички сайтове за запознанства, не разбирам защо се даде като светъл пример. Представям си какво отчаяние е лъхало от тази толкова проактивна потребителка.

# 359
То това със сайтовете за запознанства стана като да си направиш фейсбук профил – всеки някъде се регва.
Лично за мен е вид лично поражение. Като личност и способността да комуникираш с други хора.
Толкова да ти е сложно да общуваш, се запознаваш с хора в реала, та да прибегнеш до сайт за запознанства за това... депресарско някак.

Общи условия

Активация на акаунт