Съвети за запознанство (за жени)

• 27 143
  • 619
  •   1
Отговори
# 330
  • SF
ОК, нека ти звучат като клишета. Simple Smile
Различни хора сме, и различни неща действат при всеки.

Да, да, знам. То и това е клише.
С напредването на годините ще се убедиш, че не сме чак толкова различни и няма много различни неща, които да ни действат.
Но нека става по естествен път този процес на раздяла с клишираното мислене и запознаването с действителността.

# 331
  • София
На 35 се търси определено партьор за семейство и деца. Изискванията са по-различни.

# 332
  • SF
Всички са готови за "заварки".
От 18 до 80.
Дали да не увелича диапазона се чудя...
Тези на 18 не са тръгнали да се женят, но заваряват яко, на ежедневна база.

# 333
с едни заварки с други бързоварки

# 334
  • София
А, не. От 18 до 29 са детската група. Те да се закачат помежду си.

# 335
  • SF
Доста от тези заварки са замислени като "нищо особено" и целта им не е семейство, но по някое време е имало "Бяла роза".

# 336
абе 35 и 45 си е рядкост 'бяла роза'. по-скоро 'бял мерцедес' от някоя от страните

# 337
Скрит текст:
ОК, нека ти звучат като клишета. Simple Smile
Различни хора сме, и различни неща действат при всеки.

Да, да, знам. То и това е клише.
С напредването на годините ще се убедиш, че не сме чак толкова различни и няма много различни неща, които да ни действат.
Но нека става по естествен път този процес на раздяла с клишираното мислене и запознаването с действителността.

Клишетата затова са клишета, защото обикновено отразяват някаква истина.
За да срещне точния мъж, авторката трябва.. да среща повече мъже. Simple Smile
Секси аутфит (и на 50г.) ще се приеме по-добре. Basics!

Споделих какво действа в моята действителност, аз на безинтересен човек, който чака мен да бъде щастлив и да излиза, не му обръщах внимание, както и имах и имам живот, извън връзката ми.

# 338
Колко пък секси? Съжалявам , но шансовете на жена на 50 да намери мъж се качват И от това, че 25-35годишният таргет на този мъж просто няма да му обърне внимание.

# 339
ех, тоя секси вид, ще кажеш, че портите на Рая отваря...
той важи докато не отвориш устата, нали разбираш?

# 340
имам правило - секси умъ винаги побеждава секси тялото

# 341
Колкото по-секси, толкова по-добре.
Шансовете на 50-годишната да срещне точния за нея растат, с колкото повече хора се запознава и колкото по-интересен събеседник е, който има какво да разкаже. Но ок, да приемем, че нямам опита на 50-годишната и не ги разбирам нещата.

# 342
Миналата седмица бях на среща на випуска. 50 и 51 годишни (набори 1973 и 1972). Секси? - мне, вече не. Две от най-секси мацките сериозно преливат в явното си нежелание да сменят размера с по-голям, и изглеждат по-скоро пошло, отколкото секси. Третата (бивша танцьорка) все още има тяло на богиня - то форми, то стойка, ама отдалеч. Отблизо - въпреки добрата поддръжка, времето е оставило своят отпечатък. И не казвам "старостта", а по-скоро неправилния начин на живот - лошото хранене, цигарите, алкохола.
Разбира се, имам много връстнички, които са елегантни жени със собствен стил, атрактивни - повече или по-малко, по които човек би се загледал, и се заглеждат. Но това е далеч от секси, няма какво да се лъжем. И не започвайте да ми изреждате световни звезди и публични личности, тук говорим за обикновени хора, в обикновена среда. Петдесетте са прекрасна възраст, която може да се опише с много други думи, но определено не със "секси" Smiley

# 343
Миналата седмица бях на среща на випуска. 50 и 51 годишни (набори 1973 и 1972). Секси? - мне, вече не. Две от най-секси мацките сериозно преливат в явното си нежелание да сменят размера с по-голям, и изглеждат по-скоро пошло, отколкото секси. Третата (бивша танцьорка) все още има тяло на богиня - то форми, то стойка, ама отдалеч. Отблизо - въпреки добрата поддръжка, времето е оставило своят отпечатък. И не казвам "старостта", а по-скоро неправилния начин на живот - лошото хранене, цигарите, алкохола.
Разбира се, имам много връстнички, които са елегантни жени със собствен стил, атрактивни - повече или по-малко, по които човек би се загледал, и се заглеждат. Но това е далеч от секси, няма какво да се лъжем. И не започвайте да ми изреждате световни звезди и публични личности, тук говорим за обикновени хора, в обикновена среда. Петдесетте са прекрасна възраст, която може да се опише с много други думи, но определено не със "секси" Smiley
Имай предвид и че за мъжете в тази възраст търсещи връзка очакванията към жените са  различни - тоест не очакваме първия тип, който описваш, а втория тип. В този ред на мисли за нас представите за секси са различни (или нещо аз съм повреден).

# 344
Да дадем практични съвети. Наскоро ми се наложи да обикалям лекари (хирурзи). Всички, които видях, бяха 50-60 годишни мъже. Grinning Сигурно отговарят на изискванията на анонимната - само трябва да ги загледа кой с халка, кой без. Grinning А, и да измисли защо е там - например не трябва ли да си махне сливиците на 50 години. Rolling Eyes Или нещо подобно. Воала!

Общи условия

Активация на акаунт