Съвети за запознанство (за жени)

• 27 162
  • 619
  •   1
Отговори
# 405

След определена възраст въпроси като "искаш ли да си бъдем гаджета" не звучат адекватно. Нито "искаш ли да си бъдем приятелки". Затова в твоята глава фактите изглеждат като нарочно измислени причини.
Но всеки си има граници докъде може да се отпусне и прескачането им го кара да се чувства некомфортно.
Затова жената споделя как стоят нещата при нея и ни задава индиректно въпроса къде да го срещне при нейния начин на живот и според нейната ситуация.

Това каква връзка има с написаното от мен?
Който иска, намира начин, а не си търси оправдания... преодолява зоната си на комфорт в известна степен.
Аз може да не съм на 50+ и да нямам опит с дейтинга в този диапазон, но в социалния кръг имаме познати на около 50, успешно обвързали се отново след развод, така че не пиша теории, както се вменява. Но и нагласата им е коренно различна от това, което чета тук, в по-голямата част.

# 406
  • Столичанин ама не в повече :D
Секса да не е като баница  режи ,па яж.
Естествено, че има условия и условности.
И какви условия и условности има освен да ти е вкусна? Yum

# 407
  • SF
Само не ни критикувай нагласите. Защото и ние имаме познати на 50 плюс, на които не им се налага да си преодоляват зоните на комфорт.
Гледам да не се придържам много към написаното от тебе, че ми се струват глупости.
И стига ни засипва с клишета и пожелания. Каза ти се 100 пъти, че не става така, както си си го нарисувала. Да стане, да се нагримира, да се стегне, да си излезе от зоната на комфорт, да си смени нагласите, да си смени компаниите, да си смени хобитата, работата, да се огледа и те ще си станат нещата. Дрън-дрън, та пляс.

# 408
То, баница може да врътнеш, ама с любов, богата и вкусна  за любим човек, а не за стадо гладни ц@гани, нали ?
Същата съпоставка и със секса.

# 409
А какъв съвет за запознанства бихте дали на по-млади жени на 20-30? Там по-надеждни ли са социалните мрежи?
Социалните мрежи са едни и същи за всички, мисли, премисляй и не бъди особено доверчив/а.

# 410
  • SF
Или пък се впусни и си го изживей. Миналата година моя приятелка се запозна с един мъж в Тиндер. Лятото ходиха на сърф ваканция в Гърция, а сега се върнаха от пътешествие на друг континент. Тя казва, че не е перфектен, но си живеят добре по пътищата. Даже вече не й остава време да се виждаме, нищо че оня не е перфектен.

# 411
Нито е баница, нито е ресторант.
Днеска ти се яде, утре не.

# 412
Скрит текст:
Само не ни критикувай нагласите. Защото и ние имаме познати на 50 плюс, на които не им се налага да си преодоляват зоните на комфорт.
Гледам да не се придържам много към написаното от тебе, че ми се струват глупости.
И стига ни засипва с клишета и пожелания. Каза ти се 100 пъти, че не става така, както си си го нарисувала. Да стане, да се нагримира, да се стегне, да си излезе от зоната на комфорт, да си смени нагласите, да си смени компаниите, да си смени хобитата, работата, да се огледа и те ще си станат нещата. Дрън-дрън, та пляс.

О, да, активните са "отчаяни", вярно. Само с тънката разлика щастливо обвързани.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 01:29 от Анонимен

# 413
  • По света и у нас
Съвети за жени или съвети за малоумни които са живяли под скала цял живот? Егати инструкцията за държание с мъж. А той милия в същото време две приказки не знае да върже на кръст а жената като от списание по етикеция…

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 02:15 от PriMadonna

# 414
Разбирате ги нещатата. На теория.
Обаче защо сте сами като кукувици тогава?
И все другия телевизор...

# 415
Абуто, ела ме отърви от моя мъж. Една година мъка – той не пуска. Млад, секси, умен, луд. Абе, тъпак.
Викам му – махай се. То напада.
А искам да съм гадна.

# 416
  • По света и у нас
Абуто някои от нас имат нужда от спокойствие и свободно време, не да се съобразяват с желанията на другите - достатъчни са ми децата и неангажирания секс.

# 417
С мъж или без, важното е денем да сте усмихнати и вечер да заспивате доволни, а не да броите овце. Тези, които търсят, но не намират или са на грешното място, или настройките им не са за този режим.
Надявам се да не се налага да търся запознанства на сегашното време. Много съм рядко. Срещан.

# 418
То това със сайтовете за запознанства стана като да си направиш фейсбук профил – всеки някъде се регва.
Лично за мен е вид лично поражение. Като личност и способността да комуникираш с други хора.
Толкова да ти е сложно да общуваш, се запознаваш с хора в реала, та да прибегнеш до сайт за запознанства за това... депресарско някак.
Ако си седя сама в къщи, почесвам се и се чудя какво да правя....Пу, пу, пу не ме е срам да не се срещам с хора в реала и да разговарям. Ама аз съм затрупана от отговорности, задължения, работа. Така че като се огледам, ами ето дошла поредната ваканция и аз нямам с кого да я споделя. Не ща баби и лели да ме придружават. Не ми се отразяват хич добре женски приятелства. Да не кажа, че направо ме дразнят.
Разбирам я много добре Анонимната. Аз съм на 53 и си имам любовник. Е, не е идеалният вариант, че чак да заживеем заедно, но върши работа. Той е на 56 и се срещнахме точно от сайт за запознанства, колкото и отчаяно да звучи.Laughing
Нямам внуче и ми е трудно да се почувствувам баба.
Даже и топли вълни нямам. Не обичам котки и вибратори.
Чета ви с интерес. Може би динамиката е различна в България и чужбина, но 50 не е възрастта на отчаянието в никакъв случай.

# 419
С Абуто съм по това, аз винаги, когато търся съвет за нещо, се обръщам към успешни в това хора, без оглед на възрастта. А не към тези, които имат трудости в областта и изтъкват причини защо шансовете за успеваемост са ниски. Но това съм си аз.

Общи условия

Активация на акаунт