Впрочем, сайтовете станаха наистина леш баш след като масово такива всезнаещи мъже и жени на около 50 към днешна дата влязоха с претенции и стойки.
И именно заради това дали не е по-добре да намали изискванията (като това всъщност се отнася за всяка жена, която се оплаква, че не може да си намери мъж, защото мъжете били повърхностни и искали само секс или не я харесвали защото не била достатъчно хубава). И съжалявам но не вярвам, че между мъжете, които са им писали всички са били чекиджии, комплексари, лъжци и търсещи единствено Секс без ангажименти. Или гоустъри. Ами не, между тези мъже със сигурност е имало и нормални такива, но примерно може да не са били така поддържани, може да са били по-стари или плешиви или пълни или бедни и т.н. От тази гледна точка ние мъжете гледаме доста по-реално на нещата, защото знаем че не можем да имаме всичко и затова търсим жени според потребностите ни. Ако търсим жени за неангажиращ секс ще търсим едни, ако търсим жени за създаване на семейство, ще търсим други.

също могат да попаднат под нечий чар 

), тоест не са ѝ конкуренция в търсенето на мъж. За нейна жалост и мъжете все още сме малко
и да напълно нормален мъж съм, който работи в голяма фирма заобиколен само от жени (всъщност това второто показва, че май не съм толкова нормален де
), но ето ти си пример за добавката в последния ми пост, искаш неангажиращ секс ама след това хиляда изисквания за тоя "неангажиращ" секс.
Докато аз ако искам неангажиращ секс, ще искам само едно - жената да ме привлича за да искам да го правя тоя секс с нея, не би ме интересувало ни с кой живее ни успяла ли е неуспяла ли, ни има ли няма ли фейсбук, ни вайбър телеграм и т.н. 
Еми сори ама ми се струва трудно за постигане.