Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 588
  • 858
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми излезнаха по-евтино от опти ова, нещата, които си взех , и пак пия точно 9 капсули за целия ден + инозитола на прах. И при опти ова си ги имаш пълнителите във всяка капсула, ако някой си мисли, че това ще му натовари организма или ще му се отрази на стомаха, например. Не го пиша, за да откажа шантал или някой друг от опти ова, със сигурност е най-добрата комбинирана добавка на пазара, пиша го чисто информативно.
Зоя честито, пожелавам хубаво чхг и нека се удвои в сряда, всичко да е наред 🍀

# 136
  • Замък сред облаците
Аз мисля, че Кактус визираше че е по-добре пълнители в 1 капсула отколкото да речем 9 различни. Чисто математически е по-оптимално.

# 137
Аз пих стриктно OvaBoost 3 месеца и след това OptiOva още 3. В този период съм виждала най-лошите си цикли, някои и без фоликули, но аз съм доста тежък случай и не съм мерило. ММ приемаше мъжкия вариант MitoMotile + още един куп отделни добавки и имаше осезаемо подобрение в контролната спермограма (при тях поне може да се измери работят ли добавките или не Simple Smile Та пиех ги по-скоро за лично успокоение, усещах се добре "вършейки" нещо докато чакаме нов цикъл. Сега след прегледа при Калчев приемам само Витафолат и Витамин Д.

# 138
zoya, хайде да се похвалиш с хубаво ЧХГ! Иначе и на мен чертичката ти ми се струва чудесна.

Тези, които приемате отделно инозитол - какъв ползвате? Аз си пия Инофолик Комби, че той нали съдържа 2 вида инозитол + новата съставка, която се предполага да спомага за усвояването на инозитола, но пък много вдигам фолиевата от него. Същевременно не искам като си правя почивка от ФК да спирам и приема на инозитол.
Освен инофолика аз взимам Д3+К2 и Б12 и за момента се ограничавам до тези. На мен ми е най-трудно това да са на гладно или с отстояние от кафето. Пия две кафета дневно и то ги пия по един час всяко, отделно и следобед хапвам нещо междинно, та времето ми за добавки е сутрин преди 8 и вечер след 9, а психически не мога да изпия една шепа хапчета накуп.

# 139
  • София
аз изчаквах, за да е 100% сигурно, няма да има трансфер, ембриончето се развиваше стравнително добре, но днес е започнало да деградира... та ще чертаем следващ план.

# 140
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Шантал….

2402, аз взимам на Fairhaven мио- и д-хиро инозитол, без добавки в състава като Д или ФК.

# 141
Ех, shantall, съжалявам. Прегръдки!

Мерси, АА!

# 142
Шанталче, много съжалявам.
Зоя, и според мен си е положителен теста. Дано си пуснала и прогестерон осен ЧХГ. Не очаквай висок резултат, с оглед, че още нямаш закъснение. Важното е Прогестерона да е в оптимални граници.

# 143
Шанталче, много съжалявам.
Зоя, и според мен си е положителен теста. Дано си пуснала и прогестерон осен ЧХГ. Не очаквай висок резултат, с оглед, че още нямаш закъснение. Важното е Прогестерона да е в оптимални граници.
Прогестерон не съм пуснала, в сряда ще го включа и него. Той трябва ли да се повтаря като ЧХГ?

# 144
  • Замък сред облаците
По принцип е добре да се проследи, да. Можеш да идеш до лабораторията да доплатиш за прогестерона от същата проба да изследват днес.

# 145
Шантал, много съжалявам… време ти е само за хубави новини.

Аз още се чудя как може последните месеци все на смотани тестове с розови изпарителни черти да попадам. Този е от вчера, clear test лента. Не ми е давал такива черти преди, ама явно сега така съм уцелила. Май накрая само Престо ще се окаже, че винаги е точен. Grinning

Скрит текст:

# 146
Zoya звънни в лабораторията и виж дали не могат да ти пуснат един прогестерон заедно с ЧХГ-то. На някои места няма проблем!

# 147
Mommy, не ми изглежда изпарителна чертата. Стискам палци.
Време е темата да се разтовари малко Stuck Out Tongue Winking Eye и да има нова порция преминали към отчетната тема Hug

# 148
Благодаря за идеята, дотичах и доплатих за прогестерона. Добре, че ми е наблизо лабораторията.

mommy22, стискаме палци все пак да се окаже, че не е изпарителна!

# 149
Шантал, съжалявам! ❤

Зоя, тихичко честито до финал! 😊

Mommy, тази черта ми е много дебела, за да е изпарителна. Не знам кога чакаш Ц, ама може и да има надежда.

За добавките, пия от 2 месеца едни доста силни комбинирани витамини, които са и за бременни, но ги пия през ден, а в останалите дни си вземам фолиева, Д и омега. В крайна сметка до сега лекар не ми е изписвал нищо, защото уж нямаме проблем, затова реших през ден да ги приемам, защото и с витамините не е ок да се прекалява, ако няма нужда.

Късмет на всички момичета в новата тема! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт