Край брега ме закачи, морски дар ми подари. ~бебеправене 420~

• 33 600
  • 858
  •   1
Отговори
# 165
Готови са моите резултати. Как ви се струва прогестерона?

# 166
Инозитол само при подготовка за бременност ли се пие или и по време на бременност?

# 167
Зоя, нисичък е прогестерона, но той се и покачва малко с напредването на бременността.
Консултирай се с лекар, да прецени има ли нужда от допълнителен прием.
ЧХГто ти е супер.

# 168
  • Замък сред облаците
Добре е прогестеронът на Зоя за този етап, тепърва трябва да се покачи. В тази мерна единица, ако е под 9 е проблем.

Емпати, за подготовка.

# 169
Али, 1 таблетка и 7 капсули са в Опти Ова. Производителят е преценил кои съставки да присъстват в дадена капсула и е предвидено, че всички покриват дневната доза и ще се приемат всички заедно(в едно денонощие). По-добре от 9 други добавки поотделно на независим един от друг производители. Отделно те си имат патент за част от капсулите и със сигурност взети поотделно съставките(всъщност стават над 10 вида други добавки) няма да имат същия ефект.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 12:56 от Kactus

# 170
  • София
Сенкова одобри Опти Ова, даде ми и рецепта с нейните препоръки, като добавки.
PQQ+Coenzyme Q10, NAC 600 mg, Alpha-lipoic acid 150 mg,  Omega - 3.
Каза, че и тя не е ок с многото добавки - натоварва се черният дроб.

# 171
Kactus, доста повече бяха в една "доза". Намерих и това в интернет, не знам колко е достоверно.

# 172
Да и аз съм виждала тази снимка в темата за добавки. Всеки си преценява какво ще пие Опти ова плюс това, което е допълнила Сенкова, става дори повече от това, което пия аз. Пак ще се натовари черния дроб по същата логика 🙄 За мен спора  какво колко и как натоварва, е излишен. По простата причина, че никой не може да каже със сигурност дали и какво се натоварва при всеки отделен човек. Който иска може спокойно да пие една единствена фолиева киселина и да не се “натоварва”, а да разчита на това колко и какво ще усвои от храната си.

# 173
АА, то нашето щеше да е баш зимно бебче. Много неприятно се получи, но аз изобщо не бях с правилната емоционална и психическа настройка, когато се случи, за съжаление.

Сега правих нов тест и няма бременност, просто кофти изпарителна черта е била. Аз си знаех, познавам си симптомите. Ама те хората са казали да се хвърлят тестовете след 10 минути. Grinning Според мен утре или вдругиден ще цъфна с М.

# 174
  • Замък сред облаците
Преди М с обедна урина не е показателно Simple Smile

# 175
Еееее , mommy Sad На мен само престо ми е давал изпарителни черти , даже във времето за отчитане . На следващата сутрин направих още един тест и си беше напълно отрицателен . Даже си спомням , че постнах в темата снимка на теста и всички бяха убедени , че е истинска чертичка .

# 176
sunshine_child, да аз съм писала, че са общо 8 😁 На работа съм и в бързината съм объркала, но го поправих. Иначе спора е излишен, защото (БЕЗ значение от организма), си има определени вещества, които натоварват определени органи в тялото. Всичко това зависи от метаболизма на съответното вещество. Някои вещества натоварват черния дроб, други бъбреците и т.н. Единствената разлика, от човек до човек, е в каква степен ще бъдат пораженията. Иначе много точно са определени пораженията при лекарствените вещества, витамините и минералите. Няма смисъл от отделни добавки, особено като се има предвид, че в България минават по закона за храните, а не за лекарствата. 😁 Най-добре си е просто здравословен режим-балансирано хранене(трудно е, защото по-сигурно от собствена ферма няма 😁), спорт и емоционалното здраве да не го пропускаме. Вече при конкретен дефицит, разбира се се взимат и лекарства/добавки. Като цяло гледам да купувам витамини, които са регистрирани като лекарства, а не като добавки.
Шанталче, допълните добавки, които ти е изписала Сенкова се съдържат в състава на Опти Ова. Не ги купувай отделно. ❤️

# 177
Здравейте отново,
Аз реших да тръгна по алтернативен път като все още не знам какъв ще е резултата. Така че не го препоръчвам само експериментирам. Ходих отново на интервенозна терапия като този път ми сложиха и мускулно 300 к единици витамин д, който трябва да ми стигне за поне 6 месеца напред. Продължавам с комплекса вита  фолат и омегата перорално. Някакъв микс ще направя от интервенозни и перорални да видим какво ще стане.

# 178
  • Замък сред облаците
Къде слагат такива интравенозни дози?

# 179
  • София
аз не съм се изказала правилно, не ги добави, а ги даде като алтернатива

Общи условия

Активация на акаунт