Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 598
  • 858
  •   1
Отговори
# 150
Зоя , честитооо , чакам да се похвалиш с хубаво ЧХГ !!!
Mommy , честито и на теб ❤ Колко дни имаш до менструацията ?
Момичета , чета ви когато мога , много съм ангажирана последно  време и не смогвам . Използвала съм Преферт гела . Навремето , когато пишех в темата , имаше бум на положителни тестове след като някои момичета бяха започнали да го използват . При мен нямаше ефект , но си спомням , че в инструкциите пишеше , че се слага цялата доза наведнъж , обаче на мен ми беше много , ставаше адски хлъзгаво 😆  
Шантал , съжалявам Sad Горе главата , ще се случат нещата .

# 151
Момичета, не мисля, че има нещо. Имам си всички симптоми на ПМС и чертата я видях след времето за отчитане. Розова и дебела е, ама и преди съм имала такива на друг тест, оказа се отрицателен. Не искам да правя повече тестове за момента.

Иначе днес ми е 27 ден, теста го правих вчера на 26 ден. Чакам Ц след 1 до 3 дни. Не съм засичала овулация този месец, само мога да предполагам.

# 152
  • София
макар да се бях подготвила психически и за този резултат признавам си сринах се... все се надявах този път да стигнем малко по-далеч....в момента съм толкова смачкана, че съм на път да кажа стига! ММ е супер подкрепящ и каза да не съм крайна, да подадат документи за нова заповед така както аз се чувствам най ок, да минат няколко месеца и ще видим какво ще правим....

# 153
Шантал, прегръдки. Много прегръдки!🍀🍀🍀

# 154
Скъпи момичета, черпя ви виртуално по случай годишнината ни🥂❤   

Zoya, стискам палци всичко да бъде наред и да се похвалиш с високо ЧХГ🙂

# 155
Шантал, прегръдки и твоя ММ е прав!

Светослава, честита годишнина и много дълги години щастлив семеен живот! ❤

Zoya, дръж ни в течение като излязат резултатите! Успех!

Mommy, аз по принцип съм противник на ранното тестване и нямам опит, но дано се окаже истинска чертичка! А симптомите няма пак да ги зачеквам, защото е лесно човек да ги обърка толкова рано.

# 156
shan^tall, страхотно е, че имаш толкова подкрепящ мъж, ще ви се получат нещата, сигурна съм! Flowers Four Leaf Clover

Светослава Ангеловаa, честита ви годишнина, желая ви още дълги години споделено щастие! Sparkling Heart

# 157
Mommy аз след кръвен тест от който знаех със сигурност, че съм бременна имах два отрицателни шуър чека. А Престо ми отчете вярно.

# 158
Аз мисля, че Кактус визираше че е по-добре пълнители в 1 капсула отколкото да речем 9 различни. Чисто математически е по-оптимално.
Дневната доза от опти ова писаха, че съдържа 8 капсули. Аз пия 9, за мен е същото количество.
Мами дано е истинска чертата, скоро ще го разбереш ако е така
Светослава честита годишнина, на следващата да сте трима/четирима 🍀
Шантал разбираемо е да се сринеш… Съжалявам и аз, че не успя да се справи ембриончето. Ще се наредят нещата обаче, сигурна съм

# 159
Mommy , не прилича на изпарителна , но пусни един кръвен , за да получиш яснота .
Момичета , аз съм напълно съгласна с АА относно Дениз . Диагноза се поставя само от лекар ! Преди време я бях питала за моите изследвания . При Фсх 7 и ЛХ 5 и нещо (не помня точните цифри ) тя ми каза , че фсх е високо , което говорело за хипофункция на щитовидната жлеза . Калчев за тези същите изследвания ми каза , че са перфектни ! Съотношението го смятах и беше почти 1:1 , защото ЛХ беше 5 и нещо , към 6 отиваше . Отделно , че поставя диагнози - ИЯР само по една стойност на АМХ , което както знаем е напълно грешно . Бях ви споделила , че аз съм с АМХ 0,36 и си образувам пре достатъчно антрални фоликули .Тази  стойност е от март месец , повече не съм я изследвала .

# 160
  • Замък сред облаците
Mommy, хайде дано се връща пролетното бебче, толкова ме е яд, че тогава избързахте ❤

# 161
zoya тихичко честито!!! Очакваме хубаво ЧХГ! 🤗☘️

mommy, силно се надявам да е положителен!!!!! 🤞🙏🏻

Светослава, честита годишнина! Обичайте се, всичко друго ще се нареди! ♥️

Shan^tall, за себе си осъзнах, че след всяко разочарование ми трябва време, минават дни, седмици, месеци и някак успявам да приема всичко, което ми се случва!
Съжалявам, че и този път не се е получило, дай си време 🤗☘️

# 162
  • София
разбрахме се, че ще пуснем документи на естествен цикъл, давам си почивка - само трябва да си издействам отпуската Grinning и след два-три цикъла, когато съм готова действаме наново.... явно трябва да си науча урокът за търпението....

# 163
shantall, ти си сред много търпеливите хора в темата и със сигурна, че хич не ти е лесно, но много се радвам, че ТМ те подкрепя и не се отказваш. Ще стане, сигурна съм!

mommy, и аз ще стискам палци да не е изпарителна, но тествай пак когато си готова!

светослава, честита годишнина. Обичайте се, подкрепяйте се и скоро да ви се сбъдне общата мечта!

# 164
Shantall съжалявам 🥺.....

Общи условия

Активация на акаунт